Wpisy 4 000 839 – 4 000 938
12 listopada 2020 18:45 → 12 listopada 2020 20:41, 100 wpisów
No... Kiedyś grałem więcej ale zmądrzałem... Jak mam wygrać to albo wtorek albo sobota... Czwartki niedziele dna kompletne byly
dziś mam fart
Dostałam zdrapke Z hasłem ANDERS
a teraz 5 zł okolicznościowe 100 LECIE ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI 2018 r
Dostałam zdrapke Z hasłem ANDERS
a teraz 5 zł okolicznościowe 100 LECIE ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI 2018 r
Slawek,
wiem, źe ciężko będzie w to uwierzyć, ale nie pamiętam - między, wami to jakoś mocno zaiskrzyło ? Skąd te szorstkie uprzejmości, tam ?
Zdrapki, moim zdaniem, są pod bardzo mocnym nadzorem cześć lepsza - tu, część gorsza - tam, a następna transza - zmiana
wiem, źe ciężko będzie w to uwierzyć, ale nie pamiętam - między, wami to jakoś mocno zaiskrzyło ? Skąd te szorstkie uprzejmości, tam ?
Zdrapki, moim zdaniem, są pod bardzo mocnym nadzorem cześć lepsza - tu, część gorsza - tam, a następna transza - zmiana
zauważyliście jak rzadko trafiają się wysokie wygrane w zdrapkach w Warszawie ... często są to jakieś nieznane małe miasteczka/wioski. A jest aż 1221 kolektur.
przykładowo na 100 ostatnich wysokich wygranych w zdrapkach ani jedna nie jest z Warszawy
Pasko bo kody zdrapek są rozprowadzane z dala od centrali
Test na covid dal wynik negatywny pewnie wyzdrowialem albo błąd
Są są, Pasko, tylko informacje o wygranych są dość dziwnymi kryteriami publikowane
Np w szał zakupów wysoka wygrana była całkiem niedawno w Warszawie, ale informacji na ich stronie - nie uświadczysz
Np w szał zakupów wysoka wygrana była całkiem niedawno w Warszawie, ale informacji na ich stronie - nie uświadczysz
Jednak, generalnie, masz rację - więcej ostatnio wysokich, w mniejszych miejscowościach
Ot, losowość taka
Ot, losowość taka
Do Sykowa trzeba jechać.
Wcześniej padło tam w szybkie 600 ok 30 tysięcy a teraz kumulacja lotto tam rozbita
Wcześniej padło tam w szybkie 600 ok 30 tysięcy a teraz kumulacja lotto tam rozbita
Na TVN uwaga o 19:55 będzie o iławskim szpitalu zrobili oddział covidowy a jest tam podobno umieralnia połączona z poczekalnią do drugiego świata
Lepiej jedź do poznania do biedroneczki ona ma tam maszynkę w żabce
Wczoraj z cht miała 6/6
Wczoraj z cht miała 6/6
Mewa Witajteż wczoraj Dusi pisałam by wysłała 50-tki na losowanie w dniu urodzin
wczoraj wypiłam kawe na noc i zasnęłam chyba po trzeciej rano
Pobudka już 8.30
Pobudka już 8.30
Wszystkiego najlepszego Dusia w dniu narodzin dużo hajsu, szczęścia w liczbach itp. Itd
Dziwne rzeczy się dzieją na świecie podejrzane to
Dlamnie rok udany nigdy niemialem tyle kasy na kacie ale dziwny rok ico bedzie praca
Biedronka mialav6x6
Robert obok mnie też dziwnie się dzieje ale ja o tym wcześniej wiem co może być
Ale przeca miała grać te nr, to niemiała 6z6?
GT puknij sie
szkoda ,że wczoraj to było wolne i wszystko prawie pozamykane
Żeby to człowiek wiedział to i puścił by za 250zł trochę by wpadło
260.000
260.000
Witajcie
Isla puściłam tylko na 14 a potem a'jam w gościach I już na wieczorne nie dałam a skąd mogłam wiedzieć ze wejdzie cała szóstka
Tylko już widzę siebie oczami wyobraźni jak dziś trafię z ten maszynki I jutro na Palacza do Poznania po odbior marzenia się Spełniają
Gosia
Umnie miasto wymarłe biedronka otwarta ityle hehe
Jak tu wygrać ja gram metodą średniej ale ostatnio kiepsko
To się gra na 2 los.
Nie wiem czy ta ulica Palacza w Poznaniu to tam jakiś palacz mieszkał ?
Zgrywus
Siedzę w domu czasu dozo na myślenie nad liczbami
No widzisz następnym razem będę na dwa grać
Kurcze zapomniałam że jutro piątek 13
Już piątek ale leci czas
Gdybym do pracy nie chodziła to też bym systemy tworzyła a tak się nie chce zdaje się na maszynę
Ja tak gram co by nie jeździć no mam kawalek
jak historia głosiżył sobie pewien palacz który nagminnie grał w lotto i przegranymi kuponami palił sobie w piecu
Ok ale na 2 los.
Iran nie grasz przez neta mi do budy by sie niechcialo juz chodzic
Ciekawe jakie dziś wpadną ?
Szkoda ze galerie zamknięte pusto wszędzie głucho wszędzie