Wpisy 398 918 – 399 017
16 lipca 2011 11:02 → 16 lipca 2011 11:34, 100 wpisów
"Jakich to czynów dokonał Jarkacz? Konkretne decyzje?"
Walczył z korupcją powołał CBA,a bez tej organizacji ch.uja
byś wiedział o aferze hazardowej i stoczniowej.
Walczył z korupcją powołał CBA,a bez tej organizacji ch.uja
byś wiedział o aferze hazardowej i stoczniowej.
Wiesz, ja codziennie przejeżdżam oboj domu Basi Blidy i jeśli tak mają walczyć z korupcją to ja dziękuję. A afera hazardowa to jakaś kpina. Aferą to był agent Tomek!
A to co jest ?
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Gała wsiadam w prywatny samolot i będe za chwile i pomogę...rozładować paczki u Ciebie

Jarkacz ma manię prześladowczą układów i afer. Szukał dookoła a u siebie afer nie widział.
Do teraz śmieje się do rozpuchu jak wspominam konferencję z hotelu Mariot... to była afera!
Do teraz śmieje się do rozpuchu jak wspominam konferencję z hotelu Mariot... to była afera!
a sama mini wybierasz czy maszyna?ja 2 zak mini teraz juz puszcze a po los z 14 pójde nadać mm
Dobra, czas zasiąść za liczby. Wybieramy wybieramy! I dofinansujmy branżę hazardową na pohybel Jarkaczowi!
I jakże się cieszę że dzień po weselu są wybory. Mam jednego zwolennika PiSu w rodzinie więc będzie musiał zachować ciszę wyborczą 

Polak, który chce tych kosmitów posłać w kosmos!
Jestem za stworzeniem państwa PiSu na terenie lotniska w Sewiernej gdzie będą spotykać się i obradować pod złamaną wierzbą.
Jestem za stworzeniem państwa PiSu na terenie lotniska w Sewiernej gdzie będą spotykać się i obradować pod złamaną wierzbą.
dotam ja jestem jak to mówi klasyk Jarkacz opcja niemiecka
Ślązak!
Ślązak!"i obradować pod złamaną wierzbą."
To byłą brzoza
widać jaki jesteś obyty
To byłą brzoza
widać jaki jesteś obyty

Lestek

no nie bedzie 69 a mini puszczasz?

Teraz żeby tylko trafić 

wybieraj z profilu jak coś