Wpisy 3 996 543 – 3 996 642
6 listopada 2020 13:55 → 6 listopada 2020 19:43, 100 wpisów
Na mvic.sos.state.mi.us możecie sprawdzić czy wasz zmarły krewny nie głosował na Bidena. Patrzcie
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Tu jest Polskaczy to Biden czy to Tramp... Mi to lottopa pa pamp
Ale nogi ale kiecka
Dopisano wyniki Multi Multi
06, 11, 14, 29, 30, 31, 39, 42, 48, 50, 52, 56, 58, 60, 63, 65, 68, 69, 70, 73
Plusem jest liczba: 52
06, 11, 14, 29, 30, 31, 39, 42, 48, 50, 52, 56, 58, 60, 63, 65, 68, 69, 70, 73
Plusem jest liczba: 52
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12717 zestawów od 1688 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 436 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 21 179 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- cienciaros - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- mariola43 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 320 zł = 21,33 x koszt gry
- Elzbietka - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 580 zł = 15,80 x koszt gry
- corei777 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 152 zł = 15,20 x koszt gry
- WAZON - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 606 zł = 12,12 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8830157
Wylosowany numer to: 8830157
Typowania Super Szansy
kolarz1258 1561957 - wygrana 10 złdarek/max 6469757 - wygrana 10 zł
reaktywacja84 0439957 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,05,09,10,11,12,14,16,22,24
Marcin Krxywkowski... Luknijcie na yt to gość co wygrywa w Buka i totolotku... czy to prawda? materiału dużo do śledzenia
Dziwne, znam gościa, ale tego nie wiedziałam
Trzewianka.. Zagłębiam się bo matematyk bisnesnen.. Zresztą madrze gada
Robal559
Facet wybitnie zdolny, to fakt. Jeśli faktycznie tak wygrywa to się z tym nie obnosi

Mozna sie Wk....C do łezDopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dobra... Przetrawiłem go niczym krowa kiszonkenic nie odkrył... myślałem że coś z grami liczbowymi... On działa na zasadzie... Analizy... Ale mecz to jak totolotek... Lech też może poleć z Warta i co wtedy... A trza mieć wszystkie mecze choć on robi dodatkowe zabezpieczenie jeśli nie trafi 1 zdarzenia raczej nie wierzę... Poproszę Krzysztofa o wyklad
Nic tak nie podnosi ciśnienia jak losowanko
Nawet kawy nie cza pic
Nawet kawy nie cza pic
Dobrze ze nie gram multi... Wolę lotto na sobotę 1 zresztą ten tydzień jakiś eko... Nawet 10 zł nie wydałem
Odpowiadam na zapytanie... Waldusia.
Co lepsze???
- metoda jasnowidzenia czy... analiza liczb.
..... .....
Nie odpowiem, wystarczy popatrzeć na liczby:
Test zrobiony o godz.10:30.
5,7,12,18,23,28,32,35,43,47... 55,58,61,64,68,72,77... 11 - 14.
Część na NIE: 2/17.
Część na TAK: 11 - 14 ---> 2/2.
Wylosowali obie liczby.
A. Zestaw Dusi, prognoza na Nie.
1/10.
Co lepsze???
- metoda jasnowidzenia czy... analiza liczb.
..... .....
Nie odpowiem, wystarczy popatrzeć na liczby:
Test zrobiony o godz.10:30.
5,7,12,18,23,28,32,35,43,47... 55,58,61,64,68,72,77... 11 - 14.
Część na NIE: 2/17.
Część na TAK: 11 - 14 ---> 2/2.
Wylosowali obie liczby.
A. Zestaw Dusi, prognoza na Nie.
1/10.
Przerwa.
Dziś tylko 3/5
Krasnalka nie zapadła w sen zimowy... .
Krasnalka.?☀?
Krasnalka co tam w Białymstoku słychać ?
Wedrus jak widzisz czarodzieju 70 dziesiątki dzisiaj ?
Polska odnotowuje więcej nowych przypadków koronawirusa niż ponad dwukrotnie większe Niemcy.
trzeba więcej strajków organizować to będziemy w czołówce przypadków i zgonów
Czy ja wiem czy to przez strajki protesty wg mnie bardziej ho o to że protesty nie sa ku ich chwale bo zobacz ile było wiecy wyborczych pomijając fakt że pandemia byla w odwrocie ile ludzi było na plaży ile w sklepach jest sezon grypowy wirusowy i jest jak jest im to na raczke ale to moje zdanie
Witam ponownie
Końce z 3 6/8
Wczoraj pisałam ,że szykują 50-tki
Wylosowano nawet plus
Końce z 3 6/8
Wczoraj pisałam ,że szykują 50-tki
Wylosowano nawet plus
I te maski brak tlenu wdychanie wszystkiego szczególnie jak jest mokra ale ok
Mewa też byłam na wczasach i wiem co się działo np;
Krynica Morska wyjście główne nad morze tłumy a wyjścia obok luz i można zachować dystans
Jezioro Śniardwy pole namiotowe dystans organizowany przez właścicieli pola i zakaz wchodzenia nad wodę ludzi z zewnątrz
Krynica Morska wyjście główne nad morze tłumy a wyjścia obok luz i można zachować dystans
Jezioro Śniardwy pole namiotowe dystans organizowany przez właścicieli pola i zakaz wchodzenia nad wodę ludzi z zewnątrz
Ps już pisałem o tym lecz chyba nie że kolo jednego sie przebieram w pracy niby korona wg testu ten test by ciąże wykrył taki wiarygodny tyko w depresje wprowadzić może z drugim na w zespole pracuje korona wg testu a mi nic ok ok robta testy oglądać tv
Moja znajoma była nad morzem... W maseczce to ja wyśmiali... Tera Ela jest zdrowa a oni becza
Z Gulbinowicza Henryka zdjęli kardynała... za nadużycie i tuszowanie sexocholizmu
Te końce może są dobre.. Ale lipa.. Bo wszystkich nie wyślesz chyba że połowę np nieparzyste
Tak uroczo mnie obgaduje, że aż mnie tym zachęcił żeby zrujnowac mu ten czat
RTI 1
No widzisz, a tyle mi poświęca czasu, że aż wzruszona jestem.
No widzisz, a tyle mi poświęca czasu, że aż wzruszona jestem.

Także ten..
Przeważnie siedzę tu na telefonie, i pisząc szybko mogę zrobić gdzieś byka walnąć w rodzajniku, ale żebym często pisała o sobie w rodzajniku męskim...
Blyskotka Majpan i SebastianM toczyli zawsze wojnę słowną na czacie
Wcześniej mnie zwyzywal od idiotek, bo popieram prawo do aborcji wad płodu z wadami latalnymi, także no.. Nie znam gościa a tyle mi poświęca czasu
*płodu z wadami latalnymi, za szybko pisze na telefonie i powtarzam słowa
Blyskotka a jak by lekarz się pomylił że niby masz jakaś wadę i Ciebie usunął z tego świata? A Twoje dziecko nigdy by Ciebie nie usunęło bo jesteś jego matką.Jedne problem nie dałaś swojemu dziecku dać do głosu.
Po to są badania prenatalne. Jeśli jest pewność, że moje dziecko nie przeżyje lub już jest martwe w moim ciele, to dlaczego ktoś ma odbierać moje prawo wyboru?
Znam przypadek gdzie kobieta specjalnie usunęła swoje zdrowe dziecko wiec gdzie zasady? Zawsze masz prawdo oddać te dziecko do okna życia i się pożegnać. Bądź człowiekiem nie Świną.
Blyskotka jak nie umisz się zabezpieczyć twój problem nie traktuj człowieka jak przedmiot.
Czy ja mówię, że jestem zwolenniczką aborcji jako metody antykoncepcyji? Nie popieram tego.
Prostackie teksty, o zabezpieczeniu trochę hipokryzja zajeżdżają bo to dotyczy obydwu stron kobiety i mężczyzny. W dodatku żadna nie daje 100% pewności.
Ps. Rząd również chce ograniczyć do niej dostęp
Prostackie teksty, o zabezpieczeniu trochę hipokryzja zajeżdżają bo to dotyczy obydwu stron kobiety i mężczyzny. W dodatku żadna nie daje 100% pewności.
Ps. Rząd również chce ograniczyć do niej dostęp
Tylu co było na pochodzie tylu usunęło człowieka,nie dając mu dojść do głosu. Za czasów wojny każdy był ważny. Nie traktuj człowieka jak śmiecia z którym nie pogadałeś. Ci co na pochodzie byli nawet ustawy nie czytali. Z byle powodu będą usuwać Polaka aby się go pozbyć.Żenada.
Jak mam oddać martwe dziecko do okna życia?
Człowieku, kto ci mówił o aborcji na życzenie?
Człowieku, kto ci mówił o aborcji na życzenie?

O takie płody mi chodzi, nie o aborcji jako metody antykoncepcyji. Tego nie popieram.