Wpisy 3 992 334 – 3 992 433
31 października 2020 22:40 → 31 października 2020 23:58, 100 wpisów
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
https://www.sts.pl/pl/betgames/poker-polski-stol/
zobaczcie jak ubrana m. zwierzynska to pikus
zobaczcie jak ubrana m. zwierzynska to pikus
Wojtt też tak jak Ty 3/5 ale gramy dopiero 3 dni i przez 2 dni mielismy 2/5 a dziś już 3/5
RE: właśnie wysłaliśmy płatność w wysokości 109.345,95$ na Twoje konto
nie moge narzekac
nie moge narzekac
sobie siedzimy a 2 waciakow kica 12 rund, to lubie a Usyk stygnie
3 992 327. samolot jest 2/5 niestety tylko w mini umnie niema co sie cieszyć ale liczby o których pisałem sa 3/5 jak nic ale mi zabrakło 1 liczby, ale t onic jutro tez jest dzień wyjda nastepne
samolot
ja kiedys w skroconym systemie mialem wszystkie numery 5/5 a ulozylo sie 4/5
My z Arczibalik73 też musimy zagrać skroconym bo nam wchodzi miedzy 3a 5 na 12
najpierw sprawdzam czy wogle weszlo w numery a pozniej konretne linie
c samolot jesli puscołes to tak jak sie umawialismy to ja puscilem te 2 zestawy o których ci dzisiaj pisałem i dlatego mam tylko 2/5 tylko x2 ale jak mówie jutro podejrzewam ze wyjda te ktore ja mam
dsla Ciebie
dsla Ciebie
Czaroit A dlaczego nie grasz dalej w Mini jak Ci tak dobrze idzie?
Arczibalik73 puściłem tak jak pisałem i dlatego mamy pierwszą wygraną ?
moze pogram, admin moglby zrobic ten program od nowa dla wszystkich
3 992 380. samolot
ile numerow z kazdej 10, ile moze sie stykac itd itp wybierane automatycznie na podstawie losowan mini
Arczibalik73 jest duża szansa ze w tym roku trafimy całą 5 w Mini
jaka gestosc gwarantowane 3/5 czy 4/5 troche szczescia i 3/5 bedzie
3 992 383. samolot 2020-10-31 (23:28)
Arczibalik73 miałeś rację te liczby chodzą
a widzisz mowiłem ze beda na dniach i juz dzisiaj sa 1 i ich efekty oby tak dalejpomalutku i trafimy ta 5/5
Arczibalik73 miałeś rację te liczby chodzą
a widzisz mowiłem ze beda na dniach i juz dzisiaj sa 1 i ich efekty oby tak dalejpomalutku i trafimy ta 5/5
3 992 391. samolot ja nigdy niewatpie w to co ukladam i kresle , , ja wiem czy beda czy nie
Czaroit my z Arczibalik73 dysponujemy dużą siłą i wspomagamy się tunelem
Czaroit u nas z Arczibalik73 po 3 dniach mamy trafienie czyli wyprzedzają Twoje czary o 50%
Dajemy z siebie wszystko kosztem nawet Multi. Skupilismy się na Mini
3 992 394. czaroit 2020-10-31 (23:32)
ok zobaczymy kto pierwszy trafi
czaroit mowisz tu o xcałej 5/5 czy tylko o 3/5 co?
posłuchasj my z samolotem niekorzystamy z zadnych programów generujacych które niestety ale podaja fałszywe wyniki, , generatory liczb to sa dobre dla ludzi którzym sie niechce myslec i licza tylko na latwizne i licza ze taki generator im zaraz poda uklad liczb którymi zaraz wygraja ato nic wiecej mylnego, tTwo j mózg szybciej wygeneruje wlasciwe liczby niz ta maszyna czy program, pamietaj ze maszyna zawsze sie myli i ilest am punktów, nigdy nie dacci, s100% wygranej
ok zobaczymy kto pierwszy trafi
czaroit mowisz tu o xcałej 5/5 czy tylko o 3/5 co?
posłuchasj my z samolotem niekorzystamy z zadnych programów generujacych które niestety ale podaja fałszywe wyniki, , generatory liczb to sa dobre dla ludzi którzym sie niechce myslec i licza tylko na latwizne i licza ze taki generator im zaraz poda uklad liczb którymi zaraz wygraja ato nic wiecej mylnego, tTwo j mózg szybciej wygeneruje wlasciwe liczby niz ta maszyna czy program, pamietaj ze maszyna zawsze sie myli i ilest am punktów, nigdy nie dacci, s100% wygranej
watpie, system wygeneruje taki uklad ze nie macie szans go wymyslec
3 992 404. samolot tak zgadza sie gramy tylko w mini, multik narazie idzie w odstawke, jak narazie, teraz czas gry jest w mini jakias czas, multikowi mówimy stop na jakiś czas
jesli w sobote zawsze sa 2 parzyste i 3 nieparzyste to taki wlasnie trzeba przygotowac na sobote itd itp
3 992 403. samolot 2020-10-31 (23:35) spokojnie jutro bedzie lepiej jutro moze byc 4/5 albo i nawet 5/5 w mini unas zobaczeymy coi teraz wejdzie
Czaroit jedna 5 dla nas Arczibalik73 i dla mnie chociaż Tobie też zyczymy wygrania 5 w Mini
3 992 414. samolot ja tak ssamo zycze wszystkim wygranych, jakikolwiek i w roznych grach
blogoslawieni ci co grzecznie czekaja albowiem oni kase z keno ogladac bedo
czaroit gratuluję i wytrwałości, mój stary kiedyś prz...ął w keno na MP 12 000
keno fajny relaksik na sucho, dobra zabawa mozna sie odstresowac
noooo....
dobra uciekam juz spac bo żle sie cos czuje zaczyna mnie czetrzepac jakby z zimna, mnogi mi marzna, i czuje ze jest mi bardzo a to bhardzo zimno,wdomu jest naalone a ja mam nogi i nos zamarzniete, i strasznie chce mi sie spać, narazie wszystkim,
czaroit 120 zł → 280 zł no ale jestem do rana na liscie
wiec to nie tylko szczescie
wiec to nie tylko szczescie