Wpisy 4 003 810 – 4 003 909
16 listopada 2020 13:15 → 16 listopada 2020 14:13, 100 wpisów
Ale to jest ciągnik a nie traktor
a co to za róznica ciagnik, a traktor, jeden diabeł wazneze jezdzi i wszedzie wjedziesz w nnim w kazdy teren
Arczi
Błyskotka będziesz miała Lexusa
nasi rzadzacy powinni takimi limuzynami jezdzić do pracy a nie samochodami, wtedy moze by realne ustawy wymyslali dla społeczenstwa
Nat. Lexus w środku taki jakiś nie bardzo nie widzi mi się to wolę toyotę Camry tą nową
GTV prawda
gtv bo lexsus jest budowany na płycie, toyoty, firma lexus, to jest polaczenie toyoty, z mercedesem, i wolkswagenem, na firme lexus składaja sie 3 marki samochodów, i tak powstał lexus własnie
Tylko nie na tych gumach
Przyspieszenie 8,3 sek. do 100km
toyoty sa autami, bardzo oszczednymi, i mało awaryjnymi, dlatego teraz toyota przoduje w e wszystkich rankingach najpopularniejszych aut na świecie
najwieksza jest tez sprzedaz teraz w obecnym czasie toyoty, zaówazyłłem ze duzo tez moich znajomych, z volkswagenów, mercedesów, iinnych aut teraz zamienia swoje samochody na toyoty,
Słuchajcie teraz jest wyprzedaż Toyoty.
Można kupić dużo taniej
Można kupić dużo taniej
co do lexusa to tez jest ładne i fajne autko tylko nie kazdego tez i jest stać na takie auto, , z japonskich aut które sa produkowane jak, toyota, honda, suzuki, toyota jest na 1 miejscu bo sa mało awaryjne,zreszta tez toyoty maja silniki produkowane w polsce, w wałbrzychu,
I Toyota daje możliwość do 10 lat gwarancji
W Japonia już myślą o latających samochodach na trasie się unosisz i lecisz
Miał znajomy 6...2,2 d ale nie mógł sprzedać... Zamienił na auris hybryde
Walduś pożycz mi Ursusa
Lexus CT 200 fajny... Nawet jechałem kawałek... wygląd z boku jak te z 70 lat
jesli chodzi omazde to tak tez dobre auta sa, ale wsród samochodów japonskich na 1 miejscu stoji, toyota
Tak Toyota to Toyota
Walduś to chcę
Kiedy będziesz w Warszawie ?
Kiedy mnie przewieziesz?
Ale tu w Warszawie
Kiedy będziesz w Warszawie ?
Kiedy mnie przewieziesz?
Ale tu w Warszawie
lexus lc500 to jest bryka konkteretna ale o takim autku mozna tylko pomazyc nie na nasza kieszeń trzeba by by ło 2 x trafic 10/10 zeby gosobie kupić nawet uzywanego ich ceny sa kkosmiczne

chodzi mi o ten model lexusa,
Arczi.. W Gieczu taki gospodarz kupił lc 500..nie wiedziałem co to jest bo srebrny i tak bokiem stał.. A to strzała za kilka stów nowyjego córka tera jeździ i szpanujezresztą będzie to zrobię fote
Toyota Camry 2020
Lekko przytarty bok 24.000 euro
Rok pracy bez jedzenia
Lekko przytarty bok 24.000 euro
Rok pracy bez jedzenia
Ale u mnie gość mial mustanga i zamienił na Camaro.... Też fajny i ten basowy pomruk... No trochę mogę obejrzeć bo u kumpla opony wymieniają i je czyszczą... Bentley GT też rzadkość a też zawitał... Mesie g nie wspominam bo 4 jeżdżą a dwa to moi kumple z klasy.. Stary bogaty firmy im rozwinął to maja
4 003 852. tomi77 rozumie no te lexusy piknie wygladaja ale ceny ich to kosmos, ten co tu dodałem zdjecie rc teraz juz zmieniony ma oznaczenie to facet chce jedyne 499tys, zł
Walduś poczekam mam czas nie przejmuj się Wsiadaj w Ursusa i jedź czekam na ciebie
no moj kolega ma mustanga koloru bordowego ale tam pojemnos silnika to ponad 5000,litrów i jezdzi nim tylko od czasu do czasu , no ja jestem od dziecka jak to mowia zakochany zas w marce mercedes-benz, nie w japonskich aautach a raczej w niemieckich, ale niepowiem bardzo mi sie tez ostatnio podobaja inne marki tez, jak nissan, volkswagen, ,mercedes, lexus,bmw,ford ja niemam zadnego auta, ale pomazyc dobra zecz
oraz kia, i hyundai tez ma fajne autka szczegolnie crosowery
Mustang to 80 tys używka.. Fakt utrzymanie pewnie kosmos ale zamiast media coupe co wszyscy mają... Do szpanu jak kogoś stacmnie nie... Zresztą rozwalić taki samochód to kilka sekund nieuwagi
Właśnie GTV.. Ty pewnie pamiętasz Camry 3 generacji.. To były samochodysąsiada ojciec miał taką... Miała chyba z 12 lat a środek jak nowy
Uwaga za dwie minuty losowanie trzeba się skupić bo liczby będą dzisiaj niesamowite
Właśnie leci kabarecik
Ale by nie było... Dawida ojciec miał od nowości Carinę 2 2.0 d wolnossacy... 160000 jakby brat jego nie rozwalił jeździliby dalej choć wtedy kupili nowego caro... To lata 90 jak chodził silnik to marzenie.. 0 wycieków fakt zima można bylo z 2 ruszac
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9003280
Wylosowany numer to: 9003280
Typowania Super Szansy
kanion 1960880 - wygrana 10 złislandorka30,5 5800180 - wygrana 10 zł
Pirat-ED 4664580 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
03, 10, 21, 22, 27, 28, 29, 36, 38, 39, 42, 43, 44, 48, 49, 53, 68, 75, 76, 77
Plusem jest liczba: 38
03, 10, 21, 22, 27, 28, 29, 36, 38, 39, 42, 43, 44, 48, 49, 53, 68, 75, 76, 77
Plusem jest liczba: 38
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12788 zestawów od 1683 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 13 086 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 25 572 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- obiestrony - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 496 zł = 29,92 x koszt gry
- berenika - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 142 zł = 28,40 x koszt gry
- GzegozShetyna - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 2 400 zł = 24,00 x koszt gry
- marko - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 1 536 zł = 20,48 x koszt gry
- Luck - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
Jak mało testów.. To mało trupowtak przed Świętami będzie 70 tys i 30000 zarazonych
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,06,07,08,11,12,15,16,18,22
3/5 w Multi troszkę slabo ale to bylo na caly dzień wiec jestesmy w grze
jak gralem systemowo kiedys na kilka kuponow to tez te liczby co sie powtarzaly ciezko trafic zeby cos wygrac
bo np. 6 liczb sie powtarza to musi byc 6/6 zeby cos wiecej wygrac
bo np. 6 liczb sie powtarza to musi byc 6/6 zeby cos wiecej wygrac
4 003 865. GTV no to prawda auto to skarbonka jest,
4 003 868. tomi77 ztak to prawda ze utrzymanie go jest zapewno duze, ale niewiem skad tgo mojego kolege bylo stac na takie auto, akurat bo niejest wcale bogaty, znam go od łepka, i jego rodzine tam asie nikomu nie przelewało z kasa ale ma takie autko bordowe z chromem, i takimi przez maske lecacymi 2 białymi pasami, piekne autko , widze je tu czesto za oknem jak jedzie do garaz€, za moim oknem niedawno powstawili okolo 70o garazy, jakie tu bryki nieraz wjezdzaja do tych garazy, to malo oczy nie wyjda, ja sie zastanawiam skad CI ludzie maja tyle kasy na takie bryki, nieraz tu sie naogladam tych samochodów na ulicy tez nie idzie przejsc bo pełno samochodów róznych marek stoji ze nieidzie przejsc, i parking załadowany tez, a ja niemam wogole auta tylko rowery
4 003 868. tomi77 ztak to prawda ze utrzymanie go jest zapewno duze, ale niewiem skad tgo mojego kolege bylo stac na takie auto, akurat bo niejest wcale bogaty, znam go od łepka, i jego rodzine tam asie nikomu nie przelewało z kasa ale ma takie autko bordowe z chromem, i takimi przez maske lecacymi 2 białymi pasami, piekne autko , widze je tu czesto za oknem jak jedzie do garaz€, za moim oknem niedawno powstawili okolo 70o garazy, jakie tu bryki nieraz wjezdzaja do tych garazy, to malo oczy nie wyjda, ja sie zastanawiam skad CI ludzie maja tyle kasy na takie bryki, nieraz tu sie naogladam tych samochodów na ulicy tez nie idzie przejsc bo pełno samochodów róznych marek stoji ze nieidzie przejsc, i parking załadowany tez, a ja niemam wogole auta tylko rowery
6z10 ni ma 50
Osa
dla wygranych
Dot
U mnie 3/5 to i tak nieźle
Tak jak wczoraj z parek zeszło 5 liczb
Zostają na wieczór 15 liczb
A zeszło
10,22,27,29,68
Po robocie się wytnie 10 liczb z 15
Może wlezie 8/10
Zostają na wieczór 15 liczb
A zeszło
10,22,27,29,68
Po robocie się wytnie 10 liczb z 15
Może wlezie 8/10
Znam gościa co kuge kupił za 50 000 a kredytu wziął 25 000...no stukniety
Jak na pierwszy raz to i tak nieźle Najważniejsze że jest jakaś wygrana teraz jedziemy z koksem
Seb podeślij cos na mini
Mam 12 zł to mnie stac{{
ja dzisiaj nic jeszcze niegrałem, moze wieczorem zagram jakie mini , jutro musze jechac do PUPU bo dzwonila babka ze cos gdzies tam tworza, jakies stanowiska pracy, i chce abym przyjechał po jakies niby skierowanie, ,niewiem co i gdzie, pewnie jutro mi powie,teraz jest pandemia, ludzie w kolo umieraja człowiejk sie chroni aby tej choroby nienabyc a tu dzwoni ci ze masz przyjechac bo oni cos tam wymyslili sobie teraz,latami nic nieoferowali a teraz nagle cos tworza, ale pojade zobacze co mi zaproponuje, jaka prace chca mi dać niby,
Arczi to i tak że przyjmują w wirusie
Tomi