Wpisy 4 012 273 – 4 012 372
25 listopada 2020 12:20 → 25 listopada 2020 13:56, 100 wpisów
A co to jest stawka x 20 tylko 50 zł a można wygrać 28000 zł bez podatku
Panoramix
4 012 208. obuziara mnie niestac jest na wizyty prywatne do lekarza, , i korzyastam tylko u lekarzy stacjonarnie , a teraz wszystko tylko telefonicznie, kiedys potrzebowałem lekarki wdomu do mamy, zeby przyszła na wizyte to mi odmówiła wizyty powiedziała ze jest pandemia i ona niebedzie sie narazac i kazała mi wezwac karetke, wiec tez i tak zrobiłem mama była w bardzo złym stanie, wezwałem pogotowie przyjechali zbadali, zrobili zastrzyk , zbadali cukier, oraz zrobili ekg, i napisali ze w opoisie ze lekarz odmowil wizyty u pacjentki, a mi kazali zadzwonic jeszcze raz do lekarki, inakazali jej przyjsc i ustalic mamie leki, i tak zrobilem po niecałej godzinie panie doktor sie zjawiła , i zmienila mamie leki,i przy mojej opiece , troszke mamie sie poprawiło, ale tez iniedokonca , medycy chcieli mame zabrac do szpitala ale zapytałem jak wyglada teraz sytuacja w tym szpitalu, czy jest zagrozenie zycia zwiazane z pandemia, dostałem odpowiedz ze tak jak najbardziej, ze w szpitalu lreza ludzie chorzy na covid 19i sanitariusz doradził mi ze on by nikogo teraz ze swoich bliskich by niewysłał do szpitala, w tak trudnym czasie, mama tez powiedziała wtedy ze nie zgadza sie na szpital i ja mamy niedałem do szpitala tylko sam chodziłem przy mamie, po nocach niespałem , tylko czówałem przy mamie, pomimo tez izłego swojego samopoczucia , tak ze teraz na lekarza jakiegokolwiek w osrodku niemozna liczyć, oni tez sie boja ze sie zaraza iodmawiaja wizyt domowych
Arczi witaj przyjacielu
Arczi jak zdrowie ?
GTV czasami trzeba zaryzykować pamiętaj o tym
4 012 211. Sebastian_M witaj przyjacielu
sebastian jest zle, musisz cofnac czat troszke do tyłu to sie wszystkiego dowiesz
sebastian jest zle, musisz cofnac czat troszke do tyłu to sie wszystkiego dowiesz
Seb... czasu wolnego dużo masz wyhacz pewniaki wygraj daj skana reszta to struganie dzidy
Panoramix masz rację siedzę cicho a po losowaniu dam skan i tyle
GTV to zagraj na promocję stawką a później w razie wygranej daj stawką 8/8 i będziesz miał furę
dla mnie Seb... możesz drzeć jak⚡ na placu ulicy i gdzie tam sie komu chce wolny kraj
Panoramix ja nie chodzę na strajki
Mam poważniejsze rzeczy do zrobienia
Mam poważniejsze rzeczy do zrobienia
Blyskotka @
Powiem tak. Są takie chwile w życiu że bez tytoniu nie da rady
Walduś
ja tez dzisiaj zaryzykowałem pusciłem sobie na 14 jednego multika na 5/5 moze wpadnie cos a moze nie, moze wpadnie na jakie leki i gre dalsza
Niedługo pójdą skany nad stołem
Panoramix zrobimy sobie coś innego
GTV na 14 to wiadomo co wymodzą .
Gorzej z 21.50
Gorzej z 21.50
4 012 322. panoramix
Arcz... trzymaj się zdrowo coś cię mechanicy od zdrowia w ślepą uliczkę prowadzą nie daj się
Arczi 5/5 to 1400 zł trzymam
Artur123 trafil 14k???Ktos widzial skan?
https://www.google.com/search?q=kabaret+w%C4%99giel&oq=kabaret+w%C4%99giel&aqs=chrome..69i57.6673j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ok idę puścić Multi 5/5
Powodzenia
Powodzenia
Jaki numer wpisu?Chetnie zobacze
Ma w frofilu foto 6/6 stawka 10 trafione ale bardzo slabo widac
4 012 327. panoramix nie nie w zadna slepa uliczke mnie nieprowadza a chorobom sie niedaje cały czas , popatrz w mojej rodzinie jest koronoirus19 a moji kuzyni juz go przeszli jeden z nich tez jak ja dostal cukrzyce niedawno i mieszka w holandi i tylko ze on jest na tabletkach ,a ja mam i tabletki i insuline. i onty teraz przeszedł coronovirusa, a jego tatoo w ciagu tygodnia zle sie poczól i trafil do szpitala do wałbrzycha i po 2 dniach zaraz tam zmarłokazalo sie ze przyczyna śmierci byla choroba płuc, i niewydolnosc górnych i dolnych dróg oddechowych i coronovirus19 tak mi kuzyn pisał i złozyło go to w ciagu niecałego tygodnia, a pytałem czy jego tato chorował kiedys wogole na poluca czy mial astme czyli gorne drogi oddechowe , powiedział mi kuzyn ze nigdy niemiał z tym nic do czynienia i jedynie co mu dolegało to blo serce, i raz miał wylew, atak to nigdy niechorowal na coś takiego, ja jak narazie niemam coronovirusa, pomimo ze sie żle czuje
Ok
4 012 328. Sebastian_M i na wzajem
4 012 329. GTV 2020-11-25 (12:42) NLD
Arczibalik i co to za robota była?
robotnik gospodarczy na terenie miasta
4 012 329. GTV 2020-11-25 (12:42) NLD
Arczibalik i co to za robota była?
robotnik gospodarczy na terenie miasta
GTV dzieki za fatyge ze znazlesfest strzal
4 012 329. GTV chcesz cos wieeej wiedziec cofnij czat sobie troszke ja tam juz pisałem Angierskiemu bo tez oto pytał, niechce mi sie jeszcze raz o tym pisać
Jak by mu plus siadl to by 36k skosil
4 012 329. GTV prosić a dostać to 2 rózne bajki sa tylko która wypali tego nikt niewie
no miał gosc szczescie miał i fajnie ze wygrał, ja tam wszystkim zycze kazdej mozliwej wygranej,, grajcie i wygrywajcie, ja tez bym chciał wygrać cos konkretnego zebym miał tyleze bym mugl normalnie zyć do konca swoich dni, i niemartwic sie o prace juz wiecej i o kase ze niema nato czy na tamto, ja niemusze zaraz byc milonerem, wystarczy zebym trafl kilka tysiecy i bedzie ok, nie musze miec milionów zaraz bo pocomiaz tyle, wystarczy mi te chocskromne ze 100 tys zł, wiecej ie potrzebuje, , wiecej niech inni wygrywaja
Żeby nie zasypać czatu skanami po 14:00 prosimy tylko o skany powyżej 14.000
Pomyślnego losowania o 14

Piekę sernik, a na obiad pierogi
GT gdzie moje 300 tys
?