Wpisy 399 171 – 399 270
16 lipca 2011 12:43 → 16 lipca 2011 13:43, 100 wpisów
Od dziś moje hasło przewodnie dla oszołomów to "Wyłącz radyjko, myśl samodzielnie"
Zadyma o nic ..
"Domniemanie niewinności jako prawo podstawowe"
Czyt. jeżeli nie zostanie udowodniona wina na podstawie dowodów - obowiązuje "Domniemanie niewinności"
A o sprawie Smoleńska najprawdopodobniej nie dowiemy się nigdy i już ..
Walka o to która z partii lepsza???
Żadna ... jak żyję,żaden rząd,żadna partia się nie sprawdziła - tam na górze walczą tylko o stołki,a nas mają w dupie ...
"Domniemanie niewinności jako prawo podstawowe"
Czyt. jeżeli nie zostanie udowodniona wina na podstawie dowodów - obowiązuje "Domniemanie niewinności"
A o sprawie Smoleńska najprawdopodobniej nie dowiemy się nigdy i już ..
Walka o to która z partii lepsza???
Żadna ... jak żyję,żaden rząd,żadna partia się nie sprawdziła - tam na górze walczą tylko o stołki,a nas mają w dupie ...
madzia77 i tu masz rację. Jeszcze nie byłoby partii, która nie zostałaby zmieniona 

i igreet all

Dlatego mój postulat - jako osoby zamieszanej w całą tą dyskusję jest taki aby absolutnie zakazać tu rozmów o polityce 
Kto z pań i panów jest za proszę o podniesienie ręki w górę? Kto jest przeciw? Kto się wstrzymał?

Kto z pań i panów jest za proszę o podniesienie ręki w górę? Kto jest przeciw? Kto się wstrzymał?
Ja uważam, że poglądy kazdy jakieś ma,ale trzeba szanować drugiego człowieka, anie obrażać

Lestek >>> można i o polityce ale jak już atakuje się osobę,a nie jego myśli,argumenty to znak że nie ma z kim ani o czym dyskutować ...
dotam ktoś kiedyś słusznie powiedział, że poglądy sa jak dupa i każdy ma swoje a do tego nie warto do nich swojego nosa wsadzać!
ja jak miałem swoje forum,to tylko była mowa i topowanach meczów i nic więcej

a co tam..pochwalę się Wam
dziś mam zlot i to jaki
ho,ho,ho!!!będe w telewizji..i tralalaaaaa

dziś mam zlot i to jaki
ho,ho,ho!!!będe w telewizji..i tralalaaaaa
dotam >>> i bardzo słuszne spostrzeżenie,że jest to portal o charakterze raczej hazardu - jeszcze gdybyś mógł to przypominać po każdym jednym wpisie nie na temat było by git 

To ja się też pochwalę. Dziś robimy imprezę z grafikiem. Będziemy omawiać dalsze szczegóły gry, będzie piwko i SUSHI!
madzia77 nie używaj tego słowa bo zaraz ktoś powie że tu jest afera hazadrowa na multipasko! 

mag..>>> poważnie? to gratuluję 
ja sama byłam tyle,że w lokalnych stacjach ...
i zawsze się bałam ...

ja sama byłam tyle,że w lokalnych stacjach ...
i zawsze się bałam ...
Nie ma to tamto, mag.. chcę Cię zobaczyć. Musisz mi napisać który to program a teraz lecę coś przekąsić!

mag.. podanie do napastnika i ma być celny strzał już za niepełną godzinę!
Witam pasjonatów ML

mag..kurier dopiero dzisiaj dotarł.Gołębie polecą popołudniu.

mag..kurier dopiero dzisiaj dotarł.Gołębie polecą popołudniu.

mag.. w tej chwili wpadłem a 13.30 umówiony fryzjer przed poniedziałkowymi sprawami

mag.. kurier prawdę Ci powie wieczorową porą przychodząc z brunetem

lila

ja myśle moze spadnie 74

jac11...zenuś wskoczył za ...już nie pamiętam i tamta osoba też dobrze typowała pewniaki

troche jaśniej

z