Wpisy 4 001 107 – 4 001 206
13 listopada 2020 07:57 → 13 listopada 2020 09:31, 100 wpisów
witam,czemu qurwia na stronie lotto ile to wygrywają zdrapy,multi,kaskady cuda świata ,a ja qurwia puściłem promocyjną 6 multi na 8 losowań i francowata 8 zł mom zostały 2 losowania,czemu qurwia jak potrzeba to tak w h..a wali człowieka
Właśnie zwróciłam uwagę na końcówki, dlatego na profilu zrobiłam pewnie najgorsze typowanie świata
Blyskotka dojdziesz do wprawy
Mam nadzieję. Ale za to możecie się sugerować, żeby tych liczb nie skreślać, czyli zawsze jakaś pomoc jest ?
Właśnie na gramy wygrywamy ktoś umieścił wygrana 2600 z 11 listopada Blyskotka jesteś tam na tej grupie ?
mi 100 wki qurwia pilnują cobym nie wygrał
W profilu mam 16 zł ale to te liczby co miałam 5/6 maszyna więc żadnego sukcesu nie osiągnęłam
Master napij się melisy
witam,czemu qurwia na stronie lotto ile to wygrywają zdrapy,multi,kaskady cuda świata ,a ja qurwia puściłem promocyjną 6 multi na 8 losowań i francowata 8 zł mom zostały 2 losowania,czemu qurwia jak potrzeba to tak w h..a wali człowieka
Dzisiaj EJ ale W ta zabawę się nie udzielam za drogi biznes
Biedroneczka1977 już zażyte na rano to spoko
Dziś wygrany piątek 13 super data
Dziś 21 pewniak będzie plusem
buractwo nic nie idzie wygrać
No I też na chybił to było
Wczoraj mogłam mieć 5/6 ale przecież nie mogę wszystkich zakładów wysyłać bo bankructwo trudno może dziś się uda
Plus też tam był ?
nie

Takie miałam 11 ale wczoraj nie wysłałam 5/6 Koło nosa
łe chłe chłe ida na dwór
Dziś mogę wysłać za 20 zł tyle ile mam wygrana zobaczę co tam wpadnie
Przed chwilą padło 9 x 505,60 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dusia
trzynastego
Mewa
dzis i jutro jeszcze 2 zmiana przygotowałem pare zakladzikow cos dobiore na chybika a byc moze bedzie 6/6 z plusem lub bez
osobiście nie wierze w pechowa 13 tym bardziej w piątek ps pare lat temu u tesciów na domku były 4 koty czarne i było jest ok
Dusia grasz swoimi czy z maszyny ?
Mewa 19 i 31 będą one ciągle się kręcą w promocji dziś też wpadną
W mini to mi słabo idzie ale może dziś kto to wie
Witam wszystkich
K z 3 6/8
zostają k z 1 k z 7
Pilnować
47 48 49 50
Bądź 40-tki
K z 3 6/8
zostają k z 1 k z 7
Pilnować
47 48 49 50
Bądź 40-tki
Panoramix, ten dzieciak
to Leopold
Kaka zrobił świetną z nim przeróbkę, reaktywował mema
to Leopold
Kaka zrobił świetną z nim przeróbkę, reaktywował mema
Takich jaj jak teraz widzimy to już dawno nie było.. żeby po 5 tke w Lotto iść po pieniądze za wygraną do kolektury a nie jechać do Oddziału..to to są już czyste jaja....
Jakoś specjalnie nie muszę drążyć temat uuu ale bywało więcej piątek w Lotto..i takich kwot to nie było..jaja ludzie no to są już czyste jaja
dopiero zlukałem wygrane mega w lotto to naprawde smutne ktos trafił 5 a jesli nie zlukał wygrane przez emocje i zadzwonił do odziału naprawde smutne
Lidl znowu rozda piwo za darmo. Klienci korzystający z aplikacji dostaną w prezencie 4 dowolne piwa butelkowe. Z promocji można skorzystać tylko w piątek, 13 listopada 2020.
Więcej: https://biznes.radiozet.pl/News/Lidl-piwo-za-darmo-w-piatek-13-listopada-2020
Więcej: https://biznes.radiozet.pl/News/Lidl-piwo-za-darmo-w-piatek-13-listopada-2020
tomi co zrobisz cos mnie korciło lotto wczoraj by zagrac dawno nie gralem dobrze ze nie pusciłem wole multi i mini
Nie ma haczyka, kup 8 w cenie 4 mieszaj piwa dowolne i upij się na trzynastego
Ciągnie mnie do tego multi 6 liczb swoje ale poczekam na 14 co wylosuja