Wpisy 4 004 862 – 4 004 961
17 listopada 2020 14:27 → 17 listopada 2020 16:39, 100 wpisów
RT1 fajnie że czujesz się w miarę dobrze
W mapach chodzą od tyłu czy może mi to ktoś wyjaśnic ?
udostepnilem wam znowu wycinanie (bo cos poprawialem)
teraz juz dobrze dziala
teraz juz dobrze dziala
Arczibalik73 zrób sobie to co Ci pisałem i zobaczymy co na to Twój cukier
4 004 865. Angierski no włłasnie zagladnełem chciałem wtyyprubowac ta wycinarke a tutaj , dupa blada cos sie krzanilo tam, wiec dałem sobie spokójz ta wycinarka, , moze kiedys to wyprubuje
Byłem w pracy A teraz jadę poukładać liczby do Mini
sebastianM TEa mikstura nic nieda tu insulina i tabletki musza działac a ta miksturke to mozna tylko tak wypic dla kurazu organizmu, niemoge sam sobie robic jakis wynalazko, bo moge zejsc z tego świata tez, to jednym moze p[omagac a drugim zaszkodzić jaka bedzie umniereakcja toooniewiem, musze stosowac to co mi lekarze przypisuja,
1) 2 26 29 31 39 46 55 78
2) 17 21 26 29 37 41 43 46
3) 2 17 26 30 35 37 39 55
4) 11 21 35 37 39 41 43 46
im wiecej losujemy liczb tym liczby bardziej do statystyki podobne, bo wycinanie statystyczne dziala w oparciu o statystyke (ktora ostatnio tez calkiem niezle trafia)... i teraz jak wejda pewniaki to wejdzie wiecej zakladow
2) 17 21 26 29 37 41 43 46
3) 2 17 26 30 35 37 39 55
4) 11 21 35 37 39 41 43 46
im wiecej losujemy liczb tym liczby bardziej do statystyki podobne, bo wycinanie statystyczne dziala w oparciu o statystyke (ktora ostatnio tez calkiem niezle trafia)... i teraz jak wejda pewniaki to wejdzie wiecej zakladow
Nie jestem wszechwiedząca
Po prostu wiem kiedy jest black friday i cyber monday bo lubię łapać okazję z aliexpress
Po prostu wiem kiedy jest black friday i cyber monday bo lubię łapać okazję z aliexpress
ja na aliexpress jeszcze nie kupowalem bo tam jest masa pierdul
Gosia @
A co nie jest?
Twoja bluzka made in china, skarpetki made in china, komputer made in china
Twoja bluzka made in china, skarpetki made in china, komputer made in china
a co do wycinania to kwestia czasu az wpadnie cos wiecej w statystykach
wtedy wycinanie bedzie super skuteczne
wtedy wycinanie bedzie super skuteczne
Błyskotka A ja mam przeważnie Tureckie
Jak mnie nie było to zbierałem na komputer i już go kupiłem
GTV
Gosia czytałaś @ ?
GTV za 2 dni trafisz całe 10/10 ?
To masz 8/10 To
GTV podawałeś tu na czat tę dziesiątkę co wyżej?przed losowaniem
GTV stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Niech sobie chłopak odpocznie
Jeszcze niejedno losowanko przed nami
Jeszcze niejedno losowanko przed nami
Nikt mi nie chce wyjaśnić o co chodzi to idę sobie
Kupiłem pani z budy dobra czekoladę za 4 lotto... Ale była zdziwiona i zadowolona ludzie są świnie mówiła że nawet za 5 mini nic nie wspominają nawet
Nie... To mama mojego kumplaspoko babka... Ma rękę bo jeszcze 2 trójki zaliczyłem.. Ba 4 miesiące 1 czwórka i 4 trójki... Z tej samej maszyny a z drugiej lipa i nie idę nawet..
Szwajcarska reportaż.. Ale jaja Civic wychodzą.. Umierają a ni ma nikogo
No... Pani Teresa ma na imię... Zresztą u Agnieszki i pani Danki też 3 lotto... By było śmieszno wysyłam po sztuce... Soboty rzadko... Wtorki często ale też nie wszystkie... Ale do grudnia chce 5 lotto
Na narodowym pełno łóżek pustych oby tak zostało ps w mediach będzie inaczej
Tomi77 nakręciłeś mnie na tego lotto dawno nie grałem tylko czy własne czy z machiny
Ale ludzi robią w uja... Bo upychają w szpitalach covidowych.. A potem narodowy 30 łóżek zajetych
U mnie na osiedlu pełno naklejek tvp kłamie a na innych j... pis zresztą koledzy w pracy niektórzy w takich chodzą z takim napisem
W miejscowości Płock padła wygrana 36 000 zł w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Witam gtraczy czy da się systematycznie wygrywać w multi na 3 skreślenia 200 300 zł miesiecznie 3/3 i stawka jak tyujecie pewniaki
Dalej było by jak jest tylko dłużej było by to co teraz nie ma nie ma
Na co ci trójka jak grać to o miliony trójki stójki srujki na co komu to
Tyle gracie i trójka was cieszy nie ośmieszać się trochę godności
Walczcie ludzie o godne życie ja z ministerstwa kultury dostałem o tego na Gie