No i masz,a czy ja mówię że niczego nie ma?,jest,ale jakby to była pandemia to trupy na ulicach by leżały,a tak poważnie,przecież napisałem,że niech porównają śmiertelność z roku poprzedniego i tego i wtedy okaże się,że nie ma żadnej pandemii,o to mi chodzi,a że ktoś tą chorobę znosi gorzej to rozumiem,bo organizmy są różne
trupy na ulicach nie leżą, to fakt, ale jeśli chodzi o wpływ plandemii na TS, to drapek do punktów nie rozwożą normalnym trybem, do kolektur można wchodzić pojedynczo, a po odbiór kasy w kwaterach głównych trzeba, jak dawno temu, umawiać się telefonicznie
udanego
Robal_36no i co mam Ci napisać,widzę ,że masz sprany mózg,może byś zaczął samodzielnie myśleć,a co do chorób to mam rację,to wymysł mediów,gdyby tego nie podawali w mediach nikt by tego nie zauważył,mogę Ci jeszcze podsunąć temat chemitrals i 5G,w dodatku zatruta żywność w marketach,poskładaj to sobie do kupy i może coś znajdziesz na te tematy,bo już mi się nie chcę tłumaczyć,POWOidę spać
Jeszcze jedno,ten plan zarazy był już zarysowany przez Rockefellera w 2010 roku,oni to obmyślili i teraz wdrażają w życie,nie chcę mi się tego szukać teraz,ale to prawda,ten wirus to broń biologiczna,sztucznie stworzona,a więc wszystko zaplanowane,żeby dążyć do depopulacji,nawet Gates o tym mówił
Poco się kłócić wygrać Miliony przebawić całe życie i tak wszyscy później 2 metry pod bez wyjątku i podziału na masy klasy ananasy z każdym dniem coraz bliżej....więc mi to Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Dawać mi tu wygrać w Lotto wygram w Lotto będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Idę...ogarnąć piec..palenie..itp..Się zaczęło w koło Macieju to samo spanie.s.anie w banie w porcelanie..Kukulska śpiewa że Wierność jest nudna a życie też..bywa..w swej monotoni...
bogdan04 pod teorie spiskowe mozna wszystko podciągnąć , zarazy dżumę , czarną ospę , hiszpankę a prawda jest taka , miliony bakteri , wirusów , część jeszcze nie odkryta , część mutuje sama albo z pomocą zmiany środowiska przez człowieka nie trzeba nawet sztucznych tworów z laboratorium
Rydzyk postanowił nieco urozmaicić asortyment swojego sklepiku wysyłkowego. Skutkiem tego działania jest dołączenie do listy dostępnych produktów mąki oraz makaronu. Ich ceny są jednak zabójcze.
Zazwyczaj produkty te są dość tanie, jednak nie w przypadku, gdy zaopatrujemy się w nie w sklepie wysyłkowym fundacji Nasza Przyszłość toruńskiego redemptorysty. Tutaj zdecydowanie potrzebna jest zasobna kieszeń, bowiem pół kilograma mąki kosztuje aż 25 złotych. Kilogram na pozór zwykłego produktu spożywczego to u ojca Rydzyka wydatek rzędu aż 50 zł.
Czy to mąka o specjalnych, leczniczych bądź uzdrawiających właściwościach? Nic bardziej mylnego. Jest ona zrobiona z kasztanów jadalnych. Jeśli ta propozycja okaże się dla nas zbyt droga, możemy również zdecydować się na mąkę orkiszową, której kilogram kosztuje "tylko" 14 złotych
i to musi fajnie wyglądać jak mu spada ten kasztan, a ten zamiast się poddenerwować czy coś, to robi taki bystry uśmieszek i od razu zaczyna gdzieś biec
Ten brat co zamordował swoją siostrę to albo jakiś skur#$& albo ?go opętał... Sam był za młodu chory a tu takie coś? Przecie każdy się kłóci ale my to zawsze gadka szmatką i po temacie