Wpisy 4 011 478 – 4 011 577
24 listopada 2020 19:04 → 24 listopada 2020 20:36, 100 wpisów
Dziś pewniak 80
Jak sniegu nie bedzie to kółka mozna podpiąć
80 sie lubi sie z 1
4 011 471. Rrrooobbbeeerrrttt 2020-11-24 (19:00)
Ktoś zagrał na 1liczbe stawka 400 co za fantazja
Faktyczniezagrał za 1000 złotych i wygrał 1600,a wiec na czysto tylko 600 złotych,trzeba być desperatem żeby tak grać
Ktoś zagrał na 1liczbe stawka 400 co za fantazja
Faktyczniezagrał za 1000 złotych i wygrał 1600,a wiec na czysto tylko 600 złotych,trzeba być desperatem żeby tak grać
Padłem ze
487
2-3 / 8
2-3 / 8
2,12,18,68,37
Tu jest szansa na 2-4/5 ale na 5/5 nie ma najmniejszej
Tu jest szansa na 2-4/5 ale na 5/5 nie ma najmniejszej
82,81,83
0/3
0/3
Poświęcę się jutro i na 14 multi 3 zakłady.. Chyba że końce 4 i 9 nie wejdą to na wieczór
493
2-4/5
2-4/5
Sony71 ale tam jest gorąco i to bardzo.

Gtv dziękuję za zestaw na 80
GTV proszę bardzo

Biedronko nieraz jest tak że przy drugim podejściu liczby 80 może wpaść
A tu razem z dziewczyną

OK idę oglądać film
Od jutra promocyja coś trzeba puścić
górale lamentują i jęczą na brak dudków
gdy jako organizator wycieczek, pobytów wypoczynkowych, obozów sportowych i innych
zadzwoniłem o ofertę, to otrzymałem odpowiedź, "pło góralsku " -
"kto nie ma w kieszeni miedzi
to niech e domu na dupie siedzi"
tak chcą turystów przyjmować
gdy jako organizator wycieczek, pobytów wypoczynkowych, obozów sportowych i innych
zadzwoniłem o ofertę, to otrzymałem odpowiedź, "pło góralsku " -
to niech e domu na dupie siedzi"
tak chcą turystów przyjmować
miało być
to niech w domu na dupie siedzi"
to niech w domu na dupie siedzi"
skszopy otworzą tylko przeszkolenie zrobią i przebranżowienie i kasa płynie
Kto gra na 1liczbe za tysiaka wariat maly zysk a strata spora
26,27,34 pewniaki
Czy u was tok FM też ciężko odbiera. ledwie łapie i zbija się z PR 2
Radia to tylko w robocie się słucha
8,14,29,40,41,46,50,51,79,80
57,58,59,60,61,62,63,64
1,2,3,4,5,6,7,8
57,58,59,60,61,62,63,64
1,2,3,4,5,6,7,8
Czuję że to może być dobry trop... No nie możliwe bym tak przegrywał w multi skoro trafiam lotto maszynyod czasu do czasu.. To znaczy raz na miesiacdobre i to
Nawet nic napisze czy coś załatwił ?
Witam!!!
...510>Sebastian "razem" z dziewczyną
Poszukiwany...poszukiwana
...510>Sebastian "razem" z dziewczyną
Poszukiwany...poszukiwana
A jeśli praca, to by było przepisywanie, to by nie mógł pisać ?
Wiem, wiem - trochę przesadziłem
Wiem, wiem - trochę przesadziłem
wakacje to nie wakacje zycia, wakacje zycia sa lepsze ale tak po 60
a co to za podejście ... po co się zakochiwać, po co miłość, po co rodzinka, po co nawet wygrać 10 milionów w Lotto ... jak w końcu i tak starość i choroby
no wlasnie po co wogole podejmowac wszelkie trudnosci w zyciu jak idzie to z oporem, lepiej latwo lekko i przyjemnie zyc bez angazowania sie w cos i oczekiwania na cud
Pasko ale zanim umrzesz trzeba coś przerzyć i mieć wspomnienia Sam Bóg jest miłością
Angierski: a grałeś kiedyś w jakąś fajną grę np. tygodniami, w końcu np. ją przeszedłeś, ale jeszcze długo pamiętałeś z rozczuleniem. Może życie też jest taką grą i wcale po śmierci nie zapomnimy od razu
Nie da się, każde działanie to wybór które może być bardziej lub mniej dotkliwy.
sony71 wiesz chodzi o to co to daje te wycieczki podroze
skoro ktos kto Cie spotka obcy powie tak ja bylem w ameryce itp itd...
wyobraznia jedynie mozesz komus to opisac i ewentualnie pokazac fotki, ale odczucia nie przekazesz
skoro ktos kto Cie spotka obcy powie tak ja bylem w ameryce itp itd...
wyobraznia jedynie mozesz komus to opisac i ewentualnie pokazac fotki, ale odczucia nie przekazesz
Angierski: czyli sony71 powinien powiedzieć żonie "po co podejmujesz ze mną trudności w życiu, jak możesz lekko i przyjemnie żyć sobie sama bez angażowania się w coś"
bo jak czegoś pragniesz to pragniesz ... i to nie jest tak, że myślę, że wybieram trudność w życiu
dokladnie lepiej zyc w terazniejszosci ktora jest lepsza niz tylko myslec o przeszlosci ktora nic nei zmienia
wszystkie te pragnienia to jest potrzeba a jak jest potrzeba to jest problem bo musisz sie spelnic
wszystkie te pragnienia to jest potrzeba a jak jest potrzeba to jest problem bo musisz sie spelnic
Angierski: to ja nie wiem po co Ty robiłeś ten program do Keno, jak wyrzekasz się pragnień i potrzeb
no i co komu opowiesz ze byles we wszystkich zakatkach swiata, miales zone to robi prawie kazdy czlowiek zyjacy na ziemi - pragnie sie zrealizowac i tyle - nikt nikomu za to nie zaplaci bo to korzysc wlasna
Pasko pisalem bo lubie, chcialem sprawdzic czy bedzie dzialal i dziala
Wczoraj miałam wysłać ekstra pensję ale mi się nie chciało wyjść 80 zł przeszło koło nosa , a może jakbym wysłała to by tę liczby nie wpadły
Pasko ale robiac to co inni wykonujesz program, ktory jest naznaczony pewnymi etapami
- doroslosc
- przyzywanie milosci
- slub
- dzieci
- spadek
- zgon
i jakie to ma znaczenie skoro kazdy to wypelnia i mysli ze jest najlepszy - indywidualny i jemu tylko szczescie sprzyja
- doroslosc
- przyzywanie milosci
- slub
- dzieci
- spadek
- zgon
i jakie to ma znaczenie skoro kazdy to wypelnia i mysli ze jest najlepszy - indywidualny i jemu tylko szczescie sprzyja