Wpisy 4 007 331 – 4 007 430
19 listopada 2020 22:36 → 19 listopada 2020 23:58, 100 wpisów
Jeszcze ktoś coś chce ?
Dla mnie spełnienie waszych marzeń to przyjemność
OK zaraz Ci zrobię zdjęcie lizaka który Ci załatwiłem

Proszę
Mam dwa to jakby ktoś jeszcze chciał to nie ma problemu
Błyskotka jak wygram 5 w Mini to Ci kupię
4 007 274. Sebastian_M miałem ale nie wysłałem bo niemiałem jak
Nat. Iphona 6 masz?
Nie powyginał się jeszcze bo ten model miał z tym problem
Nie powyginał się jeszcze bo ten model miał z tym problem
Oj seba tu byś musiał EJ rozbic albo coś innego potężnego. Ten model osiąga cenę 99,5 mln USD
Chciałem powiedzieć że jak wygram główną w Euro to Ci kupię
arczibalik73 I co by było ?
A propo liczb, co myślicie o końcówkach trójek i piedziesiatki na jutro?
Błyskotka a dlaczego chcesz najdroższe rzeczy ?
Nie no telefonu droższego niż 10 000 zł Ci nie kupię
Jeszcze nie zwariowałem
Błyskotka to Ci kupię ten pierścionek który sobie wybrałaś
Pasko.
Aleś wymyślił-wygrani w keno.Można oczopląsu dostać.
Aleś wymyślił-wygrani w keno.Można oczopląsu dostać.
Ale o co chodzi ?
Jeżeli chodzi o jutrzejsze końcówki to stawiam na "0"
...i 80-pewniakiem
...i 80-pewniakiem
W magazynie u mnie jest na stanie 16.000 Apple iPhone ale jeszcze tego nie było u nas
Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6
Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6
GTV nie było i nie będzie
Tylko na zamówienie
Ale napisałem droższych prezentów niż 10 000 zł nie robię
Nie dzięki, nie używam iPhone, bo IOS mnie szybciej do grobu wpędzi niż moja dieta
Pisz na ręku
Błyskotka a co tam jest w tym telefoonie ze jest niby taki drogi, Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6 tańszych niema
4 007 380. GTV pisz na srajtaśmie
Najdroższy telefon świata wyceniono na nieco ponad 95 mln dolarów. W przeciwieństwie do wielu swoich poprzedników nie jest usiany setkami małych kamieni szlachetnych. Ma za to jeden - duży i rzadko spotykany w kolorze różowym. Do tego zwykła, wykonana ze złota obudowa. Tańsza wersja z niebieskim diamentem to wydatek już tylko 48 mln USD. Oznacza to, że za tylko jeden taki telefon można kupić ponad cztery składy pociągów Pendolino jeżdżące w Polsce. _ Leszek Pawlikowski _
to jakis ten telefon chyba jest dla jakis głupek bo kto wyda taka kase na taki gadzet którty ktos moze łatwo go zwinać
najdroższy by był dysk twardy o pojemności 1 PT (1000 TB)
wiecie ze obecny dysk, procesor, pamiec 20 lat temu by była warta miliony dolarow
wiecie ze obecny dysk, procesor, pamiec 20 lat temu by była warta miliony dolarow
Jak ktoś niema co z kasą robić można samochód pozłocony nawet kupić

smarfon takiej klasy bez fajerwerkow 30 lat temu by byl wart miliard dolarow
Angierski nie ma wyjście. Bierzemy swoje lapki, robimy wehikuł czasu i sprzedajemy. Dysk SSD w '99 zrobiłby furorę
no wlasnie bo diamenty i zloto byly mn.w w podobnej cenie
a te cuda techniki co teraz X lat temu byly by bardzo drogie jakby byly pojedyncze na swiecie
tak wehikul czasu i bierz ze soba co mozesz sprzedac milionerom? ? ?
a te cuda techniki co teraz X lat temu byly by bardzo drogie jakby byly pojedyncze na swiecie
tak wehikul czasu i bierz ze soba co mozesz sprzedac milionerom? ? ?
Jakby Elon w 1999 roku miał te możliwości co teraz, to mars już dawno byłby skolonizowany
Vondeoff u mnie końcy nie widać najwyżej z paru wariantów wychodzi 5/8 liczb nie grała bym ale jakieś mieszane będą
4 007 392. GTV no mi sie taki podoba tylko wolał bym cały z chromu niz ze złota
Blyskotka dokladnie cofnac sie tylko 20 lat do tylu z obecnymi wynalazkami bys byla bogata
a co do marsa to sie nie wypowiadam bo tam siarkowodor jest i nie ma tlenu
wystarczy jeden wdech i po tobie? ?
wystarczy jeden wdech i po tobie? ?
No tak, ale tlen mógłby być w kapsułach czy coś.. Coś w tym stylu na pewno
no tlen tylko w kapsulach albo takich balonach wielkich gdzie mieszkali by ludzie
Idę spać bo zrobią mi się takie wory pod oczami jak kratery na księżycu
Dobrej nocy
Dobrej nocy
4 007 402. Vondeoff poniewaz w chromie mi sie lepiej auta podobaja, tu mi niechodzo o korozje akurat, ale wyobraz sobie wyjezdzasz na ulice takim chromowym autem , ze złłota to by CI zaraz ukradli, . a chrom raczej niejest tak i leciwy jak złoto a podczas słonca jeszcze i odslepia niektuórych kierowców imozna sie tez w nim przejrzec jak w lusterku,
Arczi masz już coś na jutro ?
Arczi-Masz o tyle rację,że zdeżaki trzeba by oddzielnie ubezpieczyć
4 007 414. Sebastian_M 2 nie jeszxcze nic nierobiłem z numerami i na nic, chwilowo niemoge sie tym zajac, ,sprawdziłes uklady w =mini dobrze bo mi suie zdawało ze w któryms tam ukladzie chyba powinienes dzisiaj złapac 4/5 w mini , ale to niebylo z tych teraz ukladów tylko tych wczesniejszych, jeszcze do tyłu
4 007 417. Vondeoff np takie coś czyz nie jest piekny

Arczi dziś nic nie trafiłem w Mini
Arczi kupujesz sobie takie autko ?
4 007 420. Sebastian_M no myslałem ze cos masz umnie w mini teraz tylko bylo 1/5
4 007 420. Sebastian_M nie ale takie lamborgini mi sie podoba ale ze jestem fanem mercedesa to bym wybrał szybciej mercedesa takiego 

lub takiego chociarz 

Fakt!-Piękny
Chociaż Ford gustował w czarnych...i przekonał do tego koloru Amerykanów
Chociaż Ford gustował w czarnych...i przekonał do tego koloru Amerykanów
4 007 425. Vondeoff tak wiem czarnye ato te\z zawsze swietnie wyglada a jeszcze czarny chrom, to juz bajka
4 007 421. Sebastian_M zebym sobie kupil takiego mesia jak na 1 fotce to bym musiał wygrac w lotka tu bynajmniej z 10 razy pod rz\ad pote 10/10 i to niewiem czy by stracxzyło tej kasy to bardzo drogie jest auto a jeszcze w chromie
Fordowi akurat nie chodziło o estetykę
Poprostu nie miał co zrobić z czarną mazią
Poprostu nie miał co zrobić z czarną mazią