Wpisy 3 993 139 – 3 993 238
1 listopada 2020 18:36 → 1 listopada 2020 20:48, 100 wpisów
I , tylko nie wiem, który bardziej mnie śmieszy, ten od hulajnogi, i ręki lewej i prawej , czy ten od bmw i studentek
Przerwa...zaraz trzeba obejrzeć propagande..bo niewiadomo czy Sylwester będzie w tym roku

Bardzo dobre. A kiedy miasta zamykają ? Ja dzisiaj modliem się za zmarłych, pandemii koniec i zdrowie taty, innych. Dwa razy byłem w kościele. Drugi raz bo było wystawienie najświętszego sakramentu. A i przy cmentarzu byłem, pomodlem się, bo mieszkam przy. Pozdrawiam. Na zdrowie.
No i co, kolega też przyniósł mi wczoraj, ale 4%. Aha mama mi kupiła. O Sennie będzie reportaż na TVP SPORT o 19:05, obejrzyjcie.
No to co ? Czasem takie można.
Dobra dawajcie mi dziewczyny, co wy sobie myślicie, bo mi się chce.
A nie te vipy są, co pisze. I kasę daje im.
Kiedy miasta zamykają ?
Lockdown
Nie rozumiem jak pracownica sklepu może wobec klientki nie mieć wyrozumiałości w sytuacji zagrożenia zdrowia. Opowiem wam nie miłą sytuację która spotkała moją kuzynkę podczas zakupów w jednym z sieci marketów. Podczas zakupów moja kuzynka poczuła pilną potrzebę skorzystania z toalety spytała grzecznie pracownicę tego sklepu czy mogła by skorzystać z toalety bo źle się poczuła, pani odpowiedziała że nie ma takiej możliwości. Oczywiście moja kuzynka zakupów nie dokończyła i z bólu zasłabła w sklepie, karetka przyjechała wzięli ją do szpitala a tam się okazało że moja kuzynka dostała skrętu jelit, szybko trafiła blok operacyjny udało ją się ją uratować
?
tom28 bardzo dobrze że udało się uratować twoją kuzynkę
Mam nadzieje ,że wraca do zdrowia
Mam nadzieje ,że wraca do zdrowia
Przyszedł robal36 i piszę JP
I teraz tak . Dobrze napisałem że Ty robal nic tu nie wnosisz. Przychodzisz Jak by nie wiadomo skąd i piszesz dwie litery i idziesz . czlowiek musi się domyslaco o co Ci chodzi.
I teraz tak . Dobrze napisałem że Ty robal nic tu nie wnosisz. Przychodzisz Jak by nie wiadomo skąd i piszesz dwie litery i idziesz . czlowiek musi się domyslaco o co Ci chodzi.
Gosia dzisiaj to się stało więc zanim dojdzie do pełnego zdrowia to trochę to potrwa.
pracownica tego sklepu będzie miała nie przyjemności z tego powodu.
w marketach niektórych są toalety to w czym był problem
A tak to znievzulica jest
A tak to znievzulica jest
....
Masz grono wielbicielek/li o tym samym poziomie więc tego się trzymaj
i ponownie proszę - do mnie się nie zwracaj
powodzenia Sz. M.
Masz grono wielbicielek/li o tym samym poziomie więc tego się trzymaj
i ponownie proszę - do mnie się nie zwracaj
powodzenia Sz. M.
Emeryt bardzo przepraszam wstawiam zdjęcie zjedzeniem masz czas by nie patrzeć
wiem Gosia że w niektórych marketach są toalety, wystarczy odrobina wyrozumiałości i będzie dobrze
Myślę że w Kaczyńskiego albo diabeł wstąpił... Albo ktoś nim kierujenawet ludzie z Pis się buntują i pukają w czoło jak... Wiedząc że jest zaraza tak buntować społeczeństwo...
Też od jutra nic nie pije koniec melanżu wykończyć się idzie jutro bierzemy s za tsa robić już mi się niechce
Też się dziwie takim ludziom dawno wiek emerytalny minął a tu siedzi i spamuje..no poco jakby mi dziś ktoś powiedział Forsami dziś jeszcze dzisz idziesz na emeryturę to z chęcią bez oporu odprawa wysoka emerytura..żyć nie umierać ..a tu siedzi taki a czasem taka blokuje stanowisko... poco pytam poco
Szanowym
Mistrzom co to 2/5, 3/5, 4/5 itd nosem wciongajom b.o.
pozostałym - wesołych
Mistrzom co to 2/5, 3/5, 4/5 itd nosem wciongajom b.o.
pozostałym - wesołych
O 10-ej,karetka mnie zabrała do szpitala z powodu zamknięcia zastawki trójdzielnej.Obiawy: ciężki oddech,słabe krążenia w kończynach, opuchnięte nogi.
Karetka woziła mnie do trzech szpitali,wszędzie Covid
Karetka woziła mnie do trzech szpitali,wszędzie Covid
to już po szpitalu?
czy co?
i jak się czujesz?
czy to samo przejdzie, czy raczej operacyjnie trzeba?
krysta_chm Tak już mnie przywieźli,mam jutro dzwonić do Zabrza,bo w Częstochowie nie mają możliwości wymiany
o kurde, chorować , jeszcze w epidemii to maaaaaaasakra, mogę tylko współczuć
to życzę szybkiego powrotu do zdrowia i oby nie szwankowało
Dobry wieczór
RT1 , to dobrze ze zastawka sie zamyka,,, zamknęła, bo po to ona jest
Przeczytałam w necie : Zastawka trójdzielna nie dopuszcza do cofania się krwi z prawej komory do prawego przedsionka i zbudowana jest z dwóch do czterech płatków.
Zdrowia życzę
RT1 , to dobrze ze zastawka sie zamyka,,, zamknęła, bo po to ona jest
Przeczytałam w necie : Zastawka trójdzielna nie dopuszcza do cofania się krwi z prawej komory do prawego przedsionka i zbudowana jest z dwóch do czterech płatków.
Zdrowia życzę
Jezu nie dawno, przywieźli mnie z Zabrza bo pandemia
a tu znowu coś nowego
a tu znowu coś nowego
RT1 pozdrawiam MEDALIKI każdy będzie to mieć konie świata blisko. Odczytaj dziennik Majów pomylili się w odczycie koniec świata nie 2012 tylko 2021
Każdy co czyta i obwersje poszukaj w int. o złym odczycie dzienniku Majów że się doktory pomylili koniec świata to 2021 wiec dla mnie ok pasuje.
Watykalista jak jesteś i obserwujesz przepraszam,miałeś rację sory za zwadę.
Po końcu świata raty kredytu mogą wzrosnąć tak.że nie wygląda ł bym
@ marek79 ty tu nie opowiadaj o końcach i swego nie pokazuj. Dawaj peweniaki
panoramix bierzesz kredyt zaszufladkujesz się i po co spłacać jak świat szlag trafi,widać co sie teraz dzieje co dopiero w zimie.
RYCHFER uwielbiam Mazury to świat zarąbisty. Walic bloka pisze w prost.