Wpisy 4 018 380 – 4 018 479
1 grudnia 2020 22:57 → 1 grudnia 2020 23:58, 100 wpisów
wazne zeby byc w kregu zwyciezcow i tego sie trzymac a moze los sie usmiechnie do kogos
GTV ale co wygrają ?
Dla jednego 4/10 To wygrana A dla mnie przegrana 50 gr
Dla jednego 4/10 To wygrana A dla mnie przegrana 50 gr
GTV A mnie nie starczy na inwestycje które chcę poczynić
Przed chwilą padło 1 x 1250,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dzięki ! Miło że doceniasz dwie trójki po 41zł, czyli za 15zł wkładu = 82 zł z groszami wypłaty
Boles
Każda wygrana cieszy
Każda wygrana cieszy
Atakuje te minilotto około 2 lat, skreślam rzadki, czekam na pełnię tak jak wczoraj, jak mi sie coś przyśni - a Wy jak atakujecie mini ?
Boles w Mini pewne liczby ciągle się powtarzają. I trzeba czekać na swoja6kolej. Inaczej nie wygramy.
Angierski masz rację. Zawsze to pisałem albo system albo rozpiską.
czemu ? Tylko 860 000 kombinacji. Jak weźmiesz sobie 2 pewniaki, np. moje 17,19 to dobieranych 3ch liczb z 40 dostępnych masz tylko 10 000 kombinacji trójek. Natomiast jak weźmiesz 17,19,28 na pewniaka, pozostałe kombinacje dwójek pełnego systemu to tylko 741 zakładów !
Wiadomo że każdy się pod nosem uśmiechnie i zakręci wąsem ( jak go ma ) bo skąd u licha mieć takiego pewniaka dwójek lub co gorsza trójek ale jednak... jestem dobrej wiary !
Boles ale przed losowaniem nie podałeś tych liczb. Podaj na jutro to tak zrobimy jak piszesz.
Dzisiaj sobie jeszcze to ładnie rozpisalem, tylko nie chciało mi się jechać do punktu do maszyny ale trzeba było skreślić tylko 192 zakłady przy dzisiejszym moim pewniaku, parce 17 i 19 , patrzcie (zaraz opisze co i jak ) :
szansa parki w mini to 1:86
czyli raz na 76 razy trafisz ta parke i teraz x 10 zakladow = 860 zakladow
czyli raz na 76 razy trafisz ta parke i teraz x 10 zakladow = 860 zakladow
Wychodząc z założenia,że nie powinno się znęcać nad maluchami-do tej pory nie atakowałem MINI
Założenia skreślenia :
1) parka stała 17, 19
2) 3 strefy liczb
3) skreślamy od 1 do liczby 30 włącznie
Na górze rok 2020 od lewej, potem 2019, potem 2018, 2017 po prawej
Liczby powyżej 31 skreślone. Liczby które były w podanych latach wykreśliłem z mapki na dole zdjęcia. Powstały 3 pola strefowe :
4 liczby :1,3,5,6
6 liczb : 10,11,12,13,15,16
8 liczb : 20,21,22,23,24,26,27,28
4 x 6 x 8 = 192 zakłady, czyli x 1,5zł = 288zł wkładu
1) parka stała 17, 19
2) 3 strefy liczb
3) skreślamy od 1 do liczby 30 włącznie
Na górze rok 2020 od lewej, potem 2019, potem 2018, 2017 po prawej
Liczby powyżej 31 skreślone. Liczby które były w podanych latach wykreśliłem z mapki na dole zdjęcia. Powstały 3 pola strefowe :
4 liczby :1,3,5,6
6 liczb : 10,11,12,13,15,16
8 liczb : 20,21,22,23,24,26,27,28
4 x 6 x 8 = 192 zakłady, czyli x 1,5zł = 288zł wkładu
Kumulacja rozbita dobrze i nie bo teraz będziemy tylko małom ilość milionów wygrać i to jest smutek witam nocnych Marków ?
Ja wiem że nie podałem tego swojego pomyślunki przed losowaniem, ale tak trafiłem dziś swoją parkę w każdym zakładzie, i dwie trójeczki - może komuś to coś rozjaśni dodam że śledzę parkę 17, 19 od bardzo dawna, występowała średnio 6 x w roku 2019, i 2018 też coś koło tego, a w 2020 roku dopiero się dziś pojawiła.
Czyli tak śpimy do 12:00 potem gramy wygrywamy i dalej się kładziemy i tak na okrągło
Kolację jem chwilkę posiedzę i idę do swoich zainteresowań spania
Śnieg pada mi z czoła co przejadę ręką skóra chyba spada jak skaruszki z ziemniaków z patelni
Gosia
Boles ale ile trzeba czekać na taką parkę?
Ja jednak wolę rozpiske6.
Przy 3 zakładach w miesiącu można wygrać 2-4 trójki i to wystarczy na pokrycie wydatków na kupony.
Przy 3 zakładach w miesiącu można wygrać 2-4 trójki i to wystarczy na pokrycie wydatków na kupony.
w lozeczku najlepiej, pospac do wiosny
w uk byla parka 5 miesiecy co miesiac w euromelon a tylko 8 losowan w miesiacu
a za parke 100 f razy stawka i tak co miesiac, bardzo latwa kasa
w uk byla parka 5 miesiecy co miesiac w euromelon a tylko 8 losowan w miesiacu
a za parke 100 f razy stawka i tak co miesiac, bardzo latwa kasa
GTV dobrej nocy i wracaj do zdrowia
Zainstalujmy se po kroplówce,a będziemy karmieni bez przerywania snu
Coś słyszałem że rząd planuje by ludzie spali w zimie jak niedźwiedzie wcześniej się najadli do syta popudka na wiosnę kto się nie podporządkuje surowe kary nie ma co zaczynać trza się podporządkować
Może to głupie Sebastian M. ale chyba każdy sposób dobry
ile czekać.. w 2019 w listopadzie ostatnio była, 08/11/2019
Czekałem na nią do 8/maja 2020 - imieniny Stanisława - znaczne święto jak na polskę, i od Maja do teraz 01/12 grudnia 2020.
Zwróć uwagę na mapkę, wczoraj 18 i dziś 17 i 19 - czyli lewo prawo.
W Majowym losowaniu było dzień wcześniej 20,21 i wpadło 19 lewo, 22 prawo, 17 swoją drogą - tu wyczaiłem trójkę, pewniaka trójkę.
Taki miły starszy Pan mi kiedyś powiedział :
' PAMIĘTAJ, CIERPLIWY TO I KAMIEŃ UGOTUJĘ ' - sama mądrość jest w tym powiedzeniu
ile czekać.. w 2019 w listopadzie ostatnio była, 08/11/2019
Czekałem na nią do 8/maja 2020 - imieniny Stanisława - znaczne święto jak na polskę, i od Maja do teraz 01/12 grudnia 2020.
Zwróć uwagę na mapkę, wczoraj 18 i dziś 17 i 19 - czyli lewo prawo.
W Majowym losowaniu było dzień wcześniej 20,21 i wpadło 19 lewo, 22 prawo, 17 swoją drogą - tu wyczaiłem trójkę, pewniaka trójkę.
Taki miły starszy Pan mi kiedyś powiedział :
' PAMIĘTAJ, CIERPLIWY TO I KAMIEŃ UGOTUJĘ ' - sama mądrość jest w tym powiedzeniu
Mulag to ty się słuchaj i bój się kar .
Ja nie zamierzam robić tego co mi karzą tym bardziej jak to jest bezsensowne.
Dlatego żyję na swój sposób i nikt mi nie będzie nic rozkazywał
Ja nie zamierzam robić tego co mi karzą tym bardziej jak to jest bezsensowne.
Dlatego żyję na swój sposób i nikt mi nie będzie nic rozkazywał
To co wykonuję ma sens a jak coś nie ma sensu to tego nie robię
Sebastian M - pisząc " Ja jednak wolę rozpiske " - co masz na myśli ?
Mulag napisz mi co robię . Wymień kilka rzeczy które wykonuję a nie mają sensu ok ?
Biles rozpiska to system skrócony np. z 12 liczb
No i następny który zaczyna rozmowę i się wymądrza a jak trzeba podeprzeć swoje argumenty konkretami to kończy rozmowę
Napisałem o Mulagu a nie o Tobie Boles
A na jakiej podstawie je typujesz ? To nie lepiej sobie takiego pewniaka na 2 liczby znaleźć ? Dwójkę która kiedyś wpadnie ? Że tak jak ja , hehee ;-)
Boles może i lepiej. Nie wpadłem na ten trop. Pomyślę o tym ale na tę chwilę mam taki sposób o jakim Ci piszę - czyli rozpiska
Sebastian_Jeszcze kilka dni temu byłeś gorącym zwolennikiem knebla
Vondeoff możesz wyjaśnić co masz na myśli ?
Zgrywus gotowanie kamienia to przenośnia nie ogarniasz ?
Bo niestety ale czepiam się swojej rozczochranej logiki :
typuj 5 liczb z 42 = 850 000 kombinacji,
typuj 2 pewniaki ( parka ) i dobierz 3 liczby z 40 = 9 880 zakładów
Ale przy Twoim temacie, 5 z 12 brzi też zachęcająco.
A grałeś może na same parzyste bądź nieparzyste ? Tylko 22 liczby do wyboru na pełny system.
Jeśli teoretycznie znajdziesz dzień w którym bedą same parzyste to tylko 5 z 22, czyli pełny system 26 233 zakłady Jak weźmiesz sobie pewniaka/parkę (2 liczby ) to 3 z 19 liczby, pełny system to w teorii 969 zakładów - i jakby przerobić na strefowy to cąłkiem fajnie.... no tylko skąd znaleźć dzień losowania liczb samych przystych
typuj 5 liczb z 42 = 850 000 kombinacji,
typuj 2 pewniaki ( parka ) i dobierz 3 liczby z 40 = 9 880 zakładów
Ale przy Twoim temacie, 5 z 12 brzi też zachęcająco.
A grałeś może na same parzyste bądź nieparzyste ? Tylko 22 liczby do wyboru na pełny system.
Jeśli teoretycznie znajdziesz dzień w którym bedą same parzyste to tylko 5 z 22, czyli pełny system 26 233 zakłady Jak weźmiesz sobie pewniaka/parkę (2 liczby ) to 3 z 19 liczby, pełny system to w teorii 969 zakładów - i jakby przerobić na strefowy to cąłkiem fajnie.... no tylko skąd znaleźć dzień losowania liczb samych przystych
Vonde byłem zwolennikiem knebla możesz to rozwinąć bo nie rozumiem o co ci chodzi
(ojacie, jest kilka błędów we wpisie, ale poradzicie sobie 9 880 kombinacji; 3 z 20; + literówki wybaczcie, zmeczony jestem ! )
Sebastian M - a jak chcesz jeszcze to deko po ptokach, ale 2,4 w mini super parka na ten rok była, wpadła od poczatku roku 10 razy - odsyłam do mapek.
Boles zaraz spojrzę na tę parkę
Tylko że 2,4 trudna do przewidzenia ' na pałę ' ; bo zobacz po wczorajszym 18 jak pięknie wpadło na pewniaka 17,19 = tak jak tłumaczyłem, jedna z lewej, druga z prawej = poezja, 10 zakładów, 10 dwójek