Wpisy 4 001 371 – 4 001 470
13 listopada 2020 15:45 → 13 listopada 2020 19:38, 100 wpisów
Chyba też dziś zagram z maszyny 10 zakładów 20e kupię jednego mniej koziołka
4 001 366. GTV 2020-11-13 (15:39) NLD
9,31,50,78,58 z tych tu liczb podanych, sa tylko 2 na tak według mnie reszta niestety na nie, , krzysztof jackowski, nie gra w gry losowe i i jak powiedział nigdy nie próbowal przewidziec liczb na dane losowanie bo jego jasnowidztwo nie jest stosowane do przepowiadania liczb tylko do poszukiwań osób zmarłych zaginionych, , jest to wielki autorytet
9,31,50,78,58 z tych tu liczb podanych, sa tylko 2 na tak według mnie reszta niestety na nie, , krzysztof jackowski, nie gra w gry losowe i i jak powiedział nigdy nie próbowal przewidziec liczb na dane losowanie bo jego jasnowidztwo nie jest stosowane do przepowiadania liczb tylko do poszukiwań osób zmarłych zaginionych, , jest to wielki autorytet
4 001 366. GTV dzwoniłes do krzysztofa jackowskiego i pytałes o te liczby czy beda czy tylko tTY tak uwarzasz bo ja z tych 25 twoich lliczb widze na tak tylko 2 liczby, i do nich dolozył bym jeszcze 13 i 2 inne liczby natomiast te 3 wyrzucił bo niewychodza mi tu na tak
z tych 5 liczb widze 2 na tak zgadnij które
4 001 382. GTV ok rozumieczyli blef
4 001 383. GTV powiem ci ze widze liczbe 9,31, na tak w twoim ykladzie do tego bym dodal jeszcze 13 , liczbe a reszte sobie dokombinuj , te 2 liczby jakies i zycze powodzenia i
GTV
Zobacz, czy ktoś za Tobą nie stoi i, pluń trzy razy za lewe ramię
Zobacz, czy ktoś za Tobą nie stoi i, pluń trzy razy za lewe ramię
4 001 386. Robal_36 wzajemnie miłych snów
Puścił bym system w ej 7/7 jest zniżka 7 euro ale trochę szkoda 100 euro
Puszcze se 10 zakładów po 2
Puszcze se 10 zakładów po 2
13 piątek i jeszcze pierwszy raz będę grał w ej coś mnie ciągnie by wysłać a to chyba znak wygranej
4 001 391. GTV toi graj i wygrywaj,
dzisiaj pogramy liczby nieparzyste, i na nich łapiemy wygrane
I co z Sebastianem
Aż tyle dostał bana...
Toż to szok
Lewy duże wydatki mam
2500 koziołki
2500 żarcie
Opłaty itp. Itd
10.000 miesięcznie na długo nie starczy tych 45mln
2500 koziołki
2500 żarcie
Opłaty itp. Itd
10.000 miesięcznie na długo nie starczy tych 45mln
4 001 398. islandorka30,5 witaj, hejka, nic niewiem, ale wiem ze dostał banana nieuczciwie, bo niezsłużyl na to wcale, według moich spostrzezeń tu sa osoby , które nie raz s zaasłuzyłyaniele nie dostały , a powinny byc na dłuzszej kwaratannie nixz sebatian,
Z resztą nigdy nie było i nie bedzie sorawiedliwisci...
Arczi o b tym mówię takie isxolomy tu bywają i nic...
dokladnie co do sprawiedliwosci, jedyna sprawiedliwosc jest tylko na cmentarzu, tam sie juz nikt nie wymadrza tam wszyscy sa równi, jedyne sprawiedliwe miejsce do którego pójdziemy wszyscy
te zdrapki ze smierdzacym Piotrusiem to sa wszystkie puste omijac z daleka
moim zdaniem sebastian powinien wrócić tu na stronke tak jak wszyscy inni tu portalowicze, niepowinno sie tu nikogo z stad wyrzucać, i blokowac kazdy z nas kiedys odejdzie sam, kiedy przyjdzie na niego czas,
A to nie wiem. Dzisiaj próbowałam ta zdrapke nie czas umierać i pusta była
zobaczcie co sie dzieje wokól nas ludzie choruja umieraja, niewiadomoc co i kiedy czeka nas tez, , i co kogo moze spotkac tez w danej chwili, i zstanówcie sie nad tym, czy warto sie z kims kłocić i go czyms obrazać, ja dzisiaj jestem tutahj jutro moze mnie juz niebyć i i juz nigdy tu niezagladne nie zatypuje tu liczb, pomyslcie my jestesmy tu na krótko na ziemi, , i czy warrto sie z kims zazerać ?
Jest na fb filmik, sfilmowali Boga jak chodzi w chmurach, widać postać, ale czy....
Spokojnie tylko żartowałam
Czekam na mikołajkowa zdrapke tutaj
Czekam na mikołajkowa zdrapke tutaj
Oczywiście zaraz mnie tu zlinczują różne niedowiarki ale ze Bog jest to wierze
GT co zeby szczerzysz
Kosa przyjdzie po wszystkich
Ci pa
O kur#$& powiedziała babka z totka... Muszę jej czekoladę kupić dobra... Dziś na szybcikapewnie nie wiedziała że sama mi wysłała te 2 zakłady lotto na czworkeale dziś skromnie 1 lotto
4 001 423. islandorka30,5 spokojnie ja tez jestem głeboko wierzacy i tez wiemze BÓG jest i tez w to wierze, i mozgo sobie róznie gadac inni niedowiarkowie, i mozecie sobie gadac ze zre niema Boga ale ja wiem ze jest, i ze mmi tez i pomaga tam z góryjak i jego świta aniołow
Jakoś ludzie dziwnie mają że pamiętają o zmarłych tylko 1-2 stycznia a później jakoś nie bardzo..
do poki pamietamy zmarłe osoby, i ni naszych bliskich dotad oni zyja tez i w naszych sercach, i pamieci, a nie tylko w dniach 1,i2 listopoada
, nalezy onich zawsze pamietać, wtedy oni tam u góry beda nad nami czówać, ibeda z góry nam pomagać, a ci co niewierza to zawsze maja pod górke w zyciu, , ale osoby niewierzace tez nalezy uszanować, bez wzzgledyuu na ich czy wierzaa czy nie i na ich przekonania religijne czy kolor skóry tez,
, nalezy onich zawsze pamietać, wtedy oni tam u góry beda nad nami czówać, ibeda z góry nam pomagać, a ci co niewierza to zawsze maja pod górke w zyciu, , ale osoby niewierzace tez nalezy uszanować, bez wzzgledyuu na ich czy wierzaa czy nie i na ich przekonania religijne czy kolor skóry tez,
badzmy dla wszystkich bardziej tolerancyjni
dobra narazie wszystkim lece do aptki, po zaległe leki bo przed 11 listopada byłem po cukierki w aptece i niemieli, miały dzisiaj przyjść, wiec trzeba isc i kupic zeby mozna było jeszcze troche pozyć
4 001 430. tomi77 to co jesz tym jestes
Trochę mi głupio.. Wybierałem czekoladę do tej babki ale... Były deserowe.. Nie wiedziałem czy wypada... W niedzielę coś jej dam... nie mogę być swiniaw końcu ona stała przy maszynie... Chyba że mi znów coś wylosuje we wtorekjakąś 3 lotto
4/6 z plusem trafionym, 3/6 3/6 4/6 4/10 i kosz kupon wazny wieczorem
Otrzymałem Diamentowy zestaw od specjalisty ds. Multi multi
4,10,31,35,45,46,50,70
4,10,31,35,45,46,50,70
Dajcie mi coś ugrać w multi...
Tyle się staram a tu a jak nie wyślę to trafiam
Tyle się staram a tu a jak nie wyślę to trafiam
Zagadka
Ten kto to zrobił,ten to sprzedał,
ten kto kupił nawet tego nie ma,
ten kto ma,nawet tego nie widzia
Ten kto to zrobił,ten to sprzedał,
ten kto kupił nawet tego nie ma,
ten kto ma,nawet tego nie widzia
34,41,42,43,44,47,48,53
1,11,12,13,14,15,16,17
1,7,16,17,34,44,53,61,67,77
1,11,12,13,14,15,16,17
1,7,16,17,34,44,53,61,67,77
To też wstawię zagadkę
W 1990 Kasia miała 15 lat, ale w 1995 r. była 10-latką.
Jak to możliwe?
W 1990 Kasia miała 15 lat, ale w 1995 r. była 10-latką.
Jak to możliwe?
Kasia urodziła się przed naszą erą.
Czyli w 1990 roku przed Chrystusem miała 15 lat, to w 1995 r. była o 5 lat młodsza, a nie starsza. Takie coś
Czyli w 1990 roku przed Chrystusem miała 15 lat, to w 1995 r. była o 5 lat młodsza, a nie starsza. Takie coś
Kto wygrał o 14 ?