Wpisy 3 996 596 – 3 996 695
6 listopada 2020 17:22 → 6 listopada 2020 20:08, 100 wpisów
Polska odnotowuje więcej nowych przypadków koronawirusa niż ponad dwukrotnie większe Niemcy.
trzeba więcej strajków organizować to będziemy w czołówce przypadków i zgonów
Czy ja wiem czy to przez strajki protesty wg mnie bardziej ho o to że protesty nie sa ku ich chwale bo zobacz ile było wiecy wyborczych pomijając fakt że pandemia byla w odwrocie ile ludzi było na plaży ile w sklepach jest sezon grypowy wirusowy i jest jak jest im to na raczke ale to moje zdanie
Witam ponownie
Końce z 3 6/8
Wczoraj pisałam ,że szykują 50-tki
Wylosowano nawet plus
Końce z 3 6/8
Wczoraj pisałam ,że szykują 50-tki
Wylosowano nawet plus
I te maski brak tlenu wdychanie wszystkiego szczególnie jak jest mokra ale ok
Mewa też byłam na wczasach i wiem co się działo np;
Krynica Morska wyjście główne nad morze tłumy a wyjścia obok luz i można zachować dystans
Jezioro Śniardwy pole namiotowe dystans organizowany przez właścicieli pola i zakaz wchodzenia nad wodę ludzi z zewnątrz
Krynica Morska wyjście główne nad morze tłumy a wyjścia obok luz i można zachować dystans
Jezioro Śniardwy pole namiotowe dystans organizowany przez właścicieli pola i zakaz wchodzenia nad wodę ludzi z zewnątrz
Ps już pisałem o tym lecz chyba nie że kolo jednego sie przebieram w pracy niby korona wg testu ten test by ciąże wykrył taki wiarygodny tyko w depresje wprowadzić może z drugim na w zespole pracuje korona wg testu a mi nic ok ok robta testy oglądać tv
Moja znajoma była nad morzem... W maseczce to ja wyśmiali... Tera Ela jest zdrowa a oni becza
Z Gulbinowicza Henryka zdjęli kardynała... za nadużycie i tuszowanie sexocholizmu
Te końce może są dobre.. Ale lipa.. Bo wszystkich nie wyślesz chyba że połowę np nieparzyste
Tak uroczo mnie obgaduje, że aż mnie tym zachęcił żeby zrujnowac mu ten czat
RTI 1
No widzisz, a tyle mi poświęca czasu, że aż wzruszona jestem.
No widzisz, a tyle mi poświęca czasu, że aż wzruszona jestem.

Także ten..
Przeważnie siedzę tu na telefonie, i pisząc szybko mogę zrobić gdzieś byka walnąć w rodzajniku, ale żebym często pisała o sobie w rodzajniku męskim...
Blyskotka Majpan i SebastianM toczyli zawsze wojnę słowną na czacie
Wcześniej mnie zwyzywal od idiotek, bo popieram prawo do aborcji wad płodu z wadami latalnymi, także no.. Nie znam gościa a tyle mi poświęca czasu
*płodu z wadami latalnymi, za szybko pisze na telefonie i powtarzam słowa
Blyskotka a jak by lekarz się pomylił że niby masz jakaś wadę i Ciebie usunął z tego świata? A Twoje dziecko nigdy by Ciebie nie usunęło bo jesteś jego matką.Jedne problem nie dałaś swojemu dziecku dać do głosu.
Po to są badania prenatalne. Jeśli jest pewność, że moje dziecko nie przeżyje lub już jest martwe w moim ciele, to dlaczego ktoś ma odbierać moje prawo wyboru?
Znam przypadek gdzie kobieta specjalnie usunęła swoje zdrowe dziecko wiec gdzie zasady? Zawsze masz prawdo oddać te dziecko do okna życia i się pożegnać. Bądź człowiekiem nie Świną.
Blyskotka jak nie umisz się zabezpieczyć twój problem nie traktuj człowieka jak przedmiot.
Czy ja mówię, że jestem zwolenniczką aborcji jako metody antykoncepcyji? Nie popieram tego.
Prostackie teksty, o zabezpieczeniu trochę hipokryzja zajeżdżają bo to dotyczy obydwu stron kobiety i mężczyzny. W dodatku żadna nie daje 100% pewności.
Ps. Rząd również chce ograniczyć do niej dostęp
Prostackie teksty, o zabezpieczeniu trochę hipokryzja zajeżdżają bo to dotyczy obydwu stron kobiety i mężczyzny. W dodatku żadna nie daje 100% pewności.
Ps. Rząd również chce ograniczyć do niej dostęp
Tylu co było na pochodzie tylu usunęło człowieka,nie dając mu dojść do głosu. Za czasów wojny każdy był ważny. Nie traktuj człowieka jak śmiecia z którym nie pogadałeś. Ci co na pochodzie byli nawet ustawy nie czytali. Z byle powodu będą usuwać Polaka aby się go pozbyć.Żenada.
Jak mam oddać martwe dziecko do okna życia?
Człowieku, kto ci mówił o aborcji na życzenie?
Człowieku, kto ci mówił o aborcji na życzenie?

O takie płody mi chodzi, nie o aborcji jako metody antykoncepcyji. Tego nie popieram.
Blyskotka A jak dzięki ustawie uratowano Twoje życie jak byś się czuła?
Blyskotka rozumiem jeśli płód jest martwy i zagraża zdrowiu,ale to idzie za daleko z byle powodu dogada się z lekarzem da mu kopertę i załatwi sprawę.
Ja bym zaproponował żeby facet przez 9 miesię był w ciaży wiedząc że jego dziecko nie przezyje 5 dni
i umrze w bólu albo będzie stworkiem cierpiącym przez całe zycie może , fanatycy przestaliby wtedy piepsz,,,c głupoty , od razu by sie wyleczyli z takich poglądów
i umrze w bólu albo będzie stworkiem cierpiącym przez całe zycie może , fanatycy przestaliby wtedy piepsz,,,c głupoty , od razu by sie wyleczyli z takich poglądów
Czytałam że z kazirodztwa się takie potwory rodzą może jest w tym coś
Nie sądzę żeby to tak działało. Ja nie popieram aborcji z powodu "Bo mam małe mieszkanie"
Natomiast ciąża to dla kobiety duże wyzwanie i gdy dowiaduje się o chorobie dziecka, to nagle partner magiczne znika. Dziwne ze większość mężczyzn wtedy zawsze ucieka
Po to są badania prenatalne , niestety pis je mocno ograniczył
Szkoda naszego kraju,ale ciekawie zacznie się po 23 marca 2021 wiec szkoda mi świata. Proroctwo? hmm koniec świata blisko to gwarantuje że w 2021. dziękuje żegnam nie udzielam się już.Pa.
Bo gaceci to tchórze kobiety są jednak psychicznie silniejsze
Bo badania prenatalne wykrywają wady. A jak wykryją wadę na czas, to nie chcą dopuścić żeby kobieta usunęła w legalnym terminie. Dlatego to przedłużają.
Taka sama głupota jak ten ich program prorodzinny a likwidacja metody in vitro - porażka na całej linii tu Rydzyk rządzi nie rozum
Gosia__77 Nie ja nigdy nie uciekam od problemów. Więc sory,tak są silniejsze ale czasem znajdzie się normalny facet który jest przy wybrance na dobre i na złe do końca życia.
No marzenie na takiego mężczyznę trafić, tylko rzeczywistość jest brutalna i często zostawiają swoje partnerki
Ale za to najgłośniej krzyczą też tacy którzy nigdy nie pomogli w żadnym domu opieki. Szkoda że prolife się nie włączył gdy był protest niepełnosprawnych.
Dopisano losowanie nr 73 000 Szybkie 600
marek79 , tylko że w trudnych przypadkach powinni decydować rodzice a nie Rydzyk , Ziebro czy Kaczyniak , aborcja na zyczenie to podziemie które było 50 lat temu i pewnie bedzie.
Blyskotka spytaj się rodziców czy jak byś miała jakąś wadę by Ciebie usunęli spytaj sie. Jednak Ciebie mama urodziła.
kedzior13 we wrocławiu znikają młodzi ludzie co gadasz z a głupoty że nie ma podziemia. Jest zawsze było.
GTV masz racje lepiej się napić niż pisać z takimi. Blyskotka gratulacje więc mimo tego jaka jesteś złośliwa i masz swoje przekonania są za Tobą.pa.
Gratulacje, że unikasz odpowiedzi na niewygodnie pytania i jedziesz po najmniejszej linii oporu
przecie piszę że było , w Polsce nie ma legalnej aborcji na życzenie , grupa fundamentalistów katolickich chce rządzić całą Polska , jeśli jutro bedą rządzić skrajni z lewicy znów wypaczą to na swoją stronę dlatego kompromis powinien zostać jak był poprzednio , nawet św pamięci \Lech do tego nawoływał.
Koniec świata 2021 zacznie się po 23 marca powodzenie nawiedzonym Blyskotka nie odpowiadam bo nie chce się kłócić i tak masz swoje przekonania i zrobisz po swojemu trudno.
facet który odchodzi od kobiety która ma chore dziecko, to nie jest facet to jest dupek poprostu który niedorusł do tego by zostać ojcem, i aby wziasc odpowiedzialnosc za siebie i za cała rodzine, ja sobie niewyobrazam zebym mugł zostawic swoja, kobiete z chorym dzieckiem nie wszyscy facecui sa tacy sami niestety i niewolno wszystkich wrzucać do jednego worka, sa faceci normalni , faceci idioci
, niewiadomo na którego sie w zuyciu trafi,
, niewiadomo na którego sie w zuyciu trafi,
kedzior13 wiec po co chodzisz na komunie,chrzest,ślub i pogrzeb jak ci tak źle.
arczibalik73 witam jak dla mnie 1 dziś normalny z zasadami na czacie pozdrawiam i coś z wygranych będzie
Mam swoje zasady a ty swoje. To się nazywa wolność wyboru i obarcza moje sumienie
Kicha po 23 zacznie się ze strony Rosji Poszperałem i wiem czas na zabawę z wrogami.
Blyskotka szkoda że jesteś taka brzydka jak bys była ładna była byś na pochodzie lub na randce
Jak dalej kościół będzie zabierał zdanie tak dalej zostanie ciemnogród i zacofanie
XXI wiek halo
XXI wiek halo
Ojej argumenty się skończyły?
Dobrze ze Google nie wymaga testu IQ bo byś nie miał dostępu
Dobrze ze Google nie wymaga testu IQ bo byś nie miał dostępu
3 996 678. marek79 witam i równieez pozdrawiam co do wygranych to niewoiem czy cos bedzie narazie z wygranymi jest kiepsko, pandemia po cał;osci nawet w grach, wczoraj testowo posłałem jedna 7/7 w multika i udało sie trafic ledwo 4/7 dzisiaj posłałem natepna 7/7 numerki te były według mnie pewniakami na dzisiejsze losowanie niestety tylko 2/7 trafione masakra teraz na wuieczór jesli wogole cos wysle to chyba tylko mini lotka ,jesli wogole czy cos złapie watpie ale spróbuje a noż widelec cos sie trafi