Wpisy 3 989 098 – 3 989 197
28 października 2020 17:03 → 28 października 2020 18:01, 100 wpisów
Gdzieś widziałam ciekawy transparent tylko nie wiem czy mogę go tu wstawić..
mam takie pytanie czy ktos dzisiaj widział tu samolota?
samolot pilny kontakt , odezwij sie
Krasnalek
a jak myślisz wsadzą Chazana do paki za te co zrobił ? A wiesz, co ćwierkają ptaszki - dlaczego nie zrobił tej głośnej aborcji, co to płód był bez oczu, bez czaszki itd i przeżył 9 dni ? Kasa się podobno nie zgadzała, chciał więcej takie to przypadki
U "mnie" na protestach przekrój jest wszelaki i wiekowo i partyjnie i płciowo...
spokojnego
a jak myślisz wsadzą Chazana do paki za te co zrobił ? A wiesz, co ćwierkają ptaszki - dlaczego nie zrobił tej głośnej aborcji, co to płód był bez oczu, bez czaszki itd i przeżył 9 dni ? Kasa się podobno nie zgadzała, chciał więcej takie to przypadki
U "mnie" na protestach przekrój jest wszelaki i wiekowo i partyjnie i płciowo...
spokojnego
3 989 114. Blyskotka
Lewatywka zawsze spoko ?
Bo stary kawaler z stara panną mszczą się na kobietach, proste
Bo stary kawaler z stara panną mszczą się na kobietach, proste
3 989 129. GTV no coś ty , tak pisał a to sie tak da?
i co te płytki beda sie trzymały nieodpadna?
Chazan jest niezły. Dorobił się na aborcjach a teraz pierwszy święty ?
Mnie tylko bawi jedno. Gdzie byli obrońcy życia gdy był protest mam, opiekunów osób niepełnosprawnych? Nigdzie, bo ich to "Nie dotyczy" masz urodzić a resztę już mają gdzieś.
Krasnalka
https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/878315,rodzice-dziecka-ktorym-prof-chazan-odmowil-aborcji-po-urodzeniu-lekarze-bali-nam-sie-je-pokazac.html
https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/878315,rodzice-dziecka-ktorym-prof-chazan-odmowil-aborcji-po-urodzeniu-lekarze-bali-nam-sie-je-pokazac.html
nie macie rację nie się mode bzykają z kim chcą a potem usuwają bez ograniczeń to się nazywa seks bez zobowiązań i se focie w czasie skrobanki robią i na fejsa
Oczywiście że można się zabezpieczać ale nie ma metody działającej na 100%.
Po za tym współżycie nie zawsze oznacza chęć potomstwa, nie jesteśmy zwierzętami, seks jest przyjemny
Po za tym współżycie nie zawsze oznacza chęć potomstwa, nie jesteśmy zwierzętami, seks jest przyjemny
3 989 140 tak, aborcja jako środek antykoncepcyjny XXI wiek a jak średniowiecze
3 989 140. krasnalek tu masz duzo racji, z tym co piszesz ktos tu pisal ze te mlode panienki 17/-21 które wychodza na ulice nie znaja zycia , jak nieznaja a bzykac sie umieja? i pozniej skrobanki robia, to jest prawda co piszesz strzeliłas tu w sama 10
nie żyjemy w średniowieczu
są różne środki antykoncepcyjne
ulica to nie tabletka wcześnie poronna
są różne środki antykoncepcyjne
ulica to nie tabletka wcześnie poronna
Tu nie chodzi o "skrobankę bo się bzykala i wpadła" Tylko o wybór aborcji z wadami letalnymi płodu.
3 989 142. Blyskotka to tez prawda ze seks jest przyjemny ale sa takie tez kobiety które uwarzaja ze nie jest przyjemny ze to jest coś złego i nieczystego,
Powtarzam, KK zakazuje większość metod antykoncepcji zostaje tylko kalendarzyk
Nawet spirala nie daje 100% antykoncepcji
Nawet spirala nie daje 100% antykoncepcji
Blyskotka
ja tylko słyszę aborcja bez ograniczeń
a to raczej nie wada płodu
ja tylko słyszę aborcja bez ograniczeń
a to raczej nie wada płodu
Ja nie jestem za tym żeby usuwać ciąże w przypadku spóźnionej metody antykoncepcyjni. Jeśli ma się warunki na wychowanie dziecka, jest się z partnerem.. To dla mnie to.. Słabe
Obecny kompromis był dobry.
Aborcja z czynu zabronionego, ciężkimi wadami płodu oraz gdy stanowi zagrożenie dla życia kobiety. I tu chce mieć prawo wyboru.
Aborcja z czynu zabronionego, ciężkimi wadami płodu oraz gdy stanowi zagrożenie dla życia kobiety. I tu chce mieć prawo wyboru.
Po co się brać od razu za aborcje niech wcześniej robią badania takie par czy będą mieć zdrowe dzieci
Aborcja z czynu zabronionego, oraz gdy stanowi zagrożenie dla życia kobiety. I tu chce mieć prawo wyboru.
zostało tylko tyle
zostało tylko tyle
A to dziękuję kransalku.
I tu właśnie jest problem Gosiu bo lekarze często odmawiają wykonania badań prenatalnych
I tu właśnie jest problem Gosiu bo lekarze często odmawiają wykonania badań prenatalnych
"Bo ryzyko poronienia" A gdy para się dowie to potem na legalną aborcję jest za późno
I to jest okropne. 9 miesięcy męczysz się fizycznie (ból pleców, opuchniecie nóg, obrzmienie piersi) i psychicznie bo wiesz ze dziecko które urodzisz nie przeżyje. I zamiast wyprawkę to wybierasz trumienkę. I to jest dobre?
Prościej to jedynie w prywatnych klinikach a nie każdego na to stać ?
to niech zaczną lekarze robić więcej badań w pierwszych miesiącach ciązy
Właśnie! Ale nie, bo przecież "Jak kobieta się dowie to może usunąć, więc lepiej przemilczeć"
3 989 157. GTV tak tak wiedzy nigdy nie za duzo warto zawsze kogos posłuchać i czegos nowego i sie dowiedzieć, gdzie jest ten samolot jak jest cois waznego to go nigdy niema
Wystarczy te pastylki na zmianę płci zarzyć przecież chłop nie urodzi
Wędrowco jak czytasz, sprawdzisz ten zestaw
50,6, 35,38, 77,4, 24,61,8, 69
50,6, 35,38, 77,4, 24,61,8, 69
3 989 180. GTV nie no okej rozumie to, ale moglby choc na minutke tu zgladnac i pozniej sobie dalej robić, pozniej powie ze mu nie powiedziałem wczesniej,
? ? ? ?
co do tych ikonek które dodał tu pasko nato powinny być czarne a nie białe bo na komputerze wcale ich nie wyswietla na zóltym tle niewidac ich wogóle klikam tu w byle co w pustym miejscu i wychodza jakies diabełki ni to kotki
Ludzie zawsze się rodzili i chorzy i zdrowi życie jest życie ktoś je dał a w ciągu życia człowiek też nabywa choroby i co też go trzeba zabić usunąć smze społeczeństwa nikt nie wie co mu pisane
4,10,18,21,23,24,32,55,69,76 ..... 4/10 .......... 2 zł ?
4,12,21,23,24,32,52,55,70,80 ..... 4/10 PLUS ..... 6 zł ?
1,2,4,6,8,17,19,56,58,65 ......... 2/10 ..........
12,17,32,36,44,58 ................. 5/6 PLUS ..... 320 zł ?
4,12,21,23,24,32,52,55,70,80 ..... 4/10 PLUS ..... 6 zł ?
1,2,4,6,8,17,19,56,58,65 ......... 2/10 ..........
12,17,32,36,44,58 ................. 5/6 PLUS ..... 320 zł ?
Jak nie zagrane to wpada,a jak sie wyśle to
Gosia TS-ciezko sie doi