Wpisy 4 008 876 – 4 008 975
21 listopada 2020 15:15 → 21 listopada 2020 16:18, 100 wpisów
Już Tak mi się ciśnienie podniosło ze nie wiem
gosia hey ja tak cały czas twierdze i chyba jak koledzy kupie se taka maseczke
To nawet w stanie wojennym takich zakazow nie było
hey biedronka ale jak mieszka w innym domu to chyba możesz pinokio snił ze ma byc gronko rodzine
875 idziesz, na strajk.
Położę się pod choinką i będę gadać do siebie ale do kościoła będzie można iść żeby dac na tace chodziłam dwa razy w roku a teraz już nigdy nie pójdę
No I tak zrobię córka mieszka 8 minut drogi autem odemnie co będą po domach chodzić I patrzeć kto z kim mieszka
Mewa księdza nie będzie w tym roku po koledze
bidronka bo im kasa sie musi zgadzac ta z naszych podatkow dla dobra zysku biznesowego i ta z tac jak dla mnie na tacy ludzi niech daja cała wypłate emeryture co mi tam ich tylko cos mnie trafia jak idzie z podatkow dla nie robow z tamtad a dla dziecka nie ma na operacje dobre co
300 klientow dziennie mam w sklepie i mogę pracować ale w Święta nam siedzieć w domu trzy dni
https://pogodzinach.lca.pl/legnica,news,82251,Serducho_do_naprawy_Ma_y_Jerzy_potrzebuje_pomocy.html
888 J A C...p
I to mi najbardziej pasuje ze koledy nie będzie
na pseudo artystów i pseodo fundacje kasa jest ale dla dziecka nie ma musza sie prosic od ludzi ktorzy i tak wiekszosc rzadowi daja ale to nie dotyczy tylko tego rzadu poprzednicy robili to samo
Pitolil ze ma być najbliższe grono rodzinne to z którym mieszkasz
bo mi to lata i powiewa prawde piszac ale i tak bede musiał isc do tesciow własciwie jechac z 10 minut
Blisko 5 km odemnie
2003 2009 po kolędzie jak przychodzili pytali się mnie kiedy ślub..........co za barany chcieli zarobić
Druga młodsza mieszka póki co ze mną
No lipa.. Byłem na dworze robotę zrobić.. Woda zamarza we wiadrze
dobra my tu gadu gadu a tu liczby stygna ma ktos cos ciekawego z powtorek do multi lub z przedziału 41-78 hm konce 08 i 05
Jak będę mieć wnuka czy wnuczke to będę się Pinokia pytać czy mogę w odwiedziny jechać ludzie w jakim kraju my żyjemy ?A do znajomych rodzina przylatuje z Norwegii już mają bilety kupione
W wieku 15 lat spowiadalem się w spowiedzi z masztu nacji idiota mi powiedział że oslepne od mast ....
biedronka nie przejmuj sie z buta myk czy autem czy oni po was do koscioleczka chodza jest ok ale silki fitnesy be
17 19 59 69 teraz tylko nieparzyste przecież chodzą
Tak zawsze nas zabierają i w tym roku będzie tak samo nie ma innej opcji
Ciemnogród normalnie niech oni patrzą na siebie bo robią
Co robią
Mewa też nie lubię plebanię itp przyznaje się
Ostatni raz byłem na spowiedzi ...o kur kiedy to było
przyznam sie przed bierzmowaniem mlody glupi byłem i tyle mnie widzieli
Te mondrosci które wygłaszają podczas spowiedzi to pomsta do nieba
witam
926 wpis mam prawie to samo co ty
Waldek a kto chodzi chyba osa
Gosia na zakonnice
Tych na niebiesko ubranych też nie lubię
945 do zakonu idziesz
Acha zapomniałem to ta godzina trzeba iść na strajku k
dzis marsz ku wolnosci precz z maseczka precz z przymusowymi szczepionkami robionymi na kolanie niech sie pierw oni na zywo zaszczepia a po tygodniu my skoro zero producent rzad nie ponosi odpowiedzialnosci dobrze wiedza ze na szybko robia ja ze testowi umieraja lub sa sparalizowani
przeciez na szczepionke na grype ludzie umieraja a od kiedy jest a jak koronowirusy tak ona mutuje a ta szczepionka co jest teraz na grype to jej szczep był w tamtym sezonie
przeciez na szczepionke na grype ludzie umieraja a od kiedy jest a jak koronowirusy tak ona mutuje a ta szczepionka co jest teraz na grype to jej szczep był w tamtym sezonie
znowu beda prowokowac tajniacy i bedzie jacy ludzie zli........ ostatnio kaczus był bez maski było ok ale jak braun był to wrzask mały przykladzik
Jaki chiński już we wrześniu 2019 był we Włoszech
Mini i kaskadę będę ćwiczył w kolejnym tyg... Gdzie cóż padnie to to będę brał do lotto w grudniu
A dziś Zieloni z Pyrlandia kontra W. z Krakowa 20.00 za Warte Poznań
Wysłałam te co miałam wczoraj miałam 8 zł dałam zagraj ponownie
Ale miałam dobry sos ze słoika papryka curry mleczko kokosowe do tego poledwiczka z kurczaka I ryż
Nie pytałam premiera czy mogę jeść taki obiad
mozecto nie szczyt marzen ale za ta 4 lotto doloze i taki skromny casio na gwiazdke bedzieŁadny
chociaz zegarki juz niemodne, nie ma seksu nosic zagarek lepiej ladna komura
No to byłby mój chyba 7 zegarek.. Tuvpukbiesz tam stukniesz. I po sikorce
Test na 21:50
2,4,6,7, 8,9, 12,18, 22,28
31,32,33,34, 35,36,37, 38,45, 46
50,51,52,53, 54,55,56,57,58,59
60,62,64,65,67, 68,69,70, 72,77
2,4,6,7, 8,9, 12,18, 22,28
31,32,33,34, 35,36,37, 38,45, 46
50,51,52,53, 54,55,56,57,58,59
60,62,64,65,67, 68,69,70, 72,77
Kiedyś kupiłem bratanicy na komunię Time a... Niby fajny 100 m.... Poszła pływać i po budziku bo się zalał
zamiast zegarka za kafla lepiej walkman sony albo pioneer ok kafla tez i 256 gb karta i muza gra
Gosia... Dupe strzeliłem zamiast mini trza było dołożyć i 2 lotto brać... Nam 1 sztukę
Blyskotka 40 liczb