Wpisy 3 989 288 – 3 989 387
28 października 2020 19:06 → 28 października 2020 21:47, 100 wpisów
Ale zm o biedronkach kłamią ?
Krasnalek
Błyskotka witaj
Byłem bardzo zajęty ale teraz już jestem także jakby Arczi był to powiedz że ja już jestem
Byłem bardzo zajęty ale teraz już jestem także jakby Arczi był to powiedz że ja już jestem
3 989 265. Biedroneczka1977 nie wiem niepamietam jaka to była tv bo wlaczyłem i oni to mowili ale niezwracałem uwagi co to za tv byl ja takich tam b\zdetów w tv nieogladfam , szkoda czasu na ich pierdzielenie głupot ja widze co na necie pisza ludzie i tutaj wiecej widze co i jak jest w tv sa tylko szczatkowe wiadomosci i nieraz i tez leca głupoty
samolt witakj przyjacielu niewiem czy miałes czas przeczytac odemnie @ ale chciałem ci powiedziec abys z tego co mi wysłałes na dzisiejsze losowanie mini lotka puscił uklad nr 6,7,12,16 te sa na tak , wiesz o co zapewne chodzi, według mnie liczby z tych ukladów moga dzisiaj wyjsc , potwierdziły je moje wizje, , one wyjda albo dzisiaj albo jutro ale wyjdza zapewne
Arczibalik73 dobrze. Nie czytalem bo mialem ciężką pracą i nie moglem się oderwać.
3 989 304. samolot ok rozumie ze nie mogłes, przeczytac, ale te uklady wyslij , one według mnie i mojich tu wyliczeń sa na tak, choc niewiem czy wejda odrazu jako 5/5 ale jako 3/5 napewno, ale kto wie moga i byc nawet jako 5/5 dlatego niewolno ich lekcewarzyć ja tez z tego cos posle, jak rozbic mini lotka to dlaczego np nie dziss czy jutro
mulag a bułeczki proponuje z masełkiem i czosnkim sobie zrobić, czosnek zabija wszelka zaraze i jest bardzo zdrowy tylko ze niertaz i obniza ciśnienie, a TY jak masz z cisnieniem? nie chorujesz na niskie cisnienie lub wysokie, ja lubie sobie nieraz taka kromeczke lub bu;leczke z robić do zjedzenia,
Manch.Utd. - Leipzig 1
Juventus - Barcelona 1
FC Sevilla - Rennes 1
AC Milan - Sparta 1
Sporting L. - Gil Vicente 1
AS Roma - CSKA Sofia 1
Feyenoord - Wolfsberg 1
CSKA M. - Dynamo Z 1
Benfica - St.Liege 1
AZ Alkmaar - Rijeka 1
Granada - PAOK 1
Hurkacz H. - Sonego . 1
Warszawa - Gdańsk 1
Juventus - Barcelona 1
FC Sevilla - Rennes 1
AC Milan - Sparta 1
Sporting L. - Gil Vicente 1
AS Roma - CSKA Sofia 1
Feyenoord - Wolfsberg 1
CSKA M. - Dynamo Z 1
Benfica - St.Liege 1
AZ Alkmaar - Rijeka 1
Granada - PAOK 1
Hurkacz H. - Sonego . 1
Warszawa - Gdańsk 1
3 989 306. samolot no niezdazysz przeczytac chyba jednak ale wez podf uwage te yuklady na losowanie a a to sobie póżniej przeczytasz bo to długa troche lektóra
komorowski ma racje zachowuje się nieracjonalnie i wbrew religi
Czarnuchy na pokute go
Czarnuchy na pokute go
3 989 309. RT1 hejka
Kędzior..Ty uważaj podobno w Listopadzie mają wzywać armia..czeka..? ? ? ? ? ?
oj będzie się działo jak tego nie powstrzymają nie chcę tu być czarnowidzem a jednak
Gosia Sylwestra chyba nie będzie , obudzimy się w niedziele a tu nie będzie teleranka jak było w 81r
Polski też nie będzie , ponoć Polska jest sprzedana tylko ludzie niewiedzą
Jakie słowo słyszeliście dziś w telewizji
lewy nie siej defetyzmu , wódz wydał wczoraj rozkaz chlopaki już się zbroją , Polska będzie od morza do morza
Słowo najczęściej padane
świat bozonarodzeniowych moze niebyc, lub beda bardzo a to smutne, poniewaz wszyscy ludzie beda musieli byc w kwarantannie, rzad zapowiada zero wyjsc z domu, jesli chodzi o sylwestra prawdopodobnie nie bedzie nigdzie nizc z powodu ogramniczeń spotkan, szaleje koronawirus coraz wiecej umierta ludzi na rózne tez choroby wspolistniejace,i coronowirusa, tez dlatego sylwestra beda odwołane aby wiecej ludzi sie niezarazało i umierało
W każdej
ja niechce nic krakac ale czarno to wszystko widze juz teraz a co jeszcze do grudnia sie wydarzy to nawet niechce mysleć,
Arczybalik kobiety będą miały sylwestra pod sejmem
Arczi zdecyduj się pisałeś ze 15 uczniowie wrócą do szkół a teraz piszesz ze Świąt nie będzie . nie będzie wyjść z domu zastanów' się co piszesz co się pogubiles . . oglądasz tv Ale nie wiesz jaka to była stacja
3989 258
arczi czekam na odpowiedź bo spać idę rano do pracy
Aleksander Macedoński wycofał się kiedy drogę zastapily'mu kobiety . Swoim żołnierzom wyjaśnił to tak jeśli je pokonamy chwały mam nie przybędzie a jeśli one nas pokonaja nasza hańba będzie wieczna
To się doczekałam wyjaśnienia arcziego na temat tego co pisał pewnie znów ta stacje telewizyjna ogląda która nie wie jak się nazywa
No tak... Tu nie chodzi o aborcję... Chcą obalić rząd Kaczunskiego
lewaki dojda do rzadu to zaraz zacznie sie okradanie firm i korupcje
Tomi jedziesz do mnie Izą nic nie mówiła że przyjeżdżasz do Kasi? ? ? ? ? ? ? ?
Angielski a co tu sprzedawać zostało co jeszcze
Jedyne co zostało to
ZAORAĆ
Jedyne co zostało to
ZAORAĆ
no bo tak zawsze jest przed obaleniem wladzy wszystko do d...
3 989 352. Biedroneczka1977 nie pogubilem sie wcale bo tak mowili w radiu ze 18u uczniowie wroca do szkól i zaczna sie noremalnie uczyć juz nie zdalnie, ale pozniej w tv mowili ze jesli pandemia sie bardziej rozkreci ito moz4e i niewbyc swiat bozonarodzeniowych i sylwestra, ja mowie to co słyszałem, a co do tv to ja mallo ogladam tv i niekoniecznie to musi byc tv polska zaraz jak mi tu sygerujesz ja mowie to co słyszałem a wszelkie informacje ogladam na kompiei na necie
zreszta zobaczcie jak wyglada wiceprezes jaki on siwutki juz jest i jaki blady tez, on niedługo moze juz niebedzie w rzadzie w kazdej chwili moze i odejsc i wszystko sie skonczy, oczywiscie nikt mu niezyczy zle a bynakjmnie ja mu niezycze zle ale według pewnej przepowiedni tez on odejdzie z polityki zniknie na jakis czas, widac ze on sie tez chyba i zle czuje tylko ze duzo nadrabia mina, jak go nieraz widze w tych materiałach internetowych to gosc wyglada jakby dopiero co sie obudzil ze snu jakiegos , bardzo marnie wyglada gdyby nie ten ciemnuy garnitur to by go niebylo taw w tym sejmie widac, on naprawde zle wyglada
Nigdy nie będzie dobrze w pl dopóki naród nie nauczy się doceniać co swoje
W pl idzie się na łatwiznę najlepiej sprzedać kieszenie kasą wypchać i w długą
W pl idzie się na łatwiznę najlepiej sprzedać kieszenie kasą wypchać i w długą
Jedynie samolot się rozwija i myśli jak firmę powiększyć i ludziom nie po 8000 płacić tylko 18.000
Wściekłe b a b y mają jeden sukces:
Gwałtowny wzrost zarażeńBravo!!!
Arczi musisz się wyspać dobrze Tobie radzę bo wszystko się Tobie miesza dobranoc wszystkim
3 989 383. samolot ja tez z rtych 4ukladów polaczyłem liczby i wysłałem jako 1 uklad, według moijich wyliczeń moze to wejsc jak to podałes lub polaczone w w moj sposób , ale to niewazne , wazne jest to abyasmy trafilicała 5/5