Wpisy 4 010 460 – 4 010 559
23 listopada 2020 18:57 → 23 listopada 2020 20:27, 100 wpisów
Właśnie tak zlukalem na 3 końce i 9 liczb... Fakt pies wie go wybrać ale jutro coś wybiore
Wędrowca netowy typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 954030 i trafił(a) 250 zł
śmieszne losowania w Keno: najpierw 1,2,3,4,5 a w następnym 6,7,8,9,10
Seba-ty przystojniakuFoto real?
Johno a jak by tak wybierając liczby do keno typnac puścić do multi tak przed losowaniem tylko raczej możliwe online i to nie wiem ile minut przed
uruchomilem automat na 5 skreslen zobacze czy trafi teraz 250 zl w keno
Nie, nie miałam pomysłu na nic więc tak tylko na sucho
A u Ciebie jak bilans?
A u Ciebie jak bilans?
bilans u mnie niekorzystny ostatnimi dniami troche zjadlo
na dzisiaj jeszcze zagralem
na dzisiaj jeszcze zagralem
ja tez nie wiem co teraz, gorace liczby sie nowe pojawia to moze cos sie wylapie
witam wszystkich obecnych co prawda niebyło mnie tu kilka dni, to prawda, widze ze piszecie omnie, i o tym ze nmiałem dzisiaj jechac do PUPU to prawda,i byłem w tym urzedzie, ledwo tam dojechałem do tego miasta, i doszedłem d o tego PUPU, , tam oczywiscie ppustki, były niewidziałem nikogo z interesantów npoo ale ja musoiiałem byc pomimo ze sie zle czułem, i miałem wysoki cukier, wydano mi skierowanie do pracy, pomimo tego ze zle sie czólem, i na jutro na godzine 8 umowiono mnie na rozmowe w danym zakladzie, prosiłem aby pani z posredniaka umówiła mnie na godzine pózniejsza poniewaz nie mam czy dojechac na ta godzine, niestety powiedziała ze nic z tego, przez 8 lat biuro posrednictwa pracy nierobiło nic w mojej sprawie a teraz nagle podczas pandemi gdy wkolo umieraja ludzie mi nagle znajduja prace, czy to nie jest dziwne? gdzie byli przez 8 ostatnich lat pytam,
ja sie teraz tez nieczuje i na siłach jak jeszcze kilka miesiecy temu, tez mnie cos łapie, ale w posredniaku tego nikt nierozumie,tam tylko patrza aby pozbyc sie człowieka, jutro niewiem jak tam sie dostane na te rozmowy na ta godzine i jak to bedzie wygladało ,niewiem jak bede sie wogóle czól, ale musze byc tam o gpodzinie 8 u pracodawcy, dzisiaj ledwo wróciłem z tego posredniaka do domu, myslałem ze w busie zejde z tego świata,tak sie żle czólem, ale jutroi musze tam jechać, , ta oferta która dostałem niejest pewna jeszcze na 100% i czy mnie faktycznie tam przyjma, i czy bede tam wogole pracował, niewiem czy wogole przejde tam badania , i jak zmierza mi poziom cukru, pomimo ze biore kupe leków dzienie i insuline, to cukier mam wciaz wysoki, jestem ciekawy jaki lekarz medycyny pracy podpisze mi zgode na prace gdy zobaczy cukier w granicach 499, czy 589 mg, , ja cały czas zbijam cukier ale niestety raz spadnie do 286mg zebysie pozniej nagle podiesc, z xcukrem i innymi chorobami to nie sa zarty, ale siedza takie jełupy w posredniaku i niewiem nierozumieja, tego ze człowiek w tym teraz okresie jak pandemia jest moze sie bardzo tez i żle czuć, i kieruja osobe chora do pracy na pracownika gospodarczego, ciekawy jestem jeszcze do czego moze do szpitala zeby posprzatał po zarazonych kowidowcach
Witaj Arczi Tak się zastanawiam jak Ty wogole dajesz radę cokolwiek robić z takim poziomem cukru ?
moze tu mnie niebyc jeszcze kkilka dni niewiem jak i co załatwiew z ta praca ,niewiem coi o i jak bedzie, jeszcze, bo niewiem czy to dozyyje, nic narazie niewiem, jutro bede wiedział po rozmowach czy mnie przyjma czy nie, narazie doistałem skierowanie na rozmowy i tyle w temacie, aczy mnie przyjma czy nie to tylko BÓG wie, jade porozmawiać i dowiedziec sie jaka to prtaca bo pracownik gospodarczy to mi nic nie mowi, dokladnie,wiem tylko tyle ze jest to praca finansowana z PEFRON, i nic pozatym, i wiem jedno ze zaklady pracy chronionehj które maja dofinasowanie z pefron, przyjmuja do pracy tylko osoby z 1 stopniem, tz. ze stopniem znacznym, lub z 2 grupa inwalidztwa ze stopniem umiarkowanym, 3 dawnych grup stopnia lekkiego nie biora pod uwage bo za to zaklad dostaje mniejsza e dofinansowanie, i a ja mam, własnie 3 grupe i toi niepłatna od urodzenia, i dlatego tez i iewiem czy mnie przyjma, niewiem czy akurat ten zaklad zrobi wyjatek i mnie przyjma, oto tu chodzi, dlatego nic niemoge oficjalnie powiedziec o tej pracy, jutro jade na rozmowe co bedzie to bedzie, jak narazie nie bedzie mnie tu na czacie, gre zawieszam bo musze tez tu pozałatwiac tez i jeszcze innne sprawy do kponca roku, i tez pilne,
arczibalik73
widzę, że bardzo to przezywasz, ale moze niepotrzebnie, skierowanie jeszce o niczym nie świadczy, to na razie rozmowa
Ja kiedyś byłem w podobnej sytuacji też zdrowotnej i na daną chcilę nie mogłem podjąć pracy, ale pojechałem na spotkanie do pracodawcy bo musiałem dla PUP. a pracodawca okazał się człowiekiem, wytłumaczył, że UP musi kierować kogoś skoro jest zapotrzebowanie, ale nie jest powiedziane ze od razu trza pracować
widzę, że bardzo to przezywasz, ale moze niepotrzebnie, skierowanie jeszce o niczym nie świadczy, to na razie rozmowa
Ja kiedyś byłem w podobnej sytuacji też zdrowotnej i na daną chcilę nie mogłem podjąć pracy, ale pojechałem na spotkanie do pracodawcy bo musiałem dla PUP. a pracodawca okazał się człowiekiem, wytłumaczył, że UP musi kierować kogoś skoro jest zapotrzebowanie, ale nie jest powiedziane ze od razu trza pracować
4 010 494. Blyskotka nie nie mozna zmienic insuliny narazie, ja mam taka mieszanke insulin, teraz sie tez i do diabetologa niedostane, lekarz pierwszego kontaktu jest na telefon, zas lekarze specjalisci to juz wogóle szkoda gadac, a jeszcze teraz gdy szaleje pandemia, to juz wogóle, musze dac sobie jakos rade
Powiedz im arczi że potrafisz tylko grać i niedługo wygrasz 5/5 niech Ci dadzą święty spokuj
i wtedy ten pracodawca przywalił mi podpis i pieczątkę, ze nie spełniam warunków, więc głowa do góry, dla PUP to tylko formalość
A na ta rozmowę to daleko musisz jechać ?
moj kuzynek byl marynarzem bardzo sie cieszyl po studiach zaczal plywac, cukier 500
i skonczyla sie jego przygoda z morzem, teraz pracuje we wrocku
i skonczyla sie jego przygoda z morzem, teraz pracuje we wrocku
arczibalik73 to Ci wspolczuje, ze takie problemy masz
bo z takim poziomem cukru to meczarnia... powinienes zastosowac diete warzywna i caly dzien jesc warzywa
bo z takim poziomem cukru to meczarnia... powinienes zastosowac diete warzywna i caly dzien jesc warzywa
4 010 496. tomoslaw wiem wiem jak jest, nie jestem dzisiejszy, nieraz starałem sie o prace i nie w jednym zakladzie a powiem wam jeszcze to ze tam gdzie teraz dali mi skierowanie to jest byly zaklad w którym kiedys pracowałem tylko w tedy tam pracowałem w ochronie na monitoringu, ale musiałem z tamtad uciekać bpo firma sie przebrazowiowywała ochrona sie rozpadała, zwalniali na ppotege ludzi, a mi sie udało wziasc przeniesienie do inego zakladu z tym ze juz z biurka na produkcje,m a teraz po latach pup, mnie spowrotem kieruje do tej firmy tylko na inne stanowisko,i do jakiegos goscia , o którym nigdy niesłyszałem,pomimo ze pracowałem tam ponad 6 lat bitych,i prowadziłem ksiazke teleadresowa wszystkich pracowników tewj firmy, jako dodatkowe zajecie oproócz mo nonitoringu , centali, itd, pamietam ze jak tam pracowałem to 6 lat niewiedziałem co to sa jakiekolwiek świeta bo zawsze w swieta pracowałem, czy to koscielne czy tez i państwowe, i za śmieszne grosze,kiedys mogłem pracowac na nocki, teraz przy cukrzycy niewolno mi pracowac na nocki, i zaden lekarz nie podpisze i niezozwoli zadnemu diabetykowi pracowac na nocki, , wtedy nie małem jeszcze cukrzycy, teraz mam
arczibalik73 lepsza praca dla ciebie zeby nie byla meczaca, nie fizyczna tylko jakas wlasnie jakas cieciowka albo parkingowy
stokrotka24
Dobry wieczór.
Kochani.
Mam smutną wiadomość.
6.11. zmarł nasz obróbkowy kolega
PEWNIAK 112
Będzie nam go brakowało.
Zawsze miał swoje zdanie i po swojemu interpretował sny.
I dobry był w tym.
(Informację mam od Eryki, starzy obróbkowicze
na pewno pamiętają jej trafne sny).
Wyślijmy dobre myśli w intencji PEWNIAKA 112 !!!
Pewniaku, do zobaczenia w cyferkowych przestworzach.
[*]
Dobry wieczór.
Kochani.
Mam smutną wiadomość.
6.11. zmarł nasz obróbkowy kolega
PEWNIAK 112
Będzie nam go brakowało.
Zawsze miał swoje zdanie i po swojemu interpretował sny.
I dobry był w tym.
(Informację mam od Eryki, starzy obróbkowicze
na pewno pamiętają jej trafne sny).
Wyślijmy dobre myśli w intencji PEWNIAKA 112 !!!
Pewniaku, do zobaczenia w cyferkowych przestworzach.
[*]
Arczibalik ty idź do mopsu po rentę socjalną muszą ci dać jak jesteś chory tylko papiery wszystkie przedstaw
Nom mnie się też wydaje ze renta socjalna się należy
arcziablik dokladnie ty sie meczysz z ludzmi i systemami a zalatwo sobie rente socjalna
Angierski to Ty ta maszynę musisz dobrze wykorzystać
ale znow moglbym 200zl przewalic i musze wiesz co zrobic
zalozmy 15 razy zagrac pod rzad i sprawdzic czy bylbym na plusie czy na minusie
zalozmy 15 razy zagrac pod rzad i sprawdzic czy bylbym na plusie czy na minusie
jak trafi np. 10x na 15 (po przekroczeniu -200zł)
to bedzie 200 x 5 = 1000 zl do przodu okolo
to bedzie 200 x 5 = 1000 zl do przodu okolo
no gralbym ale musialbym z 1000zl miec na koncie w lotto zeby przynajmniej kilka podejsc zrobic jak sie nie uda
No Tak rozumiem
Myślałam ze typujesz na sucho a to trzeba mieć kasę na koncie
teraz typuje wypelnia zaklady a sam moge naciskac zagraj (ale testuje wiec na sucho)
albo moze automatycznie wysylac obojetnie
albo moze automatycznie wysylac obojetnie
kiedys pisałem ze chodze na silownie, niewiem czy pamietacie, co do diety, to tak jak ANgierski piszesz jem tylko warzywa od jakiegos juz czasu, nic niejem smarzonego nic nie jem słodkiego ani nie pije jem, ryz, z warzywami własnie dotego kawa inka, ale pomimo to cukier jest wysoki, macie tu duzo racji tez , jak GTV piszesz o OPS niestety jest to śmieszna instytucja, wiedza ze jestem chory , ze nie pracuja ale maja to gdzies , byłem nieraz pokazywałem im grupe imowiłem ze sie starałem o podniesienie grupy, niestety lekarz orzecznik utrzymuje mi ta grupe, która mam, inic nieda rady zrobić, skladałem kilka razy o podniesienie grupy, i byłem na komisjach juz wiele razy, niestety lekarz orzecznik niechce podniesc grupy, ,według niego jestem mlody i moge pracować, i tu daje wszystko w łeb bo gdybym miał stopienn umiarkowany, czyli 2 grupe tp bym dostał rente soscjalna ale ze niemam grupy 2 to mi sie nic nienalezy, oni sie trzymaja przepoisów, i przepisy sa wazniejsze od człowieka, ale osobom spozywajacym alkohol daja wszapomogi , i bo oni sa chorzy a ja to niestety nie, dlatego uwarzam tez ze takie instytucje typu jak OPS I Pośredniaki powinny być zlikwidowane bo nic nie robia dla ludzi tylko wszystko robia, renta socjalna przysługuje tylko wtedy gdy,ma sie przeczona grupe druga czyli stopienm umiarkowany, i stopień znaczny, czyli grupe 1 lub gdy jestes osoba nieygzestionalna, i w takim tylko przypadku mozesz sie strac o rente socjalna, nie inaczej, a ja mam grupe 3 której niestety ale lekarz niechce podniesc, a przecierz mu nic nienakarzesz , zreszta oni teraz ludzi uleczaja ze wszystkim
trzeba miec 200 zl na koncie zeby wykonac 1 cykl
zwykle trafia w tym cyklu
jak nie trafisz do 200 zl to masz -200 zl w plecy
no i nastepny cykl 200 zl czyli gdzies okolo 600 zl trzeba miec
albo trafic kilka razy pod rzad i masz kasiore
zwykle trafia w tym cyklu
jak nie trafisz do 200 zl to masz -200 zl w plecy
no i nastepny cykl 200 zl czyli gdzies okolo 600 zl trzeba miec
albo trafic kilka razy pod rzad i masz kasiore
Jak by nie patrzeć plecy zawsze z tyłu
Dziś już w nic nie gram szkoda kasy i tak nie można trafić
Biedroneczka1977 tak sie zastanawiam czy dac graczom ten automat do testow i do grania...
bo wiesz generalnie jak z niego nie korzystam to moze by inni skorzystali
tylko nie wiem co na to TS jakby sie dowiedzial czy cos by nie pozmienial
jakies ryzyko jest
bo wiesz generalnie jak z niego nie korzystam to moze by inni skorzystali
tylko nie wiem co na to TS jakby sie dowiedzial czy cos by nie pozmienial
jakies ryzyko jest
No właśnie oto jest pytanie i czy admin by się zgodził ?
w grudniu wchodze w keno, beda skany
tylko nie popsujcie mi gry
sprzedawaj stowka od lebka
tylko nie popsujcie mi gry
sprzedawaj stowka od lebka
bo to jest taka wtyczka co instalujesz w przegladarce chrome
i masz panel jak wchodzisz na strone gry.lotto.pl w zakladce keno
i masz panel jak wchodzisz na strone gry.lotto.pl w zakladce keno
jakbym komus wyslal to ta osoba by wyslala znajomym a ci znajomi swoim znajomym
to by bylo tylu ludzi ze szok
to by bylo tylu ludzi ze szok
wizard dokladnie tam trzeba wpisac klucz imie i nazwisko ktore generuje ja
dlatego jak pisze macie tu wszyscy duzo rackji ale niestety nic nieda rady w mojej sprawie jak narazie zrobić kazdy zastawia sie przepisami, jutro jade na rozmowy, niewiem co bedzie i jak bedzie, chciałbym pracowac jak kiedys, ale chciałbym byc zdrowy i aby mnie nic nie atakowało z chorób zebym mogł pracować tak jak kiedys, to bylo, , ktos tu pisał ze powinienem pracowac gdzies w pomieszczeniu, a nie na dworzu, tak to prawda ,,ale czy tak bedzie niewiem, pozyjemy zobaczymy, jutro sie dowiem czy mnie przyjma i gdzieby była ta praca, dlatego nic niemoge oficjalnie powiedziec, jak np, sebastian pisze ze juz mam ta prace, nie niemam, jeszcze nic, poza skierowaniem, tylko,jak k dostane i mnie faktycznie przyjma i bede juz pracował to wam napewno napisze, ale narazie to 1 wielka niewiadoma jest,
arczibalik73 powiedziec ci szerze???
ten posredniak szuka tych ktorzy za male pieniadze beda pracowali dla prywaciarzy
tam sa najnizsze stawki
ten posredniak szuka tych ktorzy za male pieniadze beda pracowali dla prywaciarzy
tam sa najnizsze stawki
boje sie ze TS zmieni cos, jak znajdzie taka wtyczke u siebie, ze zablokuje pewne opcje
To też fakt, to lepiej nawet na czacie o tym nie pisz, bo jeszcze ktoś zakabluje
nie wiem czy w regulaminie nie jest napisane zeby nie uzywac specjalnych algorytmow do gier
Blyskotka a tam ja narazie nie gram choc mam zamiar, ale narazie sie bawie wiec ok
poza tym legalnie oni tego nie sprawdza czy ktos uzywa automatu
poza tym legalnie oni tego nie sprawdza czy ktos uzywa automatu
ale jak program nie robi tylko zysku ale czasem straty to ok
gorzej jakby zawsze wygrywal
gorzej jakby zawsze wygrywal
no racja jakbym sie dorobil nie wiem kilkudziesieciu tysiecy to molgbym miec problem
zreszta po stronie TSa to wyglada jak normalne klikanie myszka i wysylanie