Wpisy 399 801 – 399 900
16 lipca 2011 20:58 → 16 lipca 2011 21:30, 100 wpisów

maxwelka
chcesz oglądasz wideo tylko 2.41 minut , w poznaniu imprezka ON.....
chcesz oglądasz wideo tylko 2.41 minut , w poznaniu imprezka ON.....
dotam....ale nawet jakby to co ja mam z tym wspólnego? To wy macie z nim problem a nie ja,ale ok skoro tak uważasz,że jeżeli z nim rozmawiam na czacie to koniec naszej znajomości to ok,nie ma problemu,friend mi nic nie zrobił a to co wy macie do siebie to mnie nie interesuje.
friend..ja się dzisiaj nie cofałam w czacie więc nie wiem o co poszło.
tylko że to wy zaczęliście kłótnię tymi dwoma wpisami .
398600. status anzu 2011-07-16 (00:11)home Łódź
Lestek ....
i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

398601. status Lestek 2011-07-16 (00:12)
anzu to ja PiSowi tez życzę dobrej nocy haha
398600. status anzu 2011-07-16 (00:11)home Łódź
Lestek ....
i do jutra...również przeciwnikom politycznym życzę dobrej nocy

398601. status Lestek 2011-07-16 (00:12)
anzu to ja PiSowi tez życzę dobrej nocy haha

hanusia76
no gratulacje dzis ...3/3

no gratulacje dzis ...3/3

Zresztą PIS i inni niech idą w PISdu,ja nie lubię polityki ani dymlomatołków mnie te sprawy nie interesują,już kiedys pisałam to na czacie

friend7 >>> to ciesz się,ze TYLKO za poglądy,pomyśl jak przekichane mają ludzie np. o innej orientacji sexualnej lub tacy którzy nie mieszczą się w standardach ... przyjętych przez ogół społeczeństwa ... 

teraz ide na herbate
z/w za 45 minut

z/w za 45 minut

ulexxa..

friend...oprócz pracy mam swój interes i rodzinę,tego pilnuję a polityka? nigdy się nie zmieni na lepsze

pani mag witaj

mag...mam taki jaki mam i mi odpowiada,nie będę się specjalnie dla ciebie udawała kogoś kim nie jestem,sorry
madzia77
powiem tak, ja tam np.gejów nie bee dyskryminował,ale to że chcą adoptować dzieci to już przesada
powiem tak, ja tam np.gejów nie bee dyskryminował,ale to że chcą adoptować dzieci to już przesada

nie musisz udawać...wystarczy ..byś się zachowywała..jak kobieta.. nie jak...ahhhhhhhhhhh!!
też mi nie przeszkadzają osoby "kochające inaczej" pod warunkiem,że mnie nie atakują ... 
lila >>>

lila >>>

friend7...no to sobie nagrabiłeś "koteczku"
Zarumieniłem się
a czemu ?
Zarumieniłem się

a czemu ?
friend...z tego co widzę to masz trochę wrogów tak jak i ja na tym czacie,ale takie jest życie
c'e la vie

c'e la vie

no niestety nie mieć wrogów to jak nigdy nie zsikać sie do basenu - niemożliwe 

z kim znowu koniec przyjażni

...opuscil..sie...