Wpisy 4 011 490 – 4 011 589
24 listopada 2020 19:18 → 24 listopada 2020 20:41, 100 wpisów
2,12,18,68,37
Tu jest szansa na 2-4/5 ale na 5/5 nie ma najmniejszej
Tu jest szansa na 2-4/5 ale na 5/5 nie ma najmniejszej
82,81,83
0/3
0/3
Poświęcę się jutro i na 14 multi 3 zakłady.. Chyba że końce 4 i 9 nie wejdą to na wieczór
493
2-4/5
2-4/5
Sony71 ale tam jest gorąco i to bardzo.

Gtv dziękuję za zestaw na 80
GTV proszę bardzo

Biedronko nieraz jest tak że przy drugim podejściu liczby 80 może wpaść
A tu razem z dziewczyną

OK idę oglądać film
Od jutra promocyja coś trzeba puścić
górale lamentują i jęczą na brak dudków
gdy jako organizator wycieczek, pobytów wypoczynkowych, obozów sportowych i innych
zadzwoniłem o ofertę, to otrzymałem odpowiedź, "pło góralsku " -
"kto nie ma w kieszeni miedzi
to niech e domu na dupie siedzi"
tak chcą turystów przyjmować
gdy jako organizator wycieczek, pobytów wypoczynkowych, obozów sportowych i innych
zadzwoniłem o ofertę, to otrzymałem odpowiedź, "pło góralsku " -
to niech e domu na dupie siedzi"
tak chcą turystów przyjmować
miało być
to niech w domu na dupie siedzi"
to niech w domu na dupie siedzi"
skszopy otworzą tylko przeszkolenie zrobią i przebranżowienie i kasa płynie
Kto gra na 1liczbe za tysiaka wariat maly zysk a strata spora
26,27,34 pewniaki
Czy u was tok FM też ciężko odbiera. ledwie łapie i zbija się z PR 2
Radia to tylko w robocie się słucha
8,14,29,40,41,46,50,51,79,80
57,58,59,60,61,62,63,64
1,2,3,4,5,6,7,8
57,58,59,60,61,62,63,64
1,2,3,4,5,6,7,8
Czuję że to może być dobry trop... No nie możliwe bym tak przegrywał w multi skoro trafiam lotto maszynyod czasu do czasu.. To znaczy raz na miesiacdobre i to
Nawet nic napisze czy coś załatwił ?
Witam!!!
...510>Sebastian "razem" z dziewczyną
Poszukiwany...poszukiwana
...510>Sebastian "razem" z dziewczyną
Poszukiwany...poszukiwana
A jeśli praca, to by było przepisywanie, to by nie mógł pisać ?
Wiem, wiem - trochę przesadziłem
Wiem, wiem - trochę przesadziłem
wakacje to nie wakacje zycia, wakacje zycia sa lepsze ale tak po 60
a co to za podejście ... po co się zakochiwać, po co miłość, po co rodzinka, po co nawet wygrać 10 milionów w Lotto ... jak w końcu i tak starość i choroby
no wlasnie po co wogole podejmowac wszelkie trudnosci w zyciu jak idzie to z oporem, lepiej latwo lekko i przyjemnie zyc bez angazowania sie w cos i oczekiwania na cud
Pasko ale zanim umrzesz trzeba coś przerzyć i mieć wspomnienia Sam Bóg jest miłością
Angierski: a grałeś kiedyś w jakąś fajną grę np. tygodniami, w końcu np. ją przeszedłeś, ale jeszcze długo pamiętałeś z rozczuleniem. Może życie też jest taką grą i wcale po śmierci nie zapomnimy od razu
Nie da się, każde działanie to wybór które może być bardziej lub mniej dotkliwy.
sony71 wiesz chodzi o to co to daje te wycieczki podroze
skoro ktos kto Cie spotka obcy powie tak ja bylem w ameryce itp itd...
wyobraznia jedynie mozesz komus to opisac i ewentualnie pokazac fotki, ale odczucia nie przekazesz
skoro ktos kto Cie spotka obcy powie tak ja bylem w ameryce itp itd...
wyobraznia jedynie mozesz komus to opisac i ewentualnie pokazac fotki, ale odczucia nie przekazesz
Angierski: czyli sony71 powinien powiedzieć żonie "po co podejmujesz ze mną trudności w życiu, jak możesz lekko i przyjemnie żyć sobie sama bez angażowania się w coś"
bo jak czegoś pragniesz to pragniesz ... i to nie jest tak, że myślę, że wybieram trudność w życiu
dokladnie lepiej zyc w terazniejszosci ktora jest lepsza niz tylko myslec o przeszlosci ktora nic nei zmienia
wszystkie te pragnienia to jest potrzeba a jak jest potrzeba to jest problem bo musisz sie spelnic
wszystkie te pragnienia to jest potrzeba a jak jest potrzeba to jest problem bo musisz sie spelnic
Angierski: to ja nie wiem po co Ty robiłeś ten program do Keno, jak wyrzekasz się pragnień i potrzeb
no i co komu opowiesz ze byles we wszystkich zakatkach swiata, miales zone to robi prawie kazdy czlowiek zyjacy na ziemi - pragnie sie zrealizowac i tyle - nikt nikomu za to nie zaplaci bo to korzysc wlasna
Pasko pisalem bo lubie, chcialem sprawdzic czy bedzie dzialal i dziala
Wczoraj miałam wysłać ekstra pensję ale mi się nie chciało wyjść 80 zł przeszło koło nosa , a może jakbym wysłała to by tę liczby nie wpadły
Pasko ale robiac to co inni wykonujesz program, ktory jest naznaczony pewnymi etapami
- doroslosc
- przyzywanie milosci
- slub
- dzieci
- spadek
- zgon
i jakie to ma znaczenie skoro kazdy to wypelnia i mysli ze jest najlepszy - indywidualny i jemu tylko szczescie sprzyja
- doroslosc
- przyzywanie milosci
- slub
- dzieci
- spadek
- zgon
i jakie to ma znaczenie skoro kazdy to wypelnia i mysli ze jest najlepszy - indywidualny i jemu tylko szczescie sprzyja
a nic mi o tym nie wiadomo, że ktoś myśli że jest najlepszy. Myślę, że bardzo często jest odwrotnie. Tyle dzisiaj depresji, oczywiście również w rodzinach... o ile nie głównie.
Właśnie dla takich chwil warto żyć
Kreta to były nasze pierwsze zagraniczne wczasy
Bo wiadomo dziecko,praca,kredyty
Życzę Wam takich samych doznań gdy zobaczycie tą piekną wyspę
Kreta to były nasze pierwsze zagraniczne wczasy
Bo wiadomo dziecko,praca,kredyty
Życzę Wam takich samych doznań gdy zobaczycie tą piekną wyspę
to sa potrzeby z gory ustalone zeby przekazac cos dzieciom, rodzinie, a samemu potem umrzec to poprostu jest pogon za szczesciem
ale depresja wlasnie polega na tym ze zwracasz potem uwage na siebie ze z toba cos nie tak
no nie wiem... podobno jest 700 000 alkoholików w Polsce. Serio oni piją i myślą, że są wyjątkowi.
ludzie mają dużo problemów i dużo stresu ... tak dużo stresu, że nie mają czasu się poczuć wyjątkowi