Wpisy 400 159 – 400 258
16 lipca 2011 22:48 → 17 lipca 2011 10:48, 100 wpisów
od jutra gram na najstarszą 333333333333 stawką trzy ( może wyjdę na swoje)
przez tego śpioch nie graw wszystkiego innego ,a wchodzi.Biednemu zawsze wiatr w oczy
ja tak samo jak bym coś wygrał większego to bym dał coś na chore dzieci
Jadzia. Ja nie mogę nic trafić od 2 miesięcy. Jak kiedyś trafiałem sześć trójek w lotto pod rząd tak teraz dup*. Albo dwie 4 w lotto w tym samym kuponie.

witam wszystkich, muzyczka dla wszystkich zgromadzonych
http://www.youtube.com/watch?v=f02rHCQrIHE
http://www.youtube.com/watch?v=f02rHCQrIHE
bet5 ja juz nie mam pomysłow jak typować, chyba mnie opusciło szczescie
Jadzia. Ja też nie mam. Kiedyś czułem w środku że jestem na dobrej drodze w lotto. Jeżeli się chce wygrać trzeba czekać i mieć szczęście, mówimy tu o Lotto (miliony zł). Może to nawet trwać 5,10,15,a może nawet 20 lat jak się coś trafi. Albo całe życie.
KOCIO. skąd wiesz?
KOCIO. skąd wiesz?
bet5 5 lat to już za długo a 15 nie wchodzi w rachybę bo jak juz bede stara to po co mi tyle kasy

Jadzia. Na ''starość'' za przeproszeniem też taka kasa się moze przydać. 

Zawsze by coś się znalazło.
Pomaga spełniać marzenia i tego się trzeba trzymać. 
Pomaga spełniać marzenia i tego się trzeba trzymać. 
bet5 na dwudziestki, czterdziestki i sześdziesiątki jutro nie stawiam,
-----
http://www.iv.pl/images/71162679086707328431.jpg
-----

dobranoc do jutra

http://www.iv.pl/images/71162679086707328431.jpg
-----

dobranoc do jutra

jandzia

Nie powinienem rozwiewać Waszych i swoich nadziei ale mój śp tata grał od lat pięćdziesiątych (od początku) do śmierci 2002 ...z tego co pamiętam to może i nie dokładał ale największa wygrana to chyba ok 7000 zł. Zakładając, że nie ma oszustwa to los szczęścia tylko
Jak dla mnie nie ma się coś zastanawiać na co się stawia. Skreślać, wysyłać, to co się machnie na kuponie. Jadzia. spróbuj w taki sposób. życzę Cie szczęście. Ja w 90 % sam skreślam. gram w Lotto już od roku. Trafiłem ( 3- czwórki, i ok 30-40 trójek). Licz na SZCZĘŚCIE. 

anzu, jeden z moich sąsiadów wygrał w totka 6, grał z dwoma kolegami, na tamte lata za wygraną postawił sobie dom, facet gea do dzis ale juz 6 nie trafił.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 860 000 złotych
bet5 mowią zeby nie zazdroscic tylko cieszyc sie z czyjegość szczescia, ale jak tu sie nie złoscic ze to znwu kto inny trafił
to skromnie cos placa za ta 4
jaja już spakowałem się i kicha 1liczba ani nie płacą
nici z wakacjjjjjjjjjjjjjjjjpozostało się napic ale co herbaty

chciaż tyle
nici z wakacjjjjjjjjjjjjjjjjpozostało się napic ale co herbaty

chciaż tyle
Ósemki:
32,23,43,48,49,60,58,51
30,9,28,29,50,79,14,44
Tak grałem o 22
32,23,43,48,49,60,58,51
30,9,28,29,50,79,14,44
Tak grałem o 22
no właśnie puść na luz
jandzia dobrze mówi bedzie lepiej
bonus860,000niezle
jandzia dobrze mówi bedzie lepiej
bonus860,000niezlenie stawiam dwa razy tych samych
chociaż raz padło 8/8 z moich w powtórce
chociaż raz padło 8/8 z moich w powtórce
a ja co mam powiedziec wszystkie kupony do kosza puśćiłem system i jedna liczba
super pozostał nam bonus
super pozostał nam bonus
ja tez trafiłam 2

ktos kiedys tu napisał zeby wybrac takie liczby jakich by sie nie normalnie nie wybrało

ktos kiedys tu napisał zeby wybrac takie liczby jakich by sie nie normalnie nie wybrało

każdy ma jakieś liczby swoje co utrwalaja się co losowanie i czlowiek się zastanawia co za liczby kijowe i puszcza inne a tu pech wszystkie wychodzą a ty patrzysz z niedowierzeniem przecież puśćiłem ale to nie możliwe puśćiłem i tak wkołko sprawdzasz a możę jednak puśćiłe,,nie życze tego nikomu lepiej puszczac to samo bo możnażałowac całe życie

jaod początku roku przerąbałem 9/9,,,9/10,,9/10normalnie czy to możliwe normalnie żąłuje szlak,,,ale już teraz nie spiepsze wygranej powodzenia wszystkim,nara lester

jaro55 tak wlsnie jest puszczam to ich nie losują nie puszczam to losują chuba nie ma rady na ts-a
Lestke miłych snow
Lestke miłych snow
niema po prostu trzeba grac jedną kratke multi i napewno kiedyś wyjdzie,,,,wiesz co najlepiej bedą miec ci za trzydzieśći lat sprawdzą sobie które chodza czesto co dzieśiec lat dzieśiątka i bedą wygrywac jesli nie zmienią maszyny oczywiśćie
chyba bym sie wsciekła w takiej sytuacji chociaz kiedys tez nie wysłalam 7 ktra padła
no szkoda
jandzia,,właśnie jest coś takiego że można grac całe życie i bedzie mało bo są liczby które niezbyt czesto chodzą,,,i dlatego czesto zmieniają maszyny losujące bo za 30 lat bedzie o wiele łatwiej wygrac
jandzia,,właśnie jest coś takiego że można grac całe życie i bedzie mało bo są liczby które niezbyt czesto chodzą,,,i dlatego czesto zmieniają maszyny losujące bo za 30 lat bedzie o wiele łatwiej wygrac
a ja myslę jaro ze to tnie od maszyn zależy tylko od szczescia
bo jedni wygrywają często a inni nigdy
bo jedni wygrywają często a inni nigdy

399451. kosmaty 2011-07-16 (15:25) Częstochowa
hanusia załuje ze odłozyłem 2,20,21,22,23,27,28 zebrałem pare trójek i do lamusa a one jeszcze chodza
mogłem jeszcze graaaaac do wczoraj jeszcze bym troszke t/s oskubał

hanusia załuje ze odłozyłem 2,20,21,22,23,27,28 zebrałem pare trójek i do lamusa a one jeszcze chodza
mogłem jeszcze graaaaac do wczoraj jeszcze bym troszke t/s oskubał

Witam wszystkich. Kosmaty > też tak kiedyś grałem piątka na trójki i nic nie wpadało jak przestałem grać wpadła cała piątka
dzień dobry
kosmaty ja nie jade
kosmaty ja nie jadewitam
no to wieleba poszedł sobie
w PIS-du
i nie bedzie teraz na kogo zwalić niepowodzeń
dziś do odebrania 2x 2 zł

no to wieleba poszedł sobie
w PIS-du
i nie bedzie teraz na kogo zwalić niepowodzeń

dziś do odebrania 2x 2 zł

orzeszku....wa co to za wygrane?