Wpisy 4 007 831 – 4 007 930
20 listopada 2020 16:34 → 20 listopada 2020 17:45, 100 wpisów
GTV no wiadomo musialby byc zbieg okolicznosci zeby wszystkie wpadly
Wieczorem wujek wam pokaże jak parki się mijają między sobą i wchodzi z każdej 1/2 łącząc się w nową parkę tworząc 10/10
G nie ogladam
widzisz tomitakie rzeczy dzieją się od piciabo Tobie się zdawało
U mnie cały czas krąży 28
Przecież masz Ize
GT nic z tego nie mam
Dziś gram tylko w ekstra pensję
Multi I mini nie dla mnie
Mewa Oddajesz:500+,300+,trzynastkę.Przechodzisz na
PO-wską emeryturę,3 zł waloryzacji emerytur i rent
I częste pałowanie.
PO-wską emeryturę,3 zł waloryzacji emerytur i rent
I częste pałowanie.
Mewa Tego chcesz,marzy ci się powrót do totalitaryzmu,to pomyliłeś państwa
Jaki reżim co ty opowiadasz jest super jest super więc o co ci chodzi
Rt1 marzy mi się koniec rozdawnictwa z moich podatków dla darmozjadów w sutanach oddzielnie państwa od jakiej kolwiek religii kto chce niech daje utrzymuje ta firme chce mieć wybór wolnego człowieka
Nie jestem nie byłem za żadna partia wszysy tylko dla siebie pod siebie i dla swoich
Jedni kradli inni rozdaja zabieraja jednym by dac drugim zobacz ile kasy dla artystów dla rydzyka na tvp poszło ile na kk ile emilewicz dala ile poszło na wybory których nie było skąd ta kasa z nieba
Ile osób zamiast pracować zeruje na socjalu ile jest reklam typu pomóż Adasiowi z bialaczka wiesz rt1 gdyby szło te podatki dla adasia ok ale nagrody dla biznesmena rydzyka czy wg ciebie jest ok
Dziś rząd dąży do wyprowadzenia polski z Unii potem zrobią sobie prywatny folwark z Polski
Skutki
Tysiące zagranicznych firm się wycofa
I zostanie milionowa rzesza bezrobotnych
Skutki
Tysiące zagranicznych firm się wycofa
I zostanie milionowa rzesza bezrobotnych
Ci co przeciw pis sa be najchętniej by komory gazowe ten furiat otworzył
Dobrze jest ludzie rząd się stara dla nas będzie nas szczepić by być zdrowym i nigdy już nie zachorujemy
Ok rt1 pewnie woli by jego kasa szla dla nagrody dla policji ze spałowali kobiety bo przed kibolami spadaja
A na końcu cały rząd wyjedzie do Brukseli jak Tusk zrobił
Wracajcie a sam wy..... ł
Wracajcie a sam wy..... ł
A mają być szczepionki by być nieśmiertelnym żaden rząd tyle dla nas tyle ci ten nie zrobił
Ja mam wrażenie że ci którzy chcą wyjścia Polski z Unii to Ekonomię w szkole przespali.
Rt1 woli dać rydzykowi czy kase bayer cos tam niz Adasiowi z bialaczka cóż jego wybór tylko czemu ja mam go nie mieć i inni czemu ktos ma za mnie decydować czemu mam tańczyć jak mi Pinokio kaczka zagrają precz z dyktaturą rt1 chyba ze lubisz
Rt1 pamiętasz slowa twego guru Morawieckiego polacy maja robić za miske ryżu piekne
Nam dużo nie trzeba łóżko coś zjeść posiedzieć na drzewie w unii się nie da mącą
ekonomistą jest również minister zdrowia który zapowiedział robienie miej testów dzięki czemu korona jest w odwrocie
Wszystkie ekipy nas rozkładają upadnie PiS bo tak będzie i co przyjdą z PO kolejne lata będą jeszcze gorsze już to przerabialiśmy
Rt1 wezmiesz mam rozumieć szczepione jako pierwszy skoro sa cudni co tam że szczepionka nawet na grype sezonowa bywa śmiertelna a jest od lat na koronowirusy tezv są ale ta ma byc ho wi z czym zero odpowiedzialności kase wydali ma się zwrocic razy 10 rtec itp jednych już sparaliżowalo inni zmarli ale pis mówi jest ok
Zgrywus ekonomista minister zdrowia coś pięknego nawet raka nie będzie ani zawałow
Śmieje się z nas opozycja totalna do władzy kolejne cyrki będą ja proponuję cały sejm wywalić tylko pytanie gdzie tych fajnych ludzi do władzy znaleźć
Jeszcze jedno wierzę że jest koronowirus nie do końca że tyle umarło a jeśli nawet tak to dzieki temu rzadowi prywatne wizyty lekarskie ok na nfz nie ludzie starsic o których tak pis dba sa odcieci od lekarza
Przykład kolega po koronowirusie 60 lat bez foto rtg np cos go tam boli cos czuje ale nie ma kaszlu nie kicha czy ja tylko widzę że cos nie halo
Jak lekarz telefonicznie może stwierdźic ze to korona a nie grypa zapalenie pluc czy zawał czy inne
To już lepiej w tej Białorusi jeden wódz a nie takie wyboru co 4 lata jeden wódz niech nas prowadzi
Aaa Rt1 pisze do ciebie bo przywołałeś mnie do tablicy majac chyba gdzieś moje zdanie pamiętaj zycje dziecka z bialaczka jest najważniejsze niz kogos kto nigdy nie pracował ciężko nie wie co to pieniądz a co do masek współczuje tym co nosza ta sama chociaż przez h życzę im zdrowia ps wiesz jaka ma premier wypasiona nie za 1zl napewno czy taka co ma chirurg