Wpisy 4 014 246 – 4 014 345
27 listopada 2020 12:40 → 27 listopada 2020 14:01, 100 wpisów
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 303 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 133 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 130 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 1581 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Aaaaa, niejedna jest taka osoba dziesięć minut sto pod terminalem i wysyła
i jak wlepić ma wskany,to bywają przerwy kilkuminutowe może stąd zamazywanie?
Pomińmy specjalne przypadki - kuponów z liczbami i losowaniami z innych dni
i jak wlepić ma wskany,to bywają przerwy kilkuminutowe może stąd zamazywanie?
Pomińmy specjalne przypadki - kuponów z liczbami i losowaniami z innych dni
dotam 247 - w sprawie wieczności, tu też pojawiają się zdania odrębne
No tak masz rację robal niski numer terminala to już wiadomo że to pracownik tsa
Dobra spadam nie chce mi się ale umówiony jestem nie bardzo odmawiać
Do wieczora
Do wieczora
Siedzicie teorie spiskowe snujecie.ja czytam.i się niski numer wysoki numer kolektury... trzeba przystąpić do tego bractwa..będziemy i MY wygrywać
To trza mieć swój dzień swój czas.. Jeśli gość w mini wysyła sztukę i trafia 5 na 5 to.. Po kiego wysyłać stertę kuponow
Forsami
Nie kolektury, tylko terminala spójrz na swój kupon i porównaj z tym, co widać na fot
Ale rozwałkę robią dziś w punktach stacjonarnych, przecież to oczywista - dla kogoś, kto wie o promo i ma konto, zagrać onlajn, a nie w masce pałętać się po powietrzu
Nie kolektury, tylko terminala spójrz na swój kupon i porównaj z tym, co widać na fot
Ale rozwałkę robią dziś w punktach stacjonarnych, przecież to oczywista - dla kogoś, kto wie o promo i ma konto, zagrać onlajn, a nie w masce pałętać się po powietrzu
A propo waldek dobrze pisał ten kupon jest niewiarygodny przypatrzcie się dokładnie to coś zobaczycie
Robal data datą spójrz na odcień kuponu i na odcień tam gdzie są numery wygląda jakby ktoś nałożył numery z innego kuponu

Troszkę komuś nie wyszło nakładanie numerów z innego kuponu
Na zd widać linie nakładki
Lecimy dalej z ty multi?Z tym*
Pół kuponu jest z inną datą a drugie pół z wieczora dlatego u góry jest zamazana data
Damian na twoim kuponie jest wszystko wyraźnie spójrz na kupon spreparowany nałożone dwa kupony na siebie u góry data inna i na dole ta właściwa
Oj tam oj tam, to tylko jeden z wielu kuponów, ten mu się źle wkleił, co z tego, że nie widać loga teesa, przecież ma jeszcze inne
z wygranymi
wesołego
z wygranymi
wesołego
No ale kto to niby dodał ten kupon kombinowany....ja po nocy..raz śpię raz lunatykejszyn
Forsami widać na kuponie dwa odcienie kuponu tam gdzie numery jest nawet linia która się odznacza dlatego u góry zamazał datę i godz.
GTV...ROZUMIEM tylko jaki gość to dodał..z jakiego niku..to chcę wiedzieć..
prawdopodobnie weszły liczby z opóźnieniem i dlatego data wysłania zamazana, a dół z innego kuponu
Pierwszy wlepił to Arab, ale nie, jako swój, i już On zastanawiał się po co zamazywanie
5,15,25,65,75
10,19,21,60,61
5,22,25,72,75
1,2,3,4,5
5,60,61,69,75
Ja jak dodaje kupon jak już mi się zdarzy..to zasłaniam liczby do Lotto z Plusem ale w sumie to żadna tajemnica..to co w profilu..ale nie każdy musi wiedzieć..a i tak nie wygram i tak..gram dla zabawy bom ciekawy
Rozumiem zamazanie kolektury ale że data u góry zamazana to już Arab i biedronka się dziwiła
Moj napewno jest autentycznyTo takie duże dzieci..szuka poklasku blasku..bo jak to nazwać...myśli że ktoś się nabierze na te bajki o 1000000 kolekturach 10000000 zakładach i stawce 1000000 na 28 losowań max jak w Multi Multi można..
Ale jak nic nie wejdzie liczby wyślij po 14:00 te wylosowane dole pisz tylko liczby i można będzie się pochwalić że weszły ze cztery piątki
te same liczby co wczoraj na dziś puszczonewitam wszystkich
Ale szalejecie
dla wszystkich z autentycznymi kuponami na gre
Zaraz pasko wrzuci skana
grajta grajta ui wygrywajta jak najwiecej,
Monopolu na wygrywanie nie ma nikt..przy Milionach kombinacji i żadne tam czipy ustawione kulki.lulki komputer co nasze odrzuca..i teesa wybiera...różne rzeczy już czytałem słyszałem..widziałem a Wygranej jak nie było tak niema i nie pomogą mapy systemy..wróżka i wróżbita
To moj trzeci kupon za 50zl. Raz 64zl,60zl I teraz o 14 sie okaze. Oby plusz siadl bo tak wtopa bedzie
13 minut
Maszynki najlepsze Sebastian wczoraj 4/5 bez trzonów komputerów mapek
Tak za kazdym razem siadl plusz. Za kazdym razem dwa razy na kuponie byl I urstowal kupon w zasadzie
Forsami wczoraj nie mialem zadnych wygranych, ale jak jest kumulacja to zagram na sobote
GTV..taaa maszynki..powiadasz dobrze golą nie nie nie ma brody niema pieniędzy

5 20
cos mi sie wydaje ze pojda małe liczby takie jak 2,4,6,8,9,10 bo mi sie snily dzisiaj, , mialem bardzo dziwny sen, i snił mi sie moj, kiedys z dawna profesor jeszcze ze szkolnych lat, dziwnie mi sie tez i przysnił, i snilo mi sie ze sprawdzałem kupony z liczbami multika, a było tego bardzo bardzo duzo snilo mi si ze tych kuponów wysłałem oza okolo 300zł na jedno losowanie , wszystko na 10/10 było i z tad pamietam te liczby które zakreslałem na kuponie jako trafne, czy to byl sen jakis proroczy niewiem , nic na 14 w realu jeszcxze nie grałem na dzisiaj,
Nie bo 7 minut
4,6,9 Arczibalik mam takie liczby podawałem rano zestaw
4,6,9,16,30
4,6,9,16,30
Brawo
Mi pani w kolekturze powiedziała z talon trzeba od razu wykorzystać i od razu mi puściła lotto na chybil
Mi pani w kolekturze powiedziała z talon trzeba od razu wykorzystać i od razu mi puściła lotto na chybil
albo taki systemik
11,13,26,35,40
13,26,30,35,40
13,26,35,40,46
13,26,35,40,59
11,13,26,35,40
13,26,30,35,40
13,26,35,40,46
13,26,35,40,59
zbigniew g powaznie wygrałes wtedy fiata?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Nie nie wygrałem fiata
ok tylko pytałem.