Wpisy 4 006 095 – 4 006 194
18 listopada 2020 18:48 → 18 listopada 2020 20:44, 100 wpisów
Przestancie juz pisac o tej koronie w kolko bo juz nudne sie staje
Do pracy wróciło parę osob które były na l4 20-26 dni jedni w tym samym czasie inni różnie sa tacy którzy jeszcze sa na l4 czekają na wynik testu jeden wrócił do pracy i dopiero dostał wynik pozytywny razem pracujemy w zespole z tymi co gadalem kazdy miał inny objaw każdy innaczej przechodzil wiek nie ma znaczenia niektórzy dalej cos odczuwają w klacie nie którym jeszcze nie do końca wrócił smak zapach jednych trzymala goraczka tydzień jednych ból glowy miesni taki ze z łóżka nie mogli wstać mieli problemy
4 006 095. damian1983 jaka kotrona teraz skupiamy sie nad liczbamina wieczorne losowanie, korone to dostaniemy jak trafimy głowna wygrana w którejs z gier jak przytulimy głowna wygrana,
Moja matka robi w szpitalu na oddziale covid I tyle tego nie przezywa co Wy tu taj. Kiedys sie to skonczy trzeba to przetrzymsc I tyle w temacie
Przetrzymac*
Gosia__77 t
Ciekawe czy w mini będą 30 stki tak z 4 cyfry szczególnie ho mi o parzyste
Biedroneczka1977 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 952720 i trafił(a) 500 zł
Mi sprawia przyjemność satysfakcję fakt jak mi dobrze w typowanej zabawie idzie dobrze tu i na forum w tematach których jestem
Biedroneczka1977
Gosia szalejesz miszczu
Ciekawe czy w ciagu najbliższych 3-4 losowan multi poleca tasiemce liczbowe z małych nastek 60 tek szczególnie z 70 tek
Jadłam kolację zamiast iść grać
Mewa
Gosia
Mogłam iść do zaby a tam
A W realu to 4 zł wygrywam
Dziękuję za brawa
Gosia Ale dałaś czadu
Mewa nic mi nie gdzie ostatnio w Multi
W keno miałam takie 4 22 44 46 48 49 może je wysłać na Multi ?
Gosia jakie miałaś jak można wiedzieć ?
biedroneczko narazie nie podam bo mam je do multi i ts ich mi nie wylosuje
Ja wysłałam na 20 losowań dwa zakłady same swoje typy kiedyś w realu na nie parę zł wygrałam chyba dwa lata temu w swoje imieniny miałam 500 ale wtedy miałam farta
Oki Gosia rozumiem to jutro albo kiedyś
Bo Ty Mewa wiesz że one się lubią
Muszę iść do zaby puścić coś bo nie będę mogła spać jak nie wyśle
Mewa nie dziękuję
Osa śpisz
Na ciążę
Na covida ani trochę że mnie zamkną na kwaranntannie
Bezobjawowej
159 Johno twoje liczby padną bezobjawowo
Johno...można sobie wytatuować w pewnym miejscu..kasa napewno się powiększy
Johno A jak Ci zmalenje to wiagra Ci zagra
Angierski... czuje wielki piniondz..drukarka euro w ruch ciuch ciuch tu tu tu tuuu ruszyła powoli maszyna powoli po szynach..i pędzi co tchu..tu tu.tu tu..

Nawet tu na tym zdjęciu wyżej piszą Ale oco chodzi...dopiero wszedłem
Coo cooo ja chcę Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Idę zapodajcie cyrk
Właśnie byłam wysłać 8/8 Z plusem
Błyskotka wysłałaś na 8 czy na skreślen ?