Wpisy 4 010 790 – 4 010 889
23 listopada 2020 23:20 → 23 listopada 2020 23:59, 100 wpisów
Od jutra biegamy
Forsami ja tylko rozpuszczalną z mlekiem ale zato dużo tego pije
10-12 dziennie nawet zamiast herbaty
10-12 dziennie nawet zamiast herbaty
GTV Już widze Gosie, jak idzie do lekarza do kontroli zawiana a lekarz do niej...ależ proszę Pani...kazałem drinka rano i na wieczór a Gosia puszcza pawia,czka i mówi do niego bełkocząc...a coś Ty dochtorku myślał, że ja się lecze tylko u Ciebie ?
Rozpuszczalnych z mlekiem tak forsami nawet zamiast herbaty to piję do posiłku
Gabriel ale pamietasz jak był wybuch w Czarnobulu..piliśmy..jod..a czemu tera..nic nie dajo do picia
Teraz będzie zastrzyk bez zgody i bez gwarancji że będzie skuteczny
Forsiasty ? a pamiętasz wyliczankę ? ...dylu dylu na badylu coś dygnęło w Czernobylu..raz,dwa,trzy,proomieniujesz Ty
Mulag..jak jutro zajade to będziesz miał Szlachetną paczkę od samego Hou hoł hoł..co w krzoki paszoł szoł.szoł jak rzodko....roł? ? ?
Ja znam kolędę o krówce ...małemuuuuu,małemuuuuuu albo w bet lejem
Gosia ? Proponuję jak Ferdek kiepski z tej beki pociągnąć rurkę do kabiny
Gosia u Ciebie Coca Colę przywożą w takich baniakach ?
https://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.beka.pl%2Ffotki%2Fcoca_cola%2Fcc03.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.beka.pl%2Flfo_coca_cola.php&tbnid=4hwPmhF-6zgWwM&vet=12ahUKEwi0peW13ZntAhUMtosKHZdhCiwQMyghegUIARDdAQ..i&docid=zzR5CncZIXvhXM&w=439&h=275&q=coca%20cola%20%C5%9Bmieszne&ved=2ahUKEwi0peW13ZntAhUMtosKHZdhCiwQMyghegUIARDdAQ
Forsiasty ? żona mówi do Seby aleś ciemny, jak patelnia od spodu
O 7 wstanę i równa 8 dzwonię później do ciebie i rozwalamy skarbiec mak kwacza
Bulu to przynajmniej był łowczy Wyszedl na krzesło i krzyknął ...nopodejdź Shogunie
Najlepszy był Pawlak z OHP, który się jąkał i mówił yyyy..eeeee mmmmma potem zatrudnił instrukora mowy ciała Jutro też zatrudniam takiego znawacę mowy werbalnej ciała i nie moja wina , jak dam jakiemuś durniowi w pysk
Mój dziadek na widok takich polityków mawiał...wnusiu ...gdybym widział, że taki odzczuje to bym mu przyłożył ale szkoda telewizora
Kwaśniewski kiedyś tenista smukły a teraz ?Zarośnięty dzik i po co pchał gębe do ula
GABRIEL jedzie po rekord
Pani Jadzia mówiła żebyś do niej więcej nie przychodził bo już nie możesz się zmieścić w drzwi
Seba tak to jest , jak się było na kwarantannie i nie ma się nowych wiści
GABRIEL Ty nadal chodzisz z tym dużym telewizorem na plecach ?
Ludzie mówią na Ciebie duży gabaryt tak słyszałem
Ludzie mówią na Ciebie duży gabaryt tak słyszałem
GABRIEL Aniołkiem to byłeś 50 lat temu
Seba Lepiej opowiedz ludziom , jak zakpupiłeś 1-szy płaski TV i oglądałeś dupiastą Serenę Willimas na korci Chodziłeś w koło TV i nie mogłeś pojąć , jak jej duża dupa sie zmieściła w TV
GABRIEL Opowiem to wszystko na zlocie
Seba ? Słyszałem, że będziesz kłaść tynki pod zagłowki w Ferrari do oglądania TV
GABRIEL Opowiem też jak siedziałeś godzinami na Pani Jadzi dachu czekając z utęsknieniem aż zamknie budkę i spojrzy na Ciebie swoim łagodnym wzrokiem