Wpisy 3 990 307 – 3 990 406
29 października 2020 22:37 → 30 października 2020 09:12, 100 wpisów
Przy takich liczbach to i tak nieźle. Mieliśmy też obok bo wylosowali 24 a my daliśmy 25 i byłaby 3/5
Nie panikowac jak 37.5 macie goraczkiwypocic sie i samemu zabijac...bo inaczej was zabija
Nie można powiedzieć-żeby życie Męskiej Szowinistycznej Świni było ostatnio usłane różami?
... tym mało optymistyczny akcentem się pożegnam
Dobranoc
... tym mało optymistyczny akcentem się pożegnam
Dobranoc
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- samolot - 85 wpisów
- islandorka30,5 - 71 wpisów
- makler - 66 wpisów
- Mulag - 58 wpisów
- Blyskotka - 48 wpisów
- waldus - 45 wpisów
- Gosia__77 - 44 wpisów
- zbigniew g - 30 wpisów
- Forsami - 26 wpisów
- panoramix - 25 wpisów
- tomi77 - 25 wpisów
- Biedroneczka1977 - 18 wpisów
- RT1 - 16 wpisów
- Wędrowca netowy - 16 wpisów
- Angierski - 16 wpisów
- arczibalik73 - 16 wpisów
- Juliaaan - 13 wpisów
- gonzaga - 13 wpisów
- krzysztof c - 13 wpisów
- emeryt - 13 wpisów
- GTV - 11 wpisów
- sony71 - 9 wpisów
- Robal_36 - 8 wpisów
- adek108 - 8 wpisów
- lewy - 8 wpisów
- kedzior13 - 8 wpisów
- Serw - 7 wpisów
- 191979 - 6 wpisów
- Scenic - 6 wpisów
- zgrywus - 6 wpisów
3 990 334. tomi77 2020-10-29 (23:51) Ministuka
Kto nie spi niech zaszura nocnikiem
Kto nie spi niech zaszura nocnikiem
3 990 329. samolot wiem spokojnie juytro bedzie lepiej, ?
Przebudziłem się a tu KUMULACJA w Lotto Kumulacja w Lotto? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Waldus
Waldus co na dzisiaj ?
A niejaki Artur znów wygrał ale nic podzieli się liczbami
Biedroneczka
rozważ to tak na spokojnie - podzieliłby się z Tobą ktoś liczbami, to ile byś takimi z podziału z nim grała do trafienia ? Tydzień ? Miesiąc ? Rok ? A może kilka lat ? Dzień w dzień sporo ludzi dzieli się liczbami, wiesz kogo i kiedy liczby wybrać do grania ? ...
udanego dnia
rozważ to tak na spokojnie - podzieliłby się z Tobą ktoś liczbami, to ile byś takimi z podziału z nim grała do trafienia ? Tydzień ? Miesiąc ? Rok ? A może kilka lat ? Dzień w dzień sporo ludzi dzieli się liczbami, wiesz kogo i kiedy liczby wybrać do grania ? ...
udanego dnia

Dopisano losowanie nr 71 000 Szybkie 600
Walduś Ty wcześnie chodzisz spać i wcześnie wstajesz to prawda ?
Widzisz te liczby niezakreslone i tamte co nie ma x
Macie zadanie ułatwione
Macie zadanie ułatwione
Tak dziękuję waldus ja W pracy do 14 i mam mało czasu tak dostrzec tylko z doskoku
Robal nie wiem kogo liczby wybrać z tych co podają , moje też ostatnio słabo wchodzą , Może zaczne te z profilu swojego wysyłać
✈
Zaq.
??☔
Samolot.
Samolot.
Biedroneczka tak trzymaj, bo tu sporo takich wieszczy, proroków, jasnowidzów i zapowiadaczy, co to mielą pewniakami, a pensji by im na wysyłanie tego, co zapowiadają, nie starczyło, i często nie wysyłają tego, co na różnych nickach wklepują
no o to właśnie chodzi, że na multipasko nie trzeba płacić i można się pobawić/zatypować nie wydając żadnych pieniędzy
jestem pewny, że większość nie gra na żywo na podawane tutaj typy, ale to jest jak najbardziej naturalne i spodziewane
Można też grać w Keno i Szybkie 600 za wirtualne 1000 zł dziennie
Pasko.
Zrób coś do Eurojackpota w stylu Keno.
Zrób coś do Eurojackpota w stylu Keno.
podobny zamysł był z typowaniem 12 liczb, które często dają wysokie wygrane i dałyby gdyby ktoś faktycznie nimi zagrał ... ale jak słyszę wówczas, że "puszczone", to
Waldusiuniuniu, np o takim, kimś, co napisał " nie gram, tylko typuję, nie jestem farjerem"
Rzadko kto puszcza system na 12 liczb bo to na dłuższą metę się nie opłaca.
To może być jednorazowy strzał i tyle.
To może być jednorazowy strzał i tyle.
Jednak czasami ktoś zagra podanymi tu liczbami.
---> 5/5 podana przez... UFO.
---> 5/5 podana przez... UFO.
jedna z teorii mówi, że "kosmici" i UFO to ludzie z przyszłości ... więc to by wyjaśniało to trafienie
Nie wiem czy to tak działa.. U mnie jest tak że jak nie wyślę trafię coś a jak wyśle to jakby ktoś podglądał
mnie tylko dziwi że jak byłem mały to ogólnie słyszało się o "UFO", że ktoś gdzieś tam kamerą niby coś uchwycił ... a kamer było jak 1 na 100 000 ludzi. A dzisiaj praktycznie już nie ma ludzi bez kamery w kieszeni, wiec w sumie powinien być wysyp dowodów
Najważniejsze że był tu UFO podał dobre liczby i Forsami nimi zagrał i wygrał
I to wygrał 5/5 I 3/3 jednego dnia
I to wygrał 5/5 I 3/3 jednego dnia