Wpisy 4 007 029 – 4 007 128
19 listopada 2020 19:24 → 19 listopada 2020 20:13, 100 wpisów
Witajcie wróciłam
Dzisiaj 70 dziesiątki na wieczór zapowiadam
Blyskotka nadal nastki ?
Gosia jak tam wpadły wczoraj te Twoje na wieczór ?
Dziś wracam z pracy koło 19 to puściłam te moje W keno I wygrałam 0 zł na pięć losowań
Tak szczerze, to już przestałam ogarniać o co im chodzi w protestach. Na początku byłam przeciwna ruszania kompromisu aborcyjnego, a teraz to się zrobił taki burdel że dużo przestało to popierać.
Więc jak zobaczyłam newsy ze w Warszawie się pobili to nawet się nie zdziwiłam.
Ja tam już się nie wypowiadam od ten temat znaczy protestów
Wolę tematy liczbowe
Ts oddawaj moje 10 zł natychmiast
Popisała się Policja pałkami i gazem w kobiety
4 007 043 no dokładnie. To już się zwykła chuliganeria zrobiła z dziwnymi hasłami
Będziemy mieli jazde jak nas z Uni wyprowadą
Po za tym moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży i skupiam się na tym żeby jej pomóc. Dzisiaj pół godziny pod apteka stałam żeby kwas foliowy kupić. Myślałam że mi nogi do tyłka wejdą.
A w aptece mogą być tylko dwie osoby, i trafiły się dwie baby z tonami recept i wypytywaniem o zamienniki ?
Nat... to gdzie takie kolejki żółtek brakło w sklepie ser wątroba tam jest wszystko
Wyjeli nastki z bębna to jest pewne
Nie ogarniam kol.Lyśka -
- prawdopodobieństwo 6/6 i 7/8, to p r a w i e to samo, wyżej to kosmos samoloty tam nie dolatują
to skąd ten niby pech ? Przecież do licha tak nie działa, że jak trafi 5, to 6, to łatwizna
Pewnie się naczytał
- prawdopodobieństwo 6/6 i 7/8, to p r a w i e to samo, wyżej to kosmos samoloty tam nie dolatują
to skąd ten niby pech ? Przecież do licha tak nie działa, że jak trafi 5, to 6, to łatwizna
Pewnie się naczytał
Ktoś powie czy wejdą bo do losowania daleko
27 28 34 41 48,50,60,65,67,69
27 28 34 41 48,50,60,65,67,69
trwonię wczorajszą wirtual keno wygraną adminowi wyjdzie superata
Ja też gram wirtualnie tysiąc I trochę mam żeby tak w realu mieć luzem tysiaka
Gosia końcówki 8 9 na tak reszta nie wiem
Ja mogę powiedzieć od siebie. Ani jedna moja liczba nie pokrywa się z twoja.
Czyli pewnie twoje wejdą
Czyli pewnie twoje wejdą
Cześć
Co robicie ?
Johno, no właśnie o tym piszę różnica jest fest, po byku, a klient - awantury
Gosia ładne te liczby tylko nie wiadomo co Ts wymyśli
Mam 70 dziesiątki na wieczorne
Dziś wylosują
11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
Liczba 80 będzie plusem
11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
Liczba 80 będzie plusem
Nie zawiesiłem się ale Dzwonili do mnie pisali sms-y Dzwonili do mnie
Już jestem
To dolicz to zaraz popatrzę Ale to już jest za późno na to żeby teraz podawać liczby chyba chociaż nie wiem się zastanawiałem nad EuroJackpot m bo jutro trzeba wygrać te 270 milionów a konkurencja jest duża nawet admin chcę to wygrać więc muszę stworzyć dobry zestaw liczb
Zaraz spojrzę na przesiane liczby i coś tutaj napiszę
Żądam 70 dziesiątki
Gosia
A to teraz Totalizatorze Sportowym można czegoś żądać i oni spełniają też żądania ?
przepis na szybka pione
dzis, jeden, janusz, ma urodziny, 59 lat, urodzony niedziela dzis czwartek
dzis, jeden, janusz, ma urodziny, 59 lat, urodzony niedziela dzis czwartek
Ja żadnych hotelu hotel i nie oglądam ewentualnie jak jestem na wczasach to wtedy mieszkam w hotelu
Tak ja żądam od TS-a tylko TS jakoś nie współpracuje.. Ciekawe dlaczego?
Biedroneczko jak dla mnie na dzisiejszy wieczór dobre są liczby Trójka e22 Zaraz popatrzę na inne Ale na to Na tę chwilę te dwie liczby wpadły mi w oko
Chyba idę
Dopisano losowanie nr 953 000 Keno
55 i 56 też są dobrymi liczbami na dzisiaj
Biedroneczko pytasz się o liczby ja się dwoje i troje żeby ci te liczby wyłuskać a ty mi teraz mówisz że ty idziesz spać Ja tutaj już cały zgrzany chcę szybko ci podać liczby a ty chcesz te liczby czy nie w końcu