Wpisy 4 018 134 – 4 018 233
1 grudnia 2020 19:30 → 1 grudnia 2020 21:41, 100 wpisów
Gosia.
Magda jak nic trafiła w mini bo w Stargardzie była piątka
Nom raczej kto dużo wygra to już tutaj nie wchodzi
tak na poczekaniu to każdy by chciał Gosia wygraća tutaj potrzeba wytrwałości
Dla mnie piwa mogłoby nie być tylko dobre winko i szampan w Sylwestra albo urodziny
Przez Internet kup
Tak też myślałem... I jednak Casio... Moze nie jakiś bajerandzki ale taki by w miarę wyglądał
Gosia lubczyk to chyba do rosołu ?
V mnie nie ma ani świąteczny kalendarz ani nic z. Mikołajem w zdrapkach
czytam na opakowaniu lubczyku że dodać do herbaty z miodem spróbuje
Lubczyk tomi rośnie e ogrodie zielona roślina robi się z niej maggi można suszyć zawsze miałam świeżą teraz musi mi wystarczyć suszona
Tomi jak nie wiesz co to jest lubczyk..to sobie odpowiedziałeś czemu nie masz kobiety
Tomi lubczyk to jest taka przyprawa ze nie można jej nadużywać popularne Magii podobno działa jak afrodyzjak Gosia uważaj
Świeżą dodana do rosołu krupniku bardzo podnosi smak suszona też ale to już nie tak
Mam suszona i właśnie dodaje do zup z tym że nie do każdej pasuje

Miliony moje
To że nie wiem co to lubczyk.. Nie znaczy że jest źle z kobietami... Problem w tym że raczej dogaduje się z tymi młodszymi... ba sam się dziwię ze te w moim moim wieku pies wie co chca
Kto chce kasy panny ano taki swiat
Ja podrywam na rulon banknotów
Pracuje jutro o 5wstaje
Ale wygram w lotto i jutro nie idę to już pewne
To dobrze... też to miałem napisać Robert podstawa to dobre samopoczucie
Zgrywus ja się budzę w nocy np raz o 1:15 raz o 2:00 innym razem tak około 3:30 to o której mam iść do pracy...może na piechotę...zaoszczędze na granie w Lotto
Byłam puścić mini raz z maszyny się okaże później jak maszyna była łaskawa
Waldus
RT1 mam z maszyny trzy takie same w mini jak Twoje podzielimy się wygrana ?
mrowka faraona typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 956154 i trafił(a) 500 zł