Wpisy 3 989 144 – 3 989 243
28 października 2020 17:27 → 28 października 2020 18:23, 100 wpisów
3 989 140 tak, aborcja jako środek antykoncepcyjny XXI wiek a jak średniowiecze
3 989 140. krasnalek tu masz duzo racji, z tym co piszesz ktos tu pisal ze te mlode panienki 17/-21 które wychodza na ulice nie znaja zycia , jak nieznaja a bzykac sie umieja? i pozniej skrobanki robia, to jest prawda co piszesz strzeliłas tu w sama 10
nie żyjemy w średniowieczu
są różne środki antykoncepcyjne
ulica to nie tabletka wcześnie poronna
są różne środki antykoncepcyjne
ulica to nie tabletka wcześnie poronna
Tu nie chodzi o "skrobankę bo się bzykala i wpadła" Tylko o wybór aborcji z wadami letalnymi płodu.
3 989 142. Blyskotka to tez prawda ze seks jest przyjemny ale sa takie tez kobiety które uwarzaja ze nie jest przyjemny ze to jest coś złego i nieczystego,
Powtarzam, KK zakazuje większość metod antykoncepcji zostaje tylko kalendarzyk
Nawet spirala nie daje 100% antykoncepcji
Nawet spirala nie daje 100% antykoncepcji
Blyskotka
ja tylko słyszę aborcja bez ograniczeń
a to raczej nie wada płodu
ja tylko słyszę aborcja bez ograniczeń
a to raczej nie wada płodu
Ja nie jestem za tym żeby usuwać ciąże w przypadku spóźnionej metody antykoncepcyjni. Jeśli ma się warunki na wychowanie dziecka, jest się z partnerem.. To dla mnie to.. Słabe
Obecny kompromis był dobry.
Aborcja z czynu zabronionego, ciężkimi wadami płodu oraz gdy stanowi zagrożenie dla życia kobiety. I tu chce mieć prawo wyboru.
Aborcja z czynu zabronionego, ciężkimi wadami płodu oraz gdy stanowi zagrożenie dla życia kobiety. I tu chce mieć prawo wyboru.
Po co się brać od razu za aborcje niech wcześniej robią badania takie par czy będą mieć zdrowe dzieci
Aborcja z czynu zabronionego, oraz gdy stanowi zagrożenie dla życia kobiety. I tu chce mieć prawo wyboru.
zostało tylko tyle
zostało tylko tyle
A to dziękuję kransalku.
I tu właśnie jest problem Gosiu bo lekarze często odmawiają wykonania badań prenatalnych
I tu właśnie jest problem Gosiu bo lekarze często odmawiają wykonania badań prenatalnych
"Bo ryzyko poronienia" A gdy para się dowie to potem na legalną aborcję jest za późno
I to jest okropne. 9 miesięcy męczysz się fizycznie (ból pleców, opuchniecie nóg, obrzmienie piersi) i psychicznie bo wiesz ze dziecko które urodzisz nie przeżyje. I zamiast wyprawkę to wybierasz trumienkę. I to jest dobre?
Prościej to jedynie w prywatnych klinikach a nie każdego na to stać ?
to niech zaczną lekarze robić więcej badań w pierwszych miesiącach ciązy
Właśnie! Ale nie, bo przecież "Jak kobieta się dowie to może usunąć, więc lepiej przemilczeć"
3 989 157. GTV tak tak wiedzy nigdy nie za duzo warto zawsze kogos posłuchać i czegos nowego i sie dowiedzieć, gdzie jest ten samolot jak jest cois waznego to go nigdy niema
Wystarczy te pastylki na zmianę płci zarzyć przecież chłop nie urodzi
Wędrowco jak czytasz, sprawdzisz ten zestaw
50,6, 35,38, 77,4, 24,61,8, 69
50,6, 35,38, 77,4, 24,61,8, 69
3 989 180. GTV nie no okej rozumie to, ale moglby choc na minutke tu zgladnac i pozniej sobie dalej robić, pozniej powie ze mu nie powiedziałem wczesniej,
? ? ? ?
co do tych ikonek które dodał tu pasko nato powinny być czarne a nie białe bo na komputerze wcale ich nie wyswietla na zóltym tle niewidac ich wogóle klikam tu w byle co w pustym miejscu i wychodza jakies diabełki ni to kotki
Ludzie zawsze się rodzili i chorzy i zdrowi życie jest życie ktoś je dał a w ciągu życia człowiek też nabywa choroby i co też go trzeba zabić usunąć smze społeczeństwa nikt nie wie co mu pisane
4,10,18,21,23,24,32,55,69,76 ..... 4/10 .......... 2 zł ?
4,12,21,23,24,32,52,55,70,80 ..... 4/10 PLUS ..... 6 zł ?
1,2,4,6,8,17,19,56,58,65 ......... 2/10 ..........
12,17,32,36,44,58 ................. 5/6 PLUS ..... 320 zł ?
4,12,21,23,24,32,52,55,70,80 ..... 4/10 PLUS ..... 6 zł ?
1,2,4,6,8,17,19,56,58,65 ......... 2/10 ..........
12,17,32,36,44,58 ................. 5/6 PLUS ..... 320 zł ?
Jak nie zagrane to wpada,a jak sie wyśle to
Gosia TS-ciezko sie doi
Te nowe emotki nie zabardzo
Choroba która może Ci się przytrafić w trakcie życia a wada letalna która sprawi że dziecko NIE PRZEŻYJE PO PORODZIE, często nawet płód nie przypomina ślicznego różowego bobaska to całkiem dwie odmienne kwestie.
Dokładnie tak
????
GT no gdzie masz te 14...{{
Zb marzysz...
Z Tobą
No trochę tak na siłę winny i Kaczyński za to że w epidemii parl na trybunał... I opozycja że wychodzi na ulicę i bazgra kościoły ?
Chodzi o szum a rząd chciał by to się stało ma to przykryć covida co z tym robią na siłę pasowało dać temat zastępczy i się im udało
? ?
3 989 193. Gosia__77 spokojnie juz niedługo cio co to podpisali bekna za to, i reka sprawiedliwosci ich dodsiegnie, juz św.Piotr im pomoze, tylko patrzec jakk ten rzad sie rozleci ludzie umieraja na koronowiryusa, a oni podpisuja jakies ustawy i przepychaja to, ja im niewróze długich lat rzadzenia, jak beda nadal tak robic jak robia
Myślano co dać i wyszło że to będzie w sam raz a ludzie łapią to jak pelikany
No zarazy 18000 a Duda i Morawiecki gdzieś uciekli... Ba co do cholery jest z ministrem zdrowia... Jak było 10000 to stali co godzinę.. Jak jest 18000 to ważniejsze protestu.... Bo kościół?
Pewien jasnowidz mówi że czolgi wyjadą na ulice w listopadzie albo w grudniu
3 989 219. tomi77 prezydent Duda jest na kwaratannie ma coronowirusa i pracuje zdalnie ogladałem ostatnio z nim wywiad, on niemoze sie nigdzie ruszać
Z tym że obiektywnie patrząc inny rząd to samo by robił w czasie korony wiadomo że PiS rządzi będzie jeszcze do końca tej kadencji i tyle
Witajcie arczi to poważnie masz pracę czy 927893 tu sobie robią ?
3 989 223. Mulag witaj no tak napewno, ale czy akurat by podpisywał takie ustawy, pod przykrywka pandemi
tego nie wiadomo,
tego nie wiadomo,
3 989 227. Biedroneczka197 nie nic na ten temat niewiem, nie pracuje nigdzie zawodowo narazie poza swojim domem,a nie wiem co i kto pisze jakies bzdety w wpisie co tu podałaś,
Każdy dostanie środki antyaborcyjne takie coś mi wyskoczyło idę słuchać
Krasna
3 989 227. Biedroneczka197 co to wogole za wpis jest bo jakiś niekompletny chyba bo niewchodzi w odczyt,