Wpisy 4 003 763 – 4 003 862
16 listopada 2020 12:55 → 16 listopada 2020 13:51, 100 wpisów
To ja rocznie robię około 100 000 km
Ja 15 w samym sezonie
To znaczy robiłem teraz trochę mniej
GTV mnie starcza na 5 lat
No o Fordzie nie mam dobrego zdania, miałam super Reno, ale wszystko ma swój czas, też tylko lałam i jeździłam, teraz opel taki se
Osa kup sobie Skodę lub VV
Będziesz zadowolona

dopisali mi korekte choc nie wygralem nic wiecej niz wczoraj
z tych 4 ukladów sebastiana, moze wyjsc taki uklad, 22,58,63,77,79 te liczby według mmnie sa na tak, i to mi sie pojawilo, zas tamte co podal sebastian moga wyjsc ale ich oboki
Skodę też mam wspólna
Używana ale jak z salonu
Fajnie lekko chodzi cichutko
Wiadomo że zawsze kupujemy to na vo nas stać
Jeden ma bmw drugi Fiata itp.
Osa dlatego mówię Skoda lub Vv
Nigdy nie chciałam disla
Mam Skodę do sprzedania ale to nie dla Was bo woziła art budowlane
najlepszy to jest rower, a nie jakies auta, malo pali, nietrzeba lac paliwa, wszedzie nim, wjedziesz zero oplat oc itdpoprostu samo zdrowie
Na razie musze
Arczi ale wyobrażasz sobie mnie na rowerze z wielką przyczepą a na niej betoniarka i inne narzędzia ?
Osa miłego poniedziałku
4 003 790. Sebastian_M nop w takim przypadku to co innego wyobrazam sobie ale moze nie na rowerze a raczej na traktorze z perzyczepa i betoniarka
Dobrze kochani idę puścić kupony bo podałem liczby a jeszcze nie byłem w fioletowej budce
Arczi ja traktorem po Warszawie ?
Walduś pożyczysz mi traktor ?
4 003 795. Sebastian_M a dlaczego nie . a co to chanba jakas jest traktor, i coio po warszawie niemozna jezdzić, przecierz to tez jest pojazd, i zapewno silniejszy niz jakis niejeden samochód, w kazdy terten wjedzie
Wolę ciągnik i to do tego siodłowy

i jaka atrakcja jest jeszcze, , jakvby Cie tak zobaczyli kierowcy obok na drodze jak by ci zazdroscili
Arczi nie o to chodzi że hańba tylko o to chodzi że traktorem nie można jeździć po wszystkich ulicach a i jeszcze jedno . W stolicy jest mało miejsca na parkowanie i muszę mieć w miarę mały samochód a pojemny
I jeszcze jedno ja muszę się szybko przemieszczać a traktor szybki nie jest
I jeszcze jedno ja muszę się szybko przemieszczać a traktor szybki nie jest
GTV betoniarkę można pchać na wózku
4 003 803. Sebastian_M nie no ok ale takie cos to tez chyba jedzi szybko co ?

Ale to jest ciągnik a nie traktor
a co to za róznica ciagnik, a traktor, jeden diabeł wazneze jezdzi i wszedzie wjedziesz w nnim w kazdy teren
Arczi
Błyskotka będziesz miała Lexusa
nasi rzadzacy powinni takimi limuzynami jezdzić do pracy a nie samochodami, wtedy moze by realne ustawy wymyslali dla społeczenstwa
Nat. Lexus w środku taki jakiś nie bardzo nie widzi mi się to wolę toyotę Camry tą nową
GTV prawda
gtv bo lexsus jest budowany na płycie, toyoty, firma lexus, to jest polaczenie toyoty, z mercedesem, i wolkswagenem, na firme lexus składaja sie 3 marki samochodów, i tak powstał lexus własnie
Tylko nie na tych gumach
Przyspieszenie 8,3 sek. do 100km
toyoty sa autami, bardzo oszczednymi, i mało awaryjnymi, dlatego teraz toyota przoduje w e wszystkich rankingach najpopularniejszych aut na świecie
najwieksza jest tez sprzedaz teraz w obecnym czasie toyoty, zaówazyłłem ze duzo tez moich znajomych, z volkswagenów, mercedesów, iinnych aut teraz zamienia swoje samochody na toyoty,
Słuchajcie teraz jest wyprzedaż Toyoty.
Można kupić dużo taniej
Można kupić dużo taniej
co do lexusa to tez jest ładne i fajne autko tylko nie kazdego tez i jest stać na takie auto, , z japonskich aut które sa produkowane jak, toyota, honda, suzuki, toyota jest na 1 miejscu bo sa mało awaryjne,zreszta tez toyoty maja silniki produkowane w polsce, w wałbrzychu,
I Toyota daje możliwość do 10 lat gwarancji
W Japonia już myślą o latających samochodach na trasie się unosisz i lecisz
Miał znajomy 6...2,2 d ale nie mógł sprzedać... Zamienił na auris hybryde
Walduś pożycz mi Ursusa
Lexus CT 200 fajny... Nawet jechałem kawałek... wygląd z boku jak te z 70 lat
jesli chodzi omazde to tak tez dobre auta sa, ale wsród samochodów japonskich na 1 miejscu stoji, toyota
Tak Toyota to Toyota
Walduś to chcę
Kiedy będziesz w Warszawie ?
Kiedy mnie przewieziesz?
Ale tu w Warszawie
Kiedy będziesz w Warszawie ?
Kiedy mnie przewieziesz?
Ale tu w Warszawie
lexus lc500 to jest bryka konkteretna ale o takim autku mozna tylko pomazyc nie na nasza kieszeń trzeba by by ło 2 x trafic 10/10 zeby gosobie kupić nawet uzywanego ich ceny sa kkosmiczne

chodzi mi o ten model lexusa,
Arczi.. W Gieczu taki gospodarz kupił lc 500..nie wiedziałem co to jest bo srebrny i tak bokiem stał.. A to strzała za kilka stów nowyjego córka tera jeździ i szpanujezresztą będzie to zrobię fote
Toyota Camry 2020
Lekko przytarty bok 24.000 euro
Rok pracy bez jedzenia
Lekko przytarty bok 24.000 euro
Rok pracy bez jedzenia
Ale u mnie gość mial mustanga i zamienił na Camaro.... Też fajny i ten basowy pomruk... No trochę mogę obejrzeć bo u kumpla opony wymieniają i je czyszczą... Bentley GT też rzadkość a też zawitał... Mesie g nie wspominam bo 4 jeżdżą a dwa to moi kumple z klasy.. Stary bogaty firmy im rozwinął to maja
4 003 852. tomi77 rozumie no te lexusy piknie wygladaja ale ceny ich to kosmos, ten co tu dodałem zdjecie rc teraz juz zmieniony ma oznaczenie to facet chce jedyne 499tys, zł
Walduś poczekam mam czas nie przejmuj się Wsiadaj w Ursusa i jedź czekam na ciebie