Wpisy 4 012 190 – 4 012 289
25 listopada 2020 11:23 → 25 listopada 2020 12:24, 100 wpisów
może ktoś pamięta i przypomni na kogo głosowali górale w ostatnich wyborach ?
w których 6 województw wybrało lale porcelanową, kiwającą na wszystkie strony nie wiadomo do kogo i podczas przemówień machającego pionowo dłoniami ???
w których 6 województw wybrało lale porcelanową, kiwającą na wszystkie strony nie wiadomo do kogo i podczas przemówień machającego pionowo dłoniami ???
4 012 090. Angierski 2020-11-25 (10:22) typowania.5v.pl, stsbook.5v.pl
cukrzyca uszkadza nerki watrobe serce, oczy itd
tak to prawda co tu piszesz, nerki mnie bola, nieraz, z watroba tez mam kłopoty,od jakiegos czasu tez i serce mnie kłoje, do tego dochodzi bol noóg ,kregosłupa, jesli chodzi o oczy to moze mnie tak niebola jeszcze i dobrze widze, ale ale nieraz jesli mi sie cukier wysoko skoczy to widze wszystko rozmyte albo w tzw, 3D, wiec tu nie sa zarty, cukrzyca atakuje tez konczyny czyli rece i nogi, trzeba uwarzac~u cukrzyka jesli nastapi jakis uraz czy skaleczenie to bardzo długo goja sie rany, trzeba byc bardzo ostroznym, aby sobie niezrobic tez i zadnej krzywdy, , rany sie tez i gorzej goja
cukrzyca uszkadza nerki watrobe serce, oczy itd
tak to prawda co tu piszesz, nerki mnie bola, nieraz, z watroba tez mam kłopoty,od jakiegos czasu tez i serce mnie kłoje, do tego dochodzi bol noóg ,kregosłupa, jesli chodzi o oczy to moze mnie tak niebola jeszcze i dobrze widze, ale ale nieraz jesli mi sie cukier wysoko skoczy to widze wszystko rozmyte albo w tzw, 3D, wiec tu nie sa zarty, cukrzyca atakuje tez konczyny czyli rece i nogi, trzeba uwarzac~u cukrzyka jesli nastapi jakis uraz czy skaleczenie to bardzo długo goja sie rany, trzeba byc bardzo ostroznym, aby sobie niezrobic tez i zadnej krzywdy, , rany sie tez i gorzej goja
Idę do pracy do wieczora
W miejscowości Radzymin padła wygrana 289 305,90 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
4 012 180. Biedroneczka1977 glupokchage to to samo co siofor, metformax , jade na tym cały czas i juz na nie xr-650 tylko na siofor xr 1000 na najwyzszej dawce,i juz nic wyzej niema, i do tego, insulina polhimin x3 mieszanka insulin ja mam to i to, i tabletki i insuline, co do mojego diabetologa to juz dawno uniej niebyłem, poniewaz jest pademia a pani diabetolog jest tez lekazem anastezjologiem i pracuje w szpitalu w wałbrzychu przy kovvid 19
W miejscowości Osie padła wygrana 100 000 zł w grze Ekstra Premia
arczi lekarze przyjmują, tylko trzeba nalegać na siłę na wizytę, w poaradni w dwóch przych laryng. na siłe się wcibiłam na wizytę, a powiedziano mi ,że tylko nagłe.
ja mam problem laryngologiczny, chodzę od laryng. do laryng.żaden nie umi zaradzić, ale wczoraj już wkurzona poszłam na wiz. prywatną - osobistą, nie jakąś tele fele, trochę się sprawa ruszyła, wymaga leczenia, ale strachu przed pandemią u mnie też sporo, ale cóż ryzyk -fizyk jakoś o zdrowie trzeba zadbać
ja mam problem laryngologiczny, chodzę od laryng. do laryng.żaden nie umi zaradzić, ale wczoraj już wkurzona poszłam na wiz. prywatną - osobistą, nie jakąś tele fele, trochę się sprawa ruszyła, wymaga leczenia, ale strachu przed pandemią u mnie też sporo, ale cóż ryzyk -fizyk jakoś o zdrowie trzeba zadbać
Nic nie robić nie mieć zmartwień w cieniu zimne piwko pić
Robal_36 wie co dobre
Robal_36 wie co dobre
4 012 197. obuziara umnie w mojej miejscowosci w osrodku zdrowia jest tylko pielegniarka ktora przyjmuje zlecenia na leki, i nic pozatym, z lekarzem kontaktuje sie tylko telefonicznie, ta lekarka jest własnie laryngologiem,i lekarzem medycyny pracy, a moim lekarzem 1 kontaktu, i ona sama mi niemoze zmienic lekow bez konsultacji z lekarzem diabetologiem a ta konsultacje to ja zwwzse przywoziłem tu tej do osrodka teraz niemam kontaktu wogole z ta swoja diabetolog bo została przeniesiona gdzies do wałbrzycha i z tego co wiem to pracuje przy chorych tylko na covid-19, ja biore leki na czas i i jak jest wysoki cukier to laduje insuline, to jest jak to mowia według zalecen diabetologa i lekarza 1 kontaktuoraz szpitala
U mnie lepiej bo na tela zamawiasz leki... Albo spowiadasz się co cię boli
Pozdro dla sąsiadki... Chciałem wywietrzyć okno i karnisz na łeb mi spadł.. Potem pi schodach na sam dół.. I jest robota
waldus no nie powiem owszem - Rychu ma kilka niezłych nutek
a wczoraj była rocznica śmierci Freddiego - ciut inaczej poniższą listę robak by ustawił -
https://zloteprzeboje.tuba.pl/zloteprzeboje/56,162811,26541573,10-wzruszajacych-przebojow-zespolu-queen.html
udanego dnia
a wczoraj była rocznica śmierci Freddiego - ciut inaczej poniższą listę robak by ustawił -
https://zloteprzeboje.tuba.pl/zloteprzeboje/56,162811,26541573,10-wzruszajacych-przebojow-zespolu-queen.html
udanego dnia
4 012 199. arczibalik73
rozumiem Cię, ja na wiz pryw. jechałam 80 km, a do różnych poradni chodziłam, bo mam 3 miasta w niedalekiej okolicy i miałam wybór
rozumiem Cię, ja na wiz pryw. jechałam 80 km, a do różnych poradni chodziłam, bo mam 3 miasta w niedalekiej okolicy i miałam wybór
Witam wszystkich
Najwyższy czas pomyśleć o promocji 5/5 w Multi
Promocja jest taka że płacą o 100% więcej.
Czyli jak normalnie za 5 w Multi dają 700 zł to teraz 1400 zł
Promocja jest taka że płacą o 100% więcej.
Czyli jak normalnie za 5 w Multi dają 700 zł to teraz 1400 zł
Walduś witaj Brachu
Błyskotka witaj
muszę spadać, życzę ci arczi dużo zdrowia, dbaj o siebie i o mamę
dużych wygranych wszystkim
dużych wygranych wszystkim
obuziara witaj
Błyskotka jakie 5/5 ?
Przecież gramy tylko jak jest promocja
Przecież gramy tylko jak jest promocja
RT1 witaj
Jak zdrowie ?
Jak zdrowie ?
Dotam tu nie chodzi o ogromne pieniądze.
Tu chodzi o to żeby najpierw wygrać te 1400 zł a później zainwestować to część w siebie a część w dalszą grę i znowu wygrać
Tu chodzi o to żeby najpierw wygrać te 1400 zł a później zainwestować to część w siebie a część w dalszą grę i znowu wygrać
Błyskotka jeśli chodzi o Mini to dziś robię test i zobaczymy
RT1 co do liczb to mam liczbę 70 i 21
życzę powodzenia, już nie mogę się doczekać tych skanów piątkowych
Sebastian M Siedzę w domu i z nikim się nie widuję,rozmawiam tylko przez telefon i mesangera
ja chcę , auto zmienić , to jest inwestycja, ale narazie jeszcze czekam
RT1 smacznego
dotam 5/5 stawka x 10 to jest 14 000 zł . Oczywiście przy trafieniu całej piątki.
10 000 zł przeznaczamy dla siebie a 4000 zł na dalszą grę. Czy to mało ?
10 000 zł przeznaczamy dla siebie a 4000 zł na dalszą grę. Czy to mało ?
narazie do godziny szczęśliwości czyli po 14
chyba bym musiał gorączki dostać ,aby coś takiego zagrać
chyba bym musiał gorączki dostać ,aby coś takiego zagrać
dotam pytasz to Ci odpowiadam.
A moją odpowiedź masz gdzieś więc nie rozumiem Twojej postawy
A moją odpowiedź masz gdzieś więc nie rozumiem Twojej postawy
GTV
My już mamy 5 w Multi i puszczamy dziś stawką x 10 lub 11
Jeszcze się zastanawiamy
My już mamy 5 w Multi i puszczamy dziś stawką x 10 lub 11
Jeszcze się zastanawiamy
Natalia piękny skan z gramy wygrywamy widać gość gra o ostrą kasę jak by siadły mu te dwie liczby wygrał by 10mln
dotam 9 skreśleń to utopia.
Jak grać to już lepiej 10 skreśleń
Jak grać to już lepiej 10 skreśleń
Kto się podpina do mojej 5/5 w Multi ?
Błyskotka mam 5 wyselekcjonowaną i przepuszczoną przez wszystkie możliwe filtry
Puszczam ją stawką x 11
GTV graj na promocję 5/5 w Multi -- teraz jest promocja od dziś do 28.11.2020r
Błyskotka dobrze puszczę stawką x 20
28000 zł piechotą nie chodzi
Błyskotka ile mam Ci puścić ?
Jaka stawkę dla Ciebie ?
Jaka stawkę dla Ciebie ?
A co to jest stawka x 20 tylko 50 zł a można wygrać 28000 zł bez podatku
Panoramix
4 012 208. obuziara mnie niestac jest na wizyty prywatne do lekarza, , i korzyastam tylko u lekarzy stacjonarnie , a teraz wszystko tylko telefonicznie, kiedys potrzebowałem lekarki wdomu do mamy, zeby przyszła na wizyte to mi odmówiła wizyty powiedziała ze jest pandemia i ona niebedzie sie narazac i kazała mi wezwac karetke, wiec tez i tak zrobiłem mama była w bardzo złym stanie, wezwałem pogotowie przyjechali zbadali, zrobili zastrzyk , zbadali cukier, oraz zrobili ekg, i napisali ze w opoisie ze lekarz odmowil wizyty u pacjentki, a mi kazali zadzwonic jeszcze raz do lekarki, inakazali jej przyjsc i ustalic mamie leki, i tak zrobilem po niecałej godzinie panie doktor sie zjawiła , i zmienila mamie leki,i przy mojej opiece , troszke mamie sie poprawiło, ale tez iniedokonca , medycy chcieli mame zabrac do szpitala ale zapytałem jak wyglada teraz sytuacja w tym szpitalu, czy jest zagrozenie zycia zwiazane z pandemia, dostałem odpowiedz ze tak jak najbardziej, ze w szpitalu lreza ludzie chorzy na covid 19i sanitariusz doradził mi ze on by nikogo teraz ze swoich bliskich by niewysłał do szpitala, w tak trudnym czasie, mama tez powiedziała wtedy ze nie zgadza sie na szpital i ja mamy niedałem do szpitala tylko sam chodziłem przy mamie, po nocach niespałem , tylko czówałem przy mamie, pomimo tez izłego swojego samopoczucia , tak ze teraz na lekarza jakiegokolwiek w osrodku niemozna liczyć, oni tez sie boja ze sie zaraza iodmawiaja wizyt domowych
Arczi witaj przyjacielu
Arczi jak zdrowie ?
GTV czasami trzeba zaryzykować pamiętaj o tym
4 012 211. Sebastian_M witaj przyjacielu
sebastian jest zle, musisz cofnac czat troszke do tyłu to sie wszystkiego dowiesz
sebastian jest zle, musisz cofnac czat troszke do tyłu to sie wszystkiego dowiesz