Wpisy 4 007 987 – 4 008 086
20 listopada 2020 18:30 → 20 listopada 2020 20:35, 100 wpisów
4 007 976. Blyskotka 2020-11-20 (18:25)aha czyli to chodzi o całoroczny dochód ok, to to rozumie , ale jaka mam pewnosc ze fakt faktem ze powiedzmy ze z tej kwoty tzw wonej od podatku niezaplace podatku, jaka mamy pewnesc ze nam ktokolwiek tyle podaruja, , chciałbym m zarobic w ciagu roku tyle pieniedzy, ale niestety narazie nieda rady nic zarobić,
Nie zapłacisz od kwoty wolnej od podatku żadnego podatku Do 8 tysięcy rocznie 0 podatku. Żaden US nie pobierze podatku od tej kwoty, amen.
Jest to kpina oczywiście bo 8 tysięcy rocznie to jest śmiech.
Dla porównania w Anglii kwota wolna wynosi 12 500 funtów czyli ok 62 tysiące złotych.
Dla porównania w Anglii kwota wolna wynosi 12 500 funtów czyli ok 62 tysiące złotych.
nommi ostatnio przyszedł rachunek za neta, i doplata 0,27gr odestek , ciekawy jestem za co , jesli na bierzaco polacam rachunek za neta co miesiac kwota87zł a tu nagle przyszło 87,27 gr, normalnie śmiech na sali, mojemu koledze niedawno przyszło ze skarbówki ze ma doplacić 50 groszy bo z podatku z rku 2010 niezaplacił iles tam groszy , i teraz mu narosło do kwoty 50gr, kolega sie smieje ze musi jechac do skarbówki i uiscić ta oplate 50gd, z tym ze musi na to wypełnic blankiet i oplacić jeszcze 3zł porto za przyjecie tej kwoty jesli bedzie to wysyłał na poczcie
Dziwne bo ja zawsze mi mówił kierownik urzędu skarbowego bym ludzie takich kwot do systemu nie wpisywał
dlatego szkoda gadac co innego mowia aco innego robia, i i tylko na ludzi robia rózne nagonki, , moim zdaniem cały obóz rzadzacy jest do wymiany a ich ustawy nadaja sie tylko do kosza, , tu trzeba ludzi madrych
witam pewnie marzy ci sie zeby poprzednia ekipa wrocila i robila wszystkich w wala jak bylo przez 8 lat
4 007 999. krzysztof 24 nie nic bardziej mylnego, nie marzy sie mi sie aby poprzednia ekipa wróciła bo to byli nieudacznicy którzy nadakl zasiadaja w obecnym rzadzire tylko w mniejszej grupie, z tych ludzi, którzy obecnie rzadza nikt nie powinien, byc w nowym rzadzie, tu trzeba ludzi madrych, ktorzy na pierwszym miejscu beda stawiali lspoleczeństwo, opieke spoleczenstwa, i gospodarke , zmana przepisów, i ustaw na 1 miejscu oraz słuzba zdrowia to powinno byc 1 tematem , za ktory rzadzacuy powinni sie wziasc a nie tyylko tzw kolesiostwo i i rozdwanictwo na wszystko , tylkonie nato co jest potrzebne toniema
Arczi to i tak dobrze bo mi przysyłali nie raz odsetki 2 grosze w telewizji N,teraz mam UPC,tam już takich numerów nie robią
Za internet tyle kasy? ja płacę 12 złotych,a wcześniej 9 złotych za 500 Megabitówjak bym tyle płacił to bym przeszedł do innego operatora
moja ciocia nie potrzebowała tv kablowej we Wrze...i
więc opłaty wynosiły 50 groszy
aleeeeeeeeeeeeeee.....
nie mogła zanieść do firmy we Wrz....i
bo musiała wysyłać te 50 groszy
a najmniejszy koszt wysłania.......jak może wszyscy nie wiedzą
to 5 zł hihhihihihihihihihihi
ale to Polska właśnie
więc opłaty wynosiły 50 groszy
aleeeeeeeeeeeeeee.....
nie mogła zanieść do firmy we Wrz....i
bo musiała wysyłać te 50 groszy
a najmniejszy koszt wysłania.......jak może wszyscy nie wiedzą
to 5 zł hihhihihihihihihihihi
ale to Polska właśnie
4 008 020. bogdan041 dobrze to bedzie wtedy gdy ludzie przejrza na oczy i swoje wotum zaufania powierza ludzim którzy cos zrobia dla spoleczenstwa aby wszyscy zyli godnie i niemieli zadnych problemów, typu brak pracy, kasy na zycie i odpowiednia opieke lekarska, jesli zaś bede chodzić na głosowanie na ludzitakiego typu jak m,amy teraz to nigdy dobrze niebedzie, tu trzeba madrych i nowych ludzi ,którzy chca aby w kraju było dobrze a nie takich którzy tylko udaja ze cos robia, a co robia nic, niemaja pojecia w jakiej sytuacji sie znajduja, przyszła choroba która ludzi zabiija na okolo, a onico robia, nagle zaczynaja szpitale polowe robic, budowac, nagle obudzili sie z reka w noocniku, pytamnie gdzie byli przedtem, kiedy to niby zelzała ta pandemia , dlaczego wczesniej tych szpitali niebudowali, itd tylko teraz nagle, to robia, chciałbym aby nikogo juz wiecej ta choroba niedopadła i aby ludzie nie cierpieli bółu i nieccorowali, oraz nieumierali tak jak jest teraz dlatego wszystkim zycze duzo zdrówka i prosze uwazajcie na sieboie, noscie maseczki, i przestrzegajcie tych obostrzeń, moim zdaniem lepiej zapobiegac wczesniej niz umrzec przez ta chorobe
Jak zmienią się rządy wystosuję osobiście list by kurdupla zamknąć na dożywocie do kryminału by takich ludzi świat nie oglądał
Angierski oglądałam ten odcinek rolnik szuka żony
No płakał jak dziecko
No płakał jak dziecko
zanim zmienia sie tu rzady jeszcze to wiele ludzi odejdzie z tego świata za sprawa chorób ,które atakuja ludzi,poza coronowirusem i przez które duzo jeszcze ludzi umrze, bo niedostana pomocy w odpowiednim momencie i czasie a za to odpowiada rzad , nie lekarze w szpitalu, , bpo oni robia co tylko moga przy tych zakazonych pacjentach, , i niemozna powiedzieć ze sienieposwiecaja narazajac swoje zdrowie,
Zgadzam się.
Wiem że będziecie musieli zacisnąć pasa, żebym mogła sobie odłożyć na Lexusa ale to poświęcenie które jestem w stanie wytrzymać .
Wiem że będziecie musieli zacisnąć pasa, żebym mogła sobie odłożyć na Lexusa ale to poświęcenie które jestem w stanie wytrzymać .
dobra ale teraz juz z mojej strony koniec tego pisania o rzadzie bo moge tez i niedozyć do tych nowych rzadów bo niewiem co mnie czeka za kilka dni tak samo, czy akurat ja niezałapie gdzies tej cholernej choroby, oby nie narazie wszystkim do losowania
george one typował(a) za 18 zł w Keno na losowanie nr 953258 i trafił(a) 3000 zł
Przed chwilą padło 4 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
liczę na 30 zł w EJP
jak to wyliczyłeś ?
4 008 031. tomi77
nie mieszkałem we Wrześni
lecz jeździłem i jeżdżę
do bliskich znajomych
nie mieszkałem we Wrześni
lecz jeździłem i jeżdżę
do bliskich znajomych
w programie "5 sposobów na..." kiedyś zostało pokazane jak można przeżyć za 30 zł cały tydzień
gowin nie byl w stanie za 12 k miesiecznie przezyc wiec o czym tu rozmawiamy
Cześć
Ja też zagrałem w EuroJackpot
Dopisano wyniki Eurojackpot - 18,20,34,49,50 oraz dodatkowe liczby 7,8
jeśli jeden obiad potrafi kosztować 1000 zł w restauracji to i 30 tys miesięcy mało będzie a gdzie kolacja i śniadanie ?

2i 2
4 007 821. Angierski 2020-11-20 (16:25) typowania.5v.pl, stsbook.5v.pl
15,19
20,35
20,49
te parki najczesciej chodzily w EuroJackpot w ostatnich 100 losowaniach
blisko ale 2/5
15,19
20,35
20,49
te parki najczesciej chodzily w EuroJackpot w ostatnich 100 losowaniach
blisko ale 2/5
Gosia weszło
Gosiu dziękuję, nie wiem czy na tych 3 trafionych też będzie zwrot ...