Wpisy 3 993 034 – 3 993 133
1 listopada 2020 17:32 → 1 listopada 2020 18:26, 100 wpisów
Ostani raz podaje diamenty jak nie wejdą to
6,7,19,20,24,28,43,52,71,75
6,7,19,20,24,28,43,52,71,75
Przed chwilą padło 5 x 9/10 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Mulag
od wielu miesięcy prezentujesz tu zdjęcia z jedzeniem dla BEZDOMNYCH, po prostu rzygać się chce
czy mógłbyś tego nie robić ???
po co obrzydzać takie jedzenie niektórym, którzy właśnie jedzą czytając tutejszy czat na zielonej ?
czy nie możesz prezentować jakichś zdjęć np. z turystyką z twojego otoczenia ?
tyle ciekawych rzeczy dookoła ciebie
a ty bez przerwy śmieci jakieś na talerzu
od wielu miesięcy prezentujesz tu zdjęcia z jedzeniem dla BEZDOMNYCH, po prostu rzygać się chce
czy mógłbyś tego nie robić ???
po co obrzydzać takie jedzenie niektórym, którzy właśnie jedzą czytając tutejszy czat na zielonej ?
czy nie możesz prezentować jakichś zdjęć np. z turystyką z twojego otoczenia ?
tyle ciekawych rzeczy dookoła ciebie
a ty bez przerwy śmieci jakieś na talerzu

{{img35721.1f28511afac5d28139e5b88a7256ab44.jp
A myślałam ze będzie prosto
Niestety nic w tym kierunku nie mogę zrobić tak jak jest noc jest dzień
Gosia
Nie mogę zawieź swoich ulubieńców dziś były tylko oponki trzy nic więcej trochę wdzięczności nic więcej dziś nie było
Ale jak tu się do tego ustosunkować mogę tego nie robić ale inni będą mieć pretensje i jak tu zadowolić wszystkich czy ktoś zna odpowiedź
Jedzenie wysoko klasa obraziłeś moje kulinarne zdolności nie wiem muszę pomyśleć co z tym zrobić poczułem się obrażony jedzenie pierwsza klasa bezdomni jak to jedzą to wątpię
A widzisz emeryt Forsami sobie życzy dalej powiem tak jak większość nie będzie sobie życzyła i to powie na stronce to niestety ale nie będę dawał
chociaż oczami nacieszę się takim jedzeniembo jak długo mogę jeść miskę ryżu
Moje Gosia też zawiodły w siódemce cztery trafne ale co to jest 4 zł
3 993 086. GTV dokladnie tak,,
mulag śmiało wstawiaj jedzenie,a emeryrt co tu szuka? juz sie odsiadka skonczyła?
mulag śmiało wstawiaj jedzenie,a emeryrt co tu szuka? juz sie odsiadka skonczyła?
A miałam takie piękne liczby na wieczorne już nie gram tylko mini i jedna ekstra pensja
Mulag dawaj ta fasolowa dalej
witam wszystkich
Ja mogę Wam wstawić co jadłam w Karpaczu latem Ale znów będzie w poprzek
Może nikt mu tak dobrze nie gotuje i sam nie umie może pisze mu smutno no nie zmienia że obraził moje kulinarne zdolności przykre no cóż zaskoczyłeś mnie tym bardziej że dziś były tylko trzy oponki może mój błąd powinny być cztery jak kółka w samochodzie
Chyba po tych waszych wpisach zmobilizuje do dalszego wstawianie jedzenia
A co kto Mojego Kolege Obraża Milionera ten jest jak fotka wyzej..
Jedza dwie swinie z koryta i jedna zwymiotowała.
Druga mowi nie dolewaj bo nie damy rady tego zjeść.
Druga mowi nie dolewaj bo nie damy rady tego zjeść.