Wpisy 4 000 805 – 4 000 904
12 listopada 2020 16:56 → 12 listopada 2020 20:16, 100 wpisów
Przed chwilą padło 10 x 9/10 (30 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
4000 634. Mewa 2020-11-12 (09:34) Testnieodróżnia grypyodcovina
50 tki 51,54,56,57,58 a końce 07 77,27,
50 tki 51,54,56,57,58 a końce 07 77,27,
{{detektyw} cóż z wpisu wynika, że trafione 51,54,57,58 z 5-u 50-tek, i żadna z "końcy", więc wygląda na to, że są szanse na 4/5 i może coś jeszcze przy większej ilości skreśleń niż dla 5/5, ale, kto wie... Kto może wiedzieć z pewnością ?
Jedynie władcą kuleczek, maszyna sprawdzająca, kol. mewa i może jeszcze jaki jasnowidz
Chociaż herbaty się napij, moja babcia przed śmiercią też nic nie piła...
52,42,22,63,23,33,5,15,35
16,26,56,38,48,28,9,79,19
No to moje 8 na suchocza
16,26,56,38,48,28,9,79,19
No to moje 8 na suchocza
Nie umrę pokuli nie trafię 6 lotto..
Wuja często grał.. 7ja z tego mial
Babcia też coś gralauz tego
Wuja często grał.. 7ja z tego mial
Babcia też coś gralauz tego
Da sie zauważyć ze Majpan odnalazl sie na nowej stronie. Ma tam poklask i kolege Krzysia na jednym poziomie intelektualny (koniom, rurom itp.)
gosciu znowu gra ma 4500 funtow na koncie pod koniec filmu pewnie 0
szkoda ze screena nie zrobilem jak wplacal mial 75000 funtow na skrillu
a na koncie bankowym pewnie duzo wiecej
a na koncie bankowym pewnie duzo wiecej
A tak a pro po trzeba mieć minimum 4/10 żeby zgarnąć jakiś punkcik?
jego stawki to 10 funtow na jeden obrot
czyli 50 zl co w przypadku tomiego to jest budzet na miesieczna gre
czyli 50 zl co w przypadku tomiego to jest budzet na miesieczna gre
Blyskotka z tym bywa roznie czasami szybiej czasami z opoznieniem
No... Kiedyś grałem więcej ale zmądrzałem... Jak mam wygrać to albo wtorek albo sobota... Czwartki niedziele dna kompletne byly
dziś mam fart
Dostałam zdrapke Z hasłem ANDERS
a teraz 5 zł okolicznościowe 100 LECIE ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI 2018 r
Dostałam zdrapke Z hasłem ANDERS
a teraz 5 zł okolicznościowe 100 LECIE ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI 2018 r
Slawek,
wiem, źe ciężko będzie w to uwierzyć, ale nie pamiętam - między, wami to jakoś mocno zaiskrzyło ? Skąd te szorstkie uprzejmości, tam ?
Zdrapki, moim zdaniem, są pod bardzo mocnym nadzorem cześć lepsza - tu, część gorsza - tam, a następna transza - zmiana
wiem, źe ciężko będzie w to uwierzyć, ale nie pamiętam - między, wami to jakoś mocno zaiskrzyło ? Skąd te szorstkie uprzejmości, tam ?
Zdrapki, moim zdaniem, są pod bardzo mocnym nadzorem cześć lepsza - tu, część gorsza - tam, a następna transza - zmiana
zauważyliście jak rzadko trafiają się wysokie wygrane w zdrapkach w Warszawie ... często są to jakieś nieznane małe miasteczka/wioski. A jest aż 1221 kolektur.
przykładowo na 100 ostatnich wysokich wygranych w zdrapkach ani jedna nie jest z Warszawy
Pasko bo kody zdrapek są rozprowadzane z dala od centrali
Test na covid dal wynik negatywny pewnie wyzdrowialem albo błąd
Są są, Pasko, tylko informacje o wygranych są dość dziwnymi kryteriami publikowane
Np w szał zakupów wysoka wygrana była całkiem niedawno w Warszawie, ale informacji na ich stronie - nie uświadczysz
Np w szał zakupów wysoka wygrana była całkiem niedawno w Warszawie, ale informacji na ich stronie - nie uświadczysz
Jednak, generalnie, masz rację - więcej ostatnio wysokich, w mniejszych miejscowościach
Ot, losowość taka
Ot, losowość taka
Do Sykowa trzeba jechać.
Wcześniej padło tam w szybkie 600 ok 30 tysięcy a teraz kumulacja lotto tam rozbita
Wcześniej padło tam w szybkie 600 ok 30 tysięcy a teraz kumulacja lotto tam rozbita
Na TVN uwaga o 19:55 będzie o iławskim szpitalu zrobili oddział covidowy a jest tam podobno umieralnia połączona z poczekalnią do drugiego świata
Lepiej jedź do poznania do biedroneczki ona ma tam maszynkę w żabce
Wczoraj z cht miała 6/6
Wczoraj z cht miała 6/6
Mewa Witajteż wczoraj Dusi pisałam by wysłała 50-tki na losowanie w dniu urodzin
wczoraj wypiłam kawe na noc i zasnęłam chyba po trzeciej rano
Pobudka już 8.30
Pobudka już 8.30
Wszystkiego najlepszego Dusia w dniu narodzin dużo hajsu, szczęścia w liczbach itp. Itd
Dziwne rzeczy się dzieją na świecie podejrzane to
Dlamnie rok udany nigdy niemialem tyle kasy na kacie ale dziwny rok ico bedzie praca
Biedronka mialav6x6
Robert obok mnie też dziwnie się dzieje ale ja o tym wcześniej wiem co może być
Ale przeca miała grać te nr, to niemiała 6z6?
GT puknij sie