Wpisy 3 991 934 – 3 992 033
31 października 2020 17:41 → 31 października 2020 19:11, 100 wpisów
czaroit 120 zł → 420 zł nie moge sie rozbujac ciagle kasa
postawilem na kozaka Usyka 100 funa
postawilem na kozaka Usyka 100 funa
trzeba sie troche rozerwac ide na borata 2
Ja zrobię dzisiaj psikusa Totalizator owi sportowemu i wygram potężną kwotę pieniędzy ?
Jeszcze nie ale już jest wytypowane napisane rozpisane tylko puścić trzeba mieć odwagę to puścić
Totalizator Sportowy nam Codziennie robi psikusy więc jak my mu raz zrobimy na rok to nic mu nie będzie będzie zadowolony
Jak to niesportowe zachowanie panoramik to ty piszesz Przecież to jest wyścig szczurów Ścigamy się totalizatorem sportowym cały czas a że on wygrywa No przepraszam bardzo kto lepszy ten wygrywa
A jak ją skupiłem nam Mini gra mini chciałem jeszcze w tym roku wygrać piątkę w mini
dlatego dałam na dwa losowania aby nie biegać pobiegam po wygrane
Johno dziś wyczułam 5/5 z cht i wysłałam i siadło 3/5 bez plus
mi też siadło 4\5 bez plusa i by było jeszcze 3\5 

gdyby Jarek kiedys ruszal
to by bardziej kobiet sluchal
to by bardziej kobiet sluchal
Tyle lasek chce aborcji a żadnej wyrwac się nieda lodowate chyba są wiatropylne
Dwa zakłady z ch-t, 5/5, na wieczór
19,22,27,39,45,52,56,59,64,75
19,22,27,39,45,52,56,59,64,75
Pół godziny pracy plus 30 minut dojazd w dwie strony i zarobek jest

Kurczę 39c mam fak
995
Graphite pozwala klientom o mniej zasobnych portfelach na posiadanie w swych skrzynkach narzędziowych produktów uniwersalnych, służących o wykonywania różnorodnych prac. Cięcie, kucie, wiercenie, szlifowanie czy też wkręcanie nie wyczerpuje katalogu możliwości sprzętu dystrybułowanego przez firmę.
Sebus musisz w lepszy sprzet zainwestować
Graphite pozwala klientom o mniej zasobnych portfelach na posiadanie w swych skrzynkach narzędziowych produktów uniwersalnych, służących o wykonywania różnorodnych prac. Cięcie, kucie, wiercenie, szlifowanie czy też wkręcanie nie wyczerpuje katalogu możliwości sprzętu dystrybułowanego przez firmę.
Sebus musisz w lepszy sprzet zainwestować
Tyle placil pracownikom to myslalem ze najgorsze narzedzie to makita a tu taki szajs z topeksa
Po tabletach spadło do 38,3
Sławek niekoniecznie urządzenie typu Makita lub z wyższej półki mogą dać pożądany efekt liczy się umiejętność zapamiętaj to sobie na całe życie umiejętność wykonywaniu zawodu wtedy możesz mieć troszkę gorszy sprzęt a wykonasz go nawet lepiej niż najlepszym
czaroit 120 zł → 420 zł, nie moge sie rozbujac na tym perpetum mobile, zly to system
najlepsza jest wiertarka pegasus pozniej dlugo dlugo nic
Sławek poza tym nie znasz tego zawodu i nie powinieneś wcale zabierać głosy na ten temat dlaczego tak sądzę że nie znasz dowodu ponieważ mając pracowników nie będziesz inwestował w bardzo drogi sprzęt ponieważ przeważnie są tacy którzy ten sprzęt notorycznie niszczą on im się psuje bardzo często i obojętne czy kupisz wysokiej klasy czy niższej to mniej więcej tyle samo czasu im posłuży wiem to doświadczenia i jeżeli chcesz się za to wziąć co ja to radzę nie inwestować w bardzo drogi sprzęt
Sławek dzisiaj miałem pięć takich zleceń oczywiście to zlecenie było najmniej opłacone ponieważ A zresztą nie będę ci mówił dlaczego także jeżeli uważasz że moja dniówka wystarczy tylko na kupno cukierka to życzę ci powodzenia i zarobienia więcej w ciągu jednego dnia niż ja
Tia Sebus jak wiertarka z topeksa mieszasz beton na wylewki to musi ja ch.. strzelic
Sławek nie mów do mnie gamoniu no chyba że piszesz o sobie to przyznam Ci rację ? ? ?
Teraz takie czasy że jak coś u mnie to dobrze bo Warszawie dużo ludzi ma dwie lewe ręce
Sławek Czyli rozumiem że piszesz o sobie tak ? Przyznaję ci rację
A Sławek odstaje od takich i normalnie w świecie zazdrości
Zazdrość to zżera i nie wie co napisać to stara się dokuczać
Zazdrość to zżera i nie wie co napisać to stara się dokuczać