Wpisy 4 005 349 – 4 005 448
17 listopada 2020 22:11 → 17 listopada 2020 23:50, 100 wpisów
A co z Koronawirusem ?
no tak jak sen czy hibernacja ... jak jesteś totalnie wyczerpany i zaśniesz to możesz spać jak kamień nawet ponad 10 godzin ... a mija to dużo szybciej niż 10 godzin w ciągu dnia
Ale trumny to mieli nie z tej ziemi ci Egipcjanie....a z drugiej strony to co to za zwyczaje umarłych odkopywać. A jest napisane .Umarłych grzebać
Gosia__77 jakby 50 lat zakazali rodzic dzieci to caly swiat umiera po 50 latach
Pasko dlatego podroz do przyszlosci jest mozliwa ale tylko w jedna strone
nie wiem czy ktoś z Was był kiedyś usypiany w szpitalu ... ja na szczęście nie. Ale tam podobnie podobno wyłączają Cię całkowicie i Cię nie ma niejako, czas leci obok
4 005 357. tomi77 spokojnie graj , nadal umnie dzis tez tylko pad ło w mini 1/5 x 2 okinka i 1 multik i tez trafione tylko 2/10 czyli lipa ,
Pasko mnie raz usypiali jak obudzili to miałam ciężkie nogi tyle pamiętam i pamiętam doktora bo zaglądnęłam przed snem jeszcze do góry
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
swiadomosc moze nie istniec na iles czasu ale biologicznie sie starzejemy zawsze
4 005 359. Pasko
wyłączają cię,
ale nie wiesz nawet o tym
/ja w lutym, w Kołobrzegu/
wyłączają cię,
ale nie wiesz nawet o tym
/ja w lutym, w Kołobrzegu/
ostatnio czytam fajną książkę "Sapiens - od zwierząt do Bogów" ... wiedzieliście że np. 100 000 lat temu to było 6 gatunków ludzi... i to nie jest tak jak myślałem, że tam byli jacyś neandertalczycy ... a potem na drodze ewolucji pojawił się człowiek (homo sapiens) ... tylko były różne rasy ludzi np. neandertalczyk (gatunek człowieka), jak również inne, a także gatunek nazwany potem "homo sapiens", czyli człowiek rozumny
no i człowiek rozumny wytłukł pozostałych ludzi ... ostatni neandertalczyk wyginął około 30000 lat temu
no tylko że wtedy na ziemi łącznie było może z milion ludzi, a nie miliardy jak teraz ... tak czy inaczej człowiek rozumny się rozpanoszył po ziemi

4 005 367. Pasko
jak weźmiesz do ręki ANTROPOLOGIĘ /biblioteka każda chyba ma/
to dowiesz się, że tu na zielonej jest też parę gatunków ludzi
jak weźmiesz do ręki ANTROPOLOGIĘ /biblioteka każda chyba ma/
to dowiesz się, że tu na zielonej jest też parę gatunków ludzi
i przez długie tysiące lat nie był na szczycie drabiny pokarmowej ... pierwszym przełomem było jak ujarzmił ogień ... i niejako mógł puścić z dymem np. cały las ... inne zwierzęta tego nie potrafiły
jeden uzywal prostych narzedzi, ale ci ktorzy uczyli sie przetrwac szukali lepszych rozwiazan
bo cywilizacja to calosc nauki, a nie jeden czlowiek ktory cos potrafil
Pasko ja miałam 3crazy narkozę, fakt nie ma cie, nicosc?
Nic nie pamiętasz, nic ci się nie śni, po prostu pustka?
Islandorka teraz narkozy sa sztuczne, ze niby widzisz ale nic nie czujesz
Angierski: a może to jednak symulacja... wiesz możliwe jest że żyjemy 1 dzień dopiero ... stworzył nas komputer i również wgrał nam wszystkie wspomnienia i historię świata
Trzech facetów użala się na swoje niewierne żony:
Pierwszy:
- Moja to mnie chyba zdradza ze stolarzem, znalazlem trociny pod łóżkiem.
Drugi:
- A moja to z hydraulikiem, znalazlem pakuły pod łożkiem.
Trzeci:
- Te wasze to przynajmniej nie zboczone. Moja zdradza mnie z koniem, znalazłem pod łóżkiem dżokeja.
Pierwszy:
- Moja to mnie chyba zdradza ze stolarzem, znalazlem trociny pod łóżkiem.
Drugi:
- A moja to z hydraulikiem, znalazlem pakuły pod łożkiem.
Trzeci:
- Te wasze to przynajmniej nie zboczone. Moja zdradza mnie z koniem, znalazłem pod łóżkiem dżokeja.
Pasko cala boskosc polega na tym ze swiatem rzadzi informacja a komputer szybko zmienia ludzi i poglady
ot jakiś student za 2 miliardy lat robi sobie coś na obronę pracy magisterskiej
4 005 382. emeryt
a kto ma dostep do systemu to szybko mysli mysli kreatywnie itp
Facet budzi się po operacji i widzi siedzącą obok łóżka żonę.
- Jakaś ty piękna. - mówi z zachwytem i znowu zasypia.
Budzi się po 2 godzinach i widzi, że żona nadal siedzi.
- Jeszcze tu jesteś, stara krowo?!
- 2 godziny temu mówiłeś, że jestem piękna!
- Ale teraz narkoza przestała działać!
- Jakaś ty piękna. - mówi z zachwytem i znowu zasypia.
Budzi się po 2 godzinach i widzi, że żona nadal siedzi.
- Jeszcze tu jesteś, stara krowo?!
- 2 godziny temu mówiłeś, że jestem piękna!
- Ale teraz narkoza przestała działać!
Emeryt
Ja mówię o swoich odczuciach i jak to pamiętam, a nie chyba, jakby itp. ?
Ja mówię o swoich odczuciach i jak to pamiętam, a nie chyba, jakby itp. ?
jest taka stymulacja swiata dla swiata ludzi zwierzat i rzeczy materialnych
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
4 005 389. emeryt
Pasko ale pomysl na pewno powstal komputer gdzies w kosmosie duzo szybciej dzialajacy nawet iles duzo zer szybszy
i on moze stymulowac caly swiat w ktorym zyjemy
i on moze stymulowac caly swiat w ktorym zyjemy
skoro ludzie wymyslili komputery dopiero od 70 lat, to inna inteligencja ktora juz zyla w kosmosie ma super komputery z ktorymi sa polaczonymi i maja przez to xxxx razy setna inteligencje
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Angierski: Elon Musk powiedział tak ... są dwie możliwości. Albo nasza cywilizacja wyginie, albo nie wyginie i przetrwa np. miliony czy też miliardy lat ... a wtedy będzie możliwość symulowania światów i każdy będzie mógł sobie symulować ... czyli powiedzmy będą w jednym momencie miliardy symulacji światów ... no więc szansa że jesteśmy jednym z nich jest przeogromna ... no chyba, że jednak wyginiemy jako cywilizacja.
poprosisz o jakis program i masz go w sobie, inteligencja za nas mysli my tylko rozmawiamy z nia i juz mamy cala wiedze i wszystko
chec posiadania wlasnych swiatow i stanie sie bogiem bedzie bardzo pociagajaca
wystarczy ze cywilizacja rozwija sie w kosmosie poza planeta i juz ma zagwarantowana wiecznosc
być może wieczność istnieje ... tzn. jako człowiek wierzący powinienem powiedzieć, że na pewno istnieje
efekt po śmierci będzie bardzo podobny jak po obudzeniu się w trakcie ciekawego snu ... "ah to był tylko sen, ale się dałem nabrać" ... a tam będzie "ufff to tylko ta symulacja życia śmiertelnego, ale się dałem wciągnąć"
4 005 411. zgrywus oni tam w takie zeczy niegraja maja lepsze zajeciazobacz ufoki
co$ jest ale my tu z krwi i kości jeszcze nie wiemy
sądze ,że po tamtej stronie się dowiemy
sądze ,że po tamtej stronie się dowiemy
Niemcy dostali lanie 6-0 z Hiszpanią
Gorszy mecz zagrali niż my z Włochami to cud
ciezko powiedziec co bedzie po smierci
bo rozni ludzie roznie wierza sa rozne poglady na ten temat
bo rozni ludzie roznie wierza sa rozne poglady na ten temat
Dziwne mecze
reinkarnacja byłaby fajna rzecz ... ale gdyby się w 100% pamiętało poprzednie życie taka w jaką tam wierzą inne religie już nie jest taka fajna
a inni maja okazje sie zmierzyc ze swoja prawda i w to w co wierzyli
4 005 411. zgrywus tajk dobrze piszesz wracaja doo innych rodzin, i pa=mietaja ze juz kiedys zyli, nawet podfaja dane , rózne, i to jest sprawdzane i tez sie najczesciej to sprawdza
z drugiej strony to by było niemożliwe... masz np. 3 lata i pamięć i wiedzę z poprzednich 100 lat i wymiatasz jako mówca np.... no chyba że stopniowo by ta pamięć wracała to by było fajne
na niektorych robia operacje i znow wracaja do poziomu dziecka do innych rodzin
po za tym świat by zwariował ... "Dzień Świstaka" jedna z moich ulubionych komedii
Pasko ten film to karma ktora musisz poprawic bo ona ciagle wraca i czeka na zmiane
generalnie jest takie cos jak indywidualizm zyciowy i to jedyna droga zeby byc soba i zyc swoim zyciem
4 005 420. Angierski dobrze piszesz wracaja doo innych rodzin, i pa=mietaja ze juz kiedys zyli, nawet podfaja dane , rózne, i to jest sprawdzane i tez sie najczesciej to sprawdza
arczibalik73 tak i to jest nieprzyjemne jak cie na sile wtracaja do kogos
a dzisiaj Krzysztof Jackowski miał przed chwilą wejście na żywo w temacie podróży w czasie .... przegapiłem, ale może posłucham, bo czasem ciekawie coś opowie
4 005 440. tomi77 dlatego tak jest bo pis sie niedługo i tez rozlreci i z tego co słyszałem prezeses wywola wojne w kraju
lepiej być nie raz "ślepym" i "głuchym" i tak przejść przez zycie