Wpisy 3 995 199 – 3 995 298
4 listopada 2020 13:18 → 4 listopada 2020 14:22, 100 wpisów
Uczę się z udemy
https://www.udemy.com/course/java-od-podstaw-do-eksperta-tworz-wasne-aplikacje/
https://www.udemy.com/course/java-od-podstaw-do-eksperta-tworz-wasne-aplikacje/
3 995 179. makler 2020-11-04 (12:55)
3 995 168. arczibalik73 2020-11-04 (12:28) rozbijamy mini lotek
...............abyscie wpisów sebastiana nie traktowali na zbyt powaznie , i zlekkim przymrózeniem oka.........
za to On traktował czatowców jak idiotów
i znow bedzie odwracanie kota ogonem
kopiuj wklej, nie on nietraktował nikogo jak idioty, nieraz z nim o tym rozmawiałem, ale nie on sobie robil zwas zart głupie tak samo jak te osoby jego traktowały, pamieietacie jak pisał mamie tacie innych członkach rodziny, , tutaj robil sobie jaja poprostu chciał aby ten czat niewiał taka wiochas tylko wprowadzał tu taki usmiech na twarzy czatowiczów kiedy pisal ze cos tam o mamie, czy tacie ze podali mu takie a takie numery i ze od dzisiaj wszyscy bedziemy wygrywalli kupe pieniazkóe, wprowadzał tu wiele humoru, tez, a gdy ktos go atakoewal bykle czym to on to tez i odwzajemniał, tym samym, np kolega zbigniew q sie z nim ukladał, był taki okres ze razem typoewali tu na czacie liczby , pozniej po jakoms czasie cos chybas miedzy nimi sie popsuło jako kolegami z pczata mozna to bylo zauwazyć po ich wpisach kilku, oczywiscie nikt z nas w to nie wtracał sie a teraz zbigniew q pisze do Pasko ze samolot to jest sebastian m i nakazuje wrecz a by admin zablokował ten nick, czy to jest normalne tak powinien zachowywać dsie ktokolwiek tu z czarta czy np makler od dzisiaj moja nazwa tej osoby brzmi -,,kopiuj wklej'' bo tak gość robi na okretke nie rozumi co sie do niego mówi i oco sie go prosi, i jeszcze czepia sie mnie i wyzywa od róznych , czy to jest normalne , cchyba tez nie prawda, jesli ja sie gonie czepiam to dlaczego nazywa mnie gamoniem i innymi jeszcze epitetami, i wciaz tu coś komentuje tak aby robić tu zadyme , a nie wezmie sie np za typowanie liczb, jak inni na czacie,
3 995 168. arczibalik73 2020-11-04 (12:28) rozbijamy mini lotek
...............abyscie wpisów sebastiana nie traktowali na zbyt powaznie , i zlekkim przymrózeniem oka.........
za to On traktował czatowców jak idiotów
i znow bedzie odwracanie kota ogonem
kopiuj wklej, nie on nietraktował nikogo jak idioty, nieraz z nim o tym rozmawiałem, ale nie on sobie robil zwas zart głupie tak samo jak te osoby jego traktowały, pamieietacie jak pisał mamie tacie innych członkach rodziny, , tutaj robil sobie jaja poprostu chciał aby ten czat niewiał taka wiochas tylko wprowadzał tu taki usmiech na twarzy czatowiczów kiedy pisal ze cos tam o mamie, czy tacie ze podali mu takie a takie numery i ze od dzisiaj wszyscy bedziemy wygrywalli kupe pieniazkóe, wprowadzał tu wiele humoru, tez, a gdy ktos go atakoewal bykle czym to on to tez i odwzajemniał, tym samym, np kolega zbigniew q sie z nim ukladał, był taki okres ze razem typoewali tu na czacie liczby , pozniej po jakoms czasie cos chybas miedzy nimi sie popsuło jako kolegami z pczata mozna to bylo zauwazyć po ich wpisach kilku, oczywiscie nikt z nas w to nie wtracał sie a teraz zbigniew q pisze do Pasko ze samolot to jest sebastian m i nakazuje wrecz a by admin zablokował ten nick, czy to jest normalne tak powinien zachowywać dsie ktokolwiek tu z czarta czy np makler od dzisiaj moja nazwa tej osoby brzmi -,,kopiuj wklej'' bo tak gość robi na okretke nie rozumi co sie do niego mówi i oco sie go prosi, i jeszcze czepia sie mnie i wyzywa od róznych , czy to jest normalne , cchyba tez nie prawda, jesli ja sie gonie czepiam to dlaczego nazywa mnie gamoniem i innymi jeszcze epitetami, i wciaz tu coś komentuje tak aby robić tu zadyme , a nie wezmie sie np za typowanie liczb, jak inni na czacie,
I właśnie nie wiem czy po prostu nie zrezygnować, i nie przejść do python albo HTML5
hmmm, tylko, czy Java, i HTML, to nie są trochę różne rzeczy ...
Na mokro
10,11,24,25,26,47,54,56,67,73
1,2,4,13,20,22,24,52,61,67
4,8,16,18,48
Są właśnie! Java jest trudna, dla mnie za trudna. A HTML5 wydaje się prostrze.. Tym bardziej że podstawy HTML znam
3 995 179. makler ( kopiuj- wklej) ten nick bardziej do Ciebie pasuje niż makler,bo tak robisz na okretke niewiem poco to robisz i do czego jest ci to potrzebne i co ma to oznaczać, ale uwarzam ze jest to i nie na miejscu i tak sie doroasły człowiek nie powinien zachowywać, ja nikogonie kopiuje moze tylko nieraz skopiuje sobie wpis aby tej osobie odpowiedziec na zadane domnie pytanie, to wtedy tak, ale nierobie tego , i nie jestem zadnym OMNIBUSEM znam sie na wielu zeczach tylko niewszystkim sie zajmuje dla jasnosci, znam sie na róznych dziedzinach, ale to nie wazne jest tu teraz, ja sie niechwale tu niczym , a to czy sie znam na HTMLS czy na javie to czy to wazne jest takie , mi to niejest teraz do niczego potrzebne wiec nie uzsywam tego, a tak jak admin pisze zalezy do czego kto to che uzywać jeszcze, nie zajmuje sie HTMLS inieodwracam tu zadnego kota ogonem tylko pisze jak jest,
A z uczelni,kolega z informatyki który studiuje Progeamistyke aplikacji biznesowych i tam jest właśnie Java, C#, C++ i jak mi wysłał materiały z Javy to zwatpilam
ja bym się uczył HTML5 jak najbardziej no i Javascript jeśli chodzi o język programowania, polecam też PHP ... najlpierw najważniejszy HTML5 i CSS też trzeba znać.
Jutro promocja 7 Czy te patalachy nie moga dac 100% na 10 9 8 7 skreslen boja sie o kasiure
Dlatego właśnie może nie wiem czy sobie nie pójść albo w stronę HTML5 albo zaszaleć i bawić się w robienie gier na Unity
Chociaż jeśli Java jest dla mnie trudna, to nie wiem jak Unity
Chociaż jeśli Java jest dla mnie trudna, to nie wiem jak Unity
zależy co chcesz robić ... jak chcesz być wolna, pracować z dowolnego miejsca na świecie zdalnie ... to HTML5 + Javascript + PHP ... a potem specjalizować się np. Wordpress, Magento
CSS to tylko stylowanie strony ... dzięki zastosowaniu CSS mogę np. zwiększyć sobie czcionkę
Sławek,
dokładnie tak, nie po to robili graczom dobrze, podnosząc ceny i dając losowania dwa raz dziennie, żeby maszynkę do strzyżenia odsuwać od portfeli graczy, dają tak, żeby na premie dla zarządu starczyło
dokładnie tak, nie po to robili graczom dobrze, podnosząc ceny i dając losowania dwa raz dziennie, żeby maszynkę do strzyżenia odsuwać od portfeli graczy, dają tak, żeby na premie dla zarządu starczyło
tak więc w samym HTML5 napiszesz sobie stronę, ale jej wygląd co gdzie i jak będzie wyglądać to już CSS
no i Udemy to jakość porównywalna pewnie do darmowych kursów na youtube
Dla mnie to śmiesznie pracować zdalnie.. Bo żaden fizyczny zawód się nie nadaje.. Ale mogę być wrozbita
Właśnie jak jest grupa na fb "Programuj dziewczyno" To tam pisały ze jeśli HTML5 to musi Python. Chociaż nie wiem..
Tomi zaloz se bloga i trzep kase sprawdzajac zestawytu juz jeden taki nostradamus tak robi
Robal zarzad moze dostac taka premie
Poza tym wywalic wszystkich niech tylko Marysia prowadz losowania
Poza tym wywalic wszystkich niech tylko Marysia prowadz losowania
jakbym brał się za kurs frontendu czyli właśnie HTML, CSS, javascript od zera do bohatera ... to wybrałbym https://cotenfrontend.pl/ ... tylko trzeba czekać bo chyba obecnie nie ma zapisów
https://kodilla.com/pl/bootcamp/front-end
I dziękuję Pasko jeszcze muszę Unity sprawdzić
I dziękuję Pasko jeszcze muszę Unity sprawdzić
Co mówi spacja do Enteru?
- Te Enter wyprostuj się.
- Te Enter wyprostuj się.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
no jestem blisko ale nie wiem czy typu drezyna naped na tylne da radeDopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5826433
Wylosowany numer to: 5826433
3 995 216. Blyskotka dla takich ludzi którzy zgłebiakja taka wiedza imusza miec głowe jak sklep, mam takiego kolege troche starszegfoi odemnie który kiedys sie takimi zeczami trudniał pisał programy biznesowe dla wielu firm,i moge powiedziec ze fakt faktem glowe mma jak sklep, dzidzina informatyki to jma w małym paluszku i programowanie w róznych programach, ale niedawno uleghl wypadkowi, i załatwil kregosłup, jego zycie wisiało na włosku, mozna było powiedzieć, teraz juz niby jest troche lepiej po kilku operacjach, ale czy napewno, ale jest to gosc naprawde na poziomie , to jnie jest jedynie informatyk a maniakj komputerowy i programista, jak czegos niewieiem z dziedziny informatyki to sie uniego posiłkuje jego wiedza, kiedys zadałem mu takie pytanie czy umiał by stworzyc taki program który by typował liczby do totolotka do gier liczbowych, on sie zasmial i mówi mam takie cos stworzone kiedys jeszcze dawniej jakj sie bawiłem w te zeczy,powiedział mi ze zrobił sam taki program jeszcxze na studiach, z kilkoma kolegami,
fakt faktem ten program typował mu ale uklady na 5 liczb, i ze gdzies tam jeszcze go ma dysku ijesli cghce to moze mi go przesłac abym sobie go wyprobował , i nawet mi podawał swoja skrzynke abym doniego napisał ale niestety nie zapamietałem bo to bylo na ulicy kiedy sie spotkalismy jeszcze przed pandemia, ten gosc był kiedys mojim szkolacym, gdy chodziłem jeszcze do szkoły i uniego w biurze informatycznym odbywałem praktyke, , po skonczeniu szkoły z tym instruktorem a mianowicie głownuym informatykiem jednego przedsiebiorstwa, człowiekiem bardzo uczonym w tej dziedzinie, ja akurat nie siedze w dziedzinie jak i on, mi toniejest do niczego potrzebne, i niejestem maniakiem komputerowym, nmi wystarczy narazie tyle tej wiadzy, ile posiadam, jesli chodzi o jezyk C++, to słyszałem cos otym i cos tam z tego liznolem ale nie tworzyłem nigdy zadnych stron internetowych poniewaz nigdy mi to niebyło do niczego potrzebne i wiec tez nie zaglebiałem swojej wiedzy w tej dziedzinie,
Ja do żadnych aplikacji biznesowych się nie nadaje
Ale przerobić z Flasha na HTML5 (bo wsparcie się kończy) to kto wie, może coś coś. Ewentualnie stronę postawić, albo tester
Ale przerobić z Flasha na HTML5 (bo wsparcie się kończy) to kto wie, może coś coś. Ewentualnie stronę postawić, albo tester
Szlag by trafił. Jeszcze do przedwczoraj trzymałem liczbę 4726433 w Super Szansie. 10 000 zł poszło się .....
Arczybalik nie blokuj wyników
Multi Multi 04.11.2020 14:00 Środa
2 7 23 27 38 39 41 46 49 50 Plus: 74
54 55 58 62 64 67 71 73 74 78
2 7 23 27 38 39 41 46 49 50 Plus: 74
54 55 58 62 64 67 71 73 74 78
3 994 819. makler 2020-11-03 (21:10)
54,44*,36?,7*,1,31,66, jak wejda 2-3 liczby to gitas
54,,44,,36,,7,,1,,31,,66 - 2/73 994 905. makler 2020-11-03 (22:01)
z tego COŚ jutro na bank 38,39,40,41,42,44
to sa z grubsza = 3/6
54,44*,36?,7*,1,31,66, jak wejda 2-3 liczby to gitas
54,,44,,36,,7,,1,,31,,66 - 2/73 994 905. makler 2020-11-03 (22:01)
z tego COŚ jutro na bank 38,39,40,41,42,44
to sa z grubsza = 3/6
Dopisano wyniki Kaskady - 4,5,9,10,11,13,15,18,20,22,23,24
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł