Wpisy 3 998 417 – 3 998 516
9 listopada 2020 14:27 → 9 listopada 2020 19:40, 100 wpisów
Świat dla ludzi się kończy,nie umieją się nauczyć,że nie oni,go stworzyli
Mówią coś w tv czy od 11 całkowit lockdown ? Spożywcze też zamkną ?
przed faktem dokonany wszyscy cacy gicio po fakcie olewka kit bujaj się
Wszyscy śpią czy w pracy czy po papier poszli ?
Program drogówka..
Babka jechała taksówka zatrzymał się na drodze przed blokiem... Babka wyszła i w jej drzwi wjechała inna.. Ok i tera mandat dostała z taksówki aleczy aby na pewno nie powinien dostać też taksowkarz
Babka jechała taksówka zatrzymał się na drodze przed blokiem... Babka wyszła i w jej drzwi wjechała inna.. Ok i tera mandat dostała z taksówki aleczy aby na pewno nie powinien dostać też taksowkarz
Mam mieszane uczucia... Jutro
1 lotto
1 mini
1 multi 7 liczb
a co tam
1 lotto
1 mini
1 multi 7 liczb
a co tam
A niech zamykają posiedze sobie w końcu w domu i mi to Lotto z Plusem
Przed chwilą padło 1 x 2250,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
3 998 404. RT1 powtórz ten kupon jeszcze raz na wieczó głownie uklad 1
witam wszystkich
Dzisiaj reportaż "Don Stanislao", który można zobaczyć na platformie tvn24.pl oraz na kanale TVN24 (emisja: poniedziałek godz. 20.30)
Jako sekretarz papieża miał przez lata tuszować pedofilię na całym świecie, a także m.in. za grube pieniądze załatwiać wejścia na prywatne msze Jana Pawła II dla bogaczy związanych z Legionami Chrystusa
https://teleshow.wp.pl/don-stanislao-czy-kardynal-dziwisz-tuszowal-pedofilie-i-bral-za-to-dobre-pieniadze-6573740828384128a
Jako sekretarz papieża miał przez lata tuszować pedofilię na całym świecie, a także m.in. za grube pieniądze załatwiać wejścia na prywatne msze Jana Pawła II dla bogaczy związanych z Legionami Chrystusa
https://teleshow.wp.pl/don-stanislao-czy-kardynal-dziwisz-tuszowal-pedofilie-i-bral-za-to-dobre-pieniadze-6573740828384128a
Kuba Wojewódzki kupił nowe Lambo spydermoże jutro ugram na znaczek Lambo zabawkę
W miejscowości Drzewica padła wygrana 50 000 zł w zdrapce SZYBKIE 50
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
E.. Tam tęgie głowy spadną... Jędras Dziwis spadł Gulbintu jest drugie dno pedofilii
8,9,12,16,17,30,31,32, 34,36
38,39,40,41,43,46,47,50,51,53
55,56,58,60,64,67,68,75,76,78
38,39,40,41,43,46,47,50,51,53
55,56,58,60,64,67,68,75,76,78

super fura - pomarzyć wolno

3 998 443. RT1
57-letni słup reklamowy do lokowania, czy promocji, a ludziska dają się nabierać
Popieram, ale się nie wypowiadam bo znowu jakiś nawiedzony będzie mnie obgadywal
o jakieś kalambury
mam pytanie czy makler ma blokade na czacie?
przedchwila odebrałem meila bardzo niestosownego co do mojej osoby , dlatego pytam
przedchwila odebrałem meila bardzo niestosownego co do mojej osoby , dlatego pytam
ok zaraz sprawdze, bo podobno z tego co on mi tu pisze to oskarza mnie o to ze ja mu to załatwiłem a ja nic o tym niewiem
no niby tak ... można się zawsze tłumaczyć, że np. wypadek to wina alkoholu a nie moja ... to alkohol powinien iść do więzienia
ktoś inny będzie się tłumaczył, że to wina dziewczyny, bo wyglądała zbyt wyzywająco, itd.
innymi słowy łatwo zrzucić winę na ofiarę ... w tym wypadku ofiarę hejtu
Pasko
Starsze tematy z forum, z Ambaras, Fobią, Rudą, Iskierką, WUWO, Stanisławem, i innymi -
usunąleś na stałe ?
Starsze tematy z forum, z Ambaras, Fobią, Rudą, Iskierką, WUWO, Stanisławem, i innymi -
usunąleś na stałe ?
ok juz wiem ze gość jest zbanowany, teraz tylko dlaczego pała domnie taka nienawiscia jesli, ja zawsze próbowałem z nim zyc w zgodzie , to chyba jest za to podziekowanie cuytuje jego słowa wdziecznośći ,,a pierdooollle robia sobie beke A ten gamon chwyta jak pelikan
wiem że wiesz , że mam bana = bo przestałeś pisać
huj z czatem
PRZYNAJMNIEJ MAM KONIEC CZATU
załącznik foto z czatu
Żegnaj pierdolcu
Obszar załączników
wiem że wiesz , że mam bana = bo przestałeś pisać
huj z czatem
PRZYNAJMNIEJ MAM KONIEC CZATU
załącznik foto z czatu
Żegnaj pierdolcu
Obszar załączników
tak bardzo możliwe ... robiłem ostatnio optymalizację forum, bo trochę już przeciążało serwer ... jeśli przez ponad 2 lata nikt się nie wypowiadał, to temat był zamykany/usuwany.
To może jakaś forma mniej zasobożerna ?
Tam miejscami jest gęsto od świetnych wypowiedzi Ludzi, których już nie ma [*]
Tam miejscami jest gęsto od świetnych wypowiedzi Ludzi, których już nie ma [*]
oprócz tewgo poleciały tu jeszcze niecenzuzralne słowa które niestety ale tu nie przejda, trzeba przeredagowac by słowa choc niema tu odpowiednika innego , szkoda mi było tego goscia bo kiedys mi pisal o swoim ciezkim zyciu, wczesniejzym, ja go pozałowałem i wrecz mu wspólczułem, tego co przeszedł w zyciu, i pomimo jego chorej nogi, chciałem abysmy zostali dobrymi znajomymi, , napisał mi ze przestałem pisac tak przestałem , bo chciałem sie troche wyciszyć tu z czata, ale nic niebylo to z wiazane tu z nim,
Dobranoc
Znalazłem cos do multi..
1_16
17_32
33_48
49_64
65_80
Ale co z tym dalej... Szukam lukam
1_16
17_32
33_48
49_64
65_80
Ale co z tym dalej... Szukam lukam
3 998 487. Pasko rozumiem
3 998 493. tomi77 jesli moge CI cos podpowiedziec to widze z twoich liczb na tak 16,17,48,,49,freszta niestetety nie
E.. To są niby zakresy później wyjaśnie jak sam dojdę co ten gość wymyslil
3 998 497. tomi77 aha zakresy , którymi nalezało by grac wszystko rozumie, chcesz wygrac to wybierz sobie z kazdego z tegego zakresu 2 jakies liczby które po złozeniu dadza ci pewnien uklad i nim zagraj
3 998 499. dotam pisz o czym chcesz i o liczbach tez jesli masz jakies pomysły na temat liczb
Witajcie
Chyba nie gram dzisiaj pomysł mi się skończyły
Myślę że nawijanie na uszy... bo... Konia z jajami temu kto wytypuje te choćby 4 z 16
Nikt nic nie pisze spać chyba trzeba iść
nikt nic nie pisze bo wszyscy typuja liczby na losowanie
Coś mi się zdaje ze czat już powoli wygasa Ale może się mylę
Wygasa bo każda nowa osoba jest atakowana, potem jeszcze obgadywana, reszta szpiegów to widzi i wola się nie udzielać. Proste
Biedroneczko Błyskotko Witaj
Nie nie wygasa poprostu ludzie czasu nie mają pracują zajęcia.
A czas goni teraz i trudne czasy dlatego tylko tak podejrzewam
Nie nie wygasa poprostu ludzie czasu nie mają pracują zajęcia.
A czas goni teraz i trudne czasy dlatego tylko tak podejrzewam
Cześć Gosia
Ja na przykład też wolę się tu mniej udzielać.
Więcej wpisów-źle, nie odzywasz się - też źle.
Zdecydujecie się kuźwa chcecie aktywny czat czy martwy
Ja na przykład też wolę się tu mniej udzielać.
Więcej wpisów-źle, nie odzywasz się - też źle.
Zdecydujecie się kuźwa chcecie aktywny czat czy martwy
Gosia.
5,8,13,16
18,22,25,30
36,37,43,48
51,57,62,63
67,68,76,78
No to moje zakresy
I tak
1z2
1z3
1z4