Wpisy 3 991 025 – 3 991 124
30 października 2020 22:05 → 30 października 2020 23:59, 100 wpisów
Posypalem na dzialce zrebki pod rdzerka owocowe,bo na dzialce piaszczzysta,to w tym tygodniu wyrosly taakie duze kanie,ze szok

3 989 865. makler 2020-10-29 (15:19)
1,3,4,7,8,9,13,15,18,20?,21,22,25,27*,29*?,32,48*,51,52*,60,
z grubsza, jak 5-6 / 20 to......
koniec cyrku
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
johno 5/9
johno 5/9
3 991 035. panoramix
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 128 wygrane 5/5
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 153 853,20 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
Może ktoś złapie się na grabarza kupony będzie gdzie zakopać czy spalić
tak chodzi o mini tak o dzisiejsze losowannko no wyszły wyszły niektóree nasze liczby jak nic, mowiłem ze wyjda na dniach, popatrz gdybysmy tak złozyli jto to dzisiaj bylłyby 2 x5/5 dzis bysmy byli wygrani, ale spokojnie jutro bedziemy lub pojutrze
Dobrze ze nie grałem.. I chyba nie zacznę wolę lotto choć też cienko
3 991 041. panoramix a poco ci taka emotka grobu?
moze odrazu emotka całego cmentarza co? ? ? ?
moze odrazu emotka całego cmentarza co? ? ? ?
samolot gdybysmy powtórzyli wczorajsze liczby dzisiaj by były nie tylko 2x5/5 trafione a 4 x 5/5 i kasa poszła by do podziału na 4 osoby, ale widac ze ktos gra tez i tymi cyferkami
3 991 056. panoramix 2020-10-30 (22:24)
Arcz..... dopadł Cię ufok
panoramix nie umnie na komputerze te dodatkowe emotki które pasko dodał to polowa z tych emotek wyswietla sie jako piste kwadraciki, i na polowa to sa jakies kresk kropeczki , i jakiez buzki ale wiekszosc to zwykle kwadraciki a to myslałem ze sa jakies oczy czyli zdziwie nie a tu jakies ufoki dobre
Arcz..... dopadł Cię ufok
panoramix nie umnie na komputerze te dodatkowe emotki które pasko dodał to polowa z tych emotek wyswietla sie jako piste kwadraciki, i na polowa to sa jakies kresk kropeczki , i jakiez buzki ale wiekszosc to zwykle kwadraciki a to myslałem ze sa jakies oczy czyli zdziwie nie a tu jakies ufoki dobre
3 991 059. panoramix 2020-10-30 (22:26)
Idę strasznie ciężko czytać przez lornetkę
czytasz przez lornetke nie no cos ty to az tak niewidzisz?
Idę strasznie ciężko czytać przez lornetkę
czytasz przez lornetke nie no cos ty to az tak niewidzisz?
kara za wejście na cmentarze od 5 tyś do 30 tyś
jak ojca chowali mogłobyć 5 osób i tylko najbliższa rodzina ale Ci co chcieli przyjść przyszli nikt nie pilnował
ja już byłem w środę na cmentarzu i wszystko gra
prawdopodobne jest pojawienie się szczepionki na koronawirusa już w styczniu dla wszystkich tych, którzy jej najbardziej potrzebują - dla ludzi starszych i służb medycznych, na zasadzie dobrowolności
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-premier-szczepionka-na-koronawirusa-mozliwa-juz-w-styczniu,nId,4825326#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-premier-szczepionka-na-koronawirusa-mozliwa-juz-w-styczniu,nId,4825326#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
wszyscy poszli na cmentarze -otwarte do 24 po północy zamknięte
Kto zamyka cmentarze ??kto ma klucze
Kto zamyka cmentarze ??kto ma klucze
poszli do swoich bliskich znicze zapalić i im powiedzieć jakie tutaj mamy ciężkie czasy ...co nas spotkało...itd
multijune ja pisze o tych na stołkach a nie o tych co na groby bliskich poszli
a tak masz rację
zawsze jak idę na grób swoich bliskich to normalnie gadam do nich "tak jak zawsze jak żyli wszystko opowiadam i mówię że ich kocham
Dobrze czasem przed snem zajrzeć i poczytać od razu jakieś takie weselsze ...
megamocny 260 zł → 280 zł slabo ale do rano sie wyswietla
zagrane na powtorke 1 numeru i pewnego numeru, real
zagrane na powtorke 1 numeru i pewnego numeru, real
narazie bedzie chyba 6:5
w listopa jest szansa na remis i decydujace starcie w grudniu musi wylonic miszcza 2020
w listopa jest szansa na remis i decydujace starcie w grudniu musi wylonic miszcza 2020
moze zdobedziesz pas a jak nie to za rok
wazne ze Usyk kozak jutro zbije Darka Ch