Wpisy 398 839 – 398 938
16 lipca 2011 10:35 → 16 lipca 2011 11:07, 100 wpisów
"a to może o to chodzi, że nie dostałeś nigdy wcześniej moich liczb i teraz chcesz się odegrać? "
No ale piszesz ***oły,ja nie potrzebuję Twoich liczb,ale jak mówisz że podajesz no to podajesz tylko może z 2 osobom na privie a nie tu.
No ale piszesz ***oły,ja nie potrzebuję Twoich liczb,ale jak mówisz że podajesz no to podajesz tylko może z 2 osobom na privie a nie tu.
"tu prawie nikt nie podaje kuponu więc nie mogę mieć kompleksów"
tu masz rację.
tu masz rację.
to po co piszesz o moich liczbach, powtarzam g... wiesz o moim sposobie i tyle. Skoro nie potrzebujesz moich liczb to liczę, że nie zobaczę żadnego wpisu w moim kierunku.
i zakończyłem temat bo mam wrażenie ze trafiłem na kolejnego mitomana.
Lestek jakbym Ci podał Twoją metodę to tylko na pw
ale myślę że to przekleisz komuś i będziesz sobie kpił z tego...
ale myślę że to przekleisz komuś i będziesz sobie kpił z tego...
"wrażenie ze trafiłem na kolejnego mitomana."
Uwierz mi tylko wrażenie.
Uwierz mi tylko wrażenie.
faktycznie mógłbym kpić bo zaglądnąłem w twoje typowania, rewelacji nie widzę
bo ja tam nie piszę liczb które skreślam tak jak większość z resztą.
i niech mi nikt nie waży się głosować na PiS !
bo co ,lepsi "nie Polacy"?
bo co ,lepsi "nie Polacy"?
Miałem okazję poznać Jarosława Wielkiego i dłużej pogadać. Nie spodziewałbym się po nim odważnych decyzji.
Miałem okazję poznać Jarosława Wielkiego i dłużej pogadać.
Bo wierzysz w to co mówią w Tv ,prasie a to wszystko jest zmanipulowane przez PO !
Bo wierzysz w to co mówią w Tv ,prasie a to wszystko jest zmanipulowane przez PO !
Lestek
A powiedz mi co PO zrobiło dobrze?
To że zalegalizowało związki pedałów i że za niedługo im pozwolą dzieci adoptować ?
A powiedz mi co PO zrobiło dobrze?
To że zalegalizowało związki pedałów i że za niedługo im pozwolą dzieci adoptować ?
PO powinno zakazać posiadania kotów i zwierząt w ogóle starym kawalerom. Skąd wiadomo co oni z nimi wyprawiają?
"Niby każdy wie, że flaszka kiedyś się kończy, ale zawsze jest to zaskoczenie."
A co może wiedzieć ktoś kto pisze takie bzdury i ***oły ?
A co może wiedzieć ktoś kto pisze takie bzdury i ***oły ?
"Multipasko.pl jest zmanipulowane przez PO! "
Nie to porządna strona
Nie to porządna strona
Jarosław Kaczyński miał swój czas, zamiast stracić kasę wolał zrezygnować z władzy. Miał wiekszość i nie zrobił nic, wykończył stocznie!
I teraz krasnal będzie ściemniał że czas na odważne decyzje? Miał na to swój czas, nie skorzystał wolał szukać "wiadomego układu" a przez swoje odważne decyzje zabił brata. Kazał odważnie lądować!
To PO wykończyła stocznie!
Ale popatrz Afera hazardowa,afera stoczniowa,fałszowanie wyborów i co to Cie przekonuje żeby na nich głosować ?
Ale popatrz Afera hazardowa,afera stoczniowa,fałszowanie wyborów i co to Cie przekonuje żeby na nich głosować ?
JK... on nie wolał stracić władzy tylko był pewny, że po wyborach 2007 będzie ją miał absolutną...i c..j strzelił misternie uknuty plan z bratem śp
"I teraz krasnal będzie ściemniał" "przez swoje odważne decyzje zabił brata. Kazał odważnie lądować!"
To był zamach .
A krasnal to sam jesteś,widzę że oceniasz ludzi po ich wzrosie a nie po czynach
To był zamach .
A krasnal to sam jesteś,widzę że oceniasz ludzi po ich wzrosie a nie po czynach
"JK... on nie wolał stracić władzy tylko był pewny, że po wyborach 2007 będzie ją miał '
On musiał rozwiązać swój rząd bo z LPT i Samoobrona nie dało się rządzić bo kradli - afera gruntowa
On musiał rozwiązać swój rząd bo z LPT i Samoobrona nie dało się rządzić bo kradli - afera gruntowa
friend7 PiS straciłoby dotację za finanse partii. Ratunkiem było rozwiązanie sejmu.
"Jakich to czynów dokonał Jarkacz? Konkretne decyzje?"
Walczył z korupcją powołał CBA,a bez tej organizacji ch.uja
byś wiedział o aferze hazardowej i stoczniowej.
Walczył z korupcją powołał CBA,a bez tej organizacji ch.uja
byś wiedział o aferze hazardowej i stoczniowej.
Wiesz, ja codziennie przejeżdżam oboj domu Basi Blidy i jeśli tak mają walczyć z korupcją to ja dziękuję. A afera hazardowa to jakaś kpina. Aferą to był agent Tomek!
A to co jest ?
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Czy w Warszawie doszło do próby fałszowania wyborów prezydenckich? Śledczy badają tę sprawę, a wszystko dlatego, że w bagażniku byłego komendanta policji z warszawskiej Białołęki znaleziono kilkaset wypełnionych kart do głosowania z zeszłorocznych wyborów - dowiedziało się RMF FM. Gdyby się okazało, że miały one wpływ na wynik, wybory mogą zostać unieważnione.
Komendant Mariusz W. jest podejrzany o zabójstwo biznesmena w Warszawie. Policjanci po dwukrotnym przeszukaniu samochodu komendanta znaleźli pakiet wypełnionych kart do głosowania z opisem, jakoby karty te były załącznikiem do protokołu wyborczego.
Karty są w tej chwili w policyjnym laboratorium, gdzie specjaliści badają zostawione na nich ślady.
Gała wsiadam w prywatny samolot i będe za chwile i pomogę...rozładować paczki u Ciebie

Jarkacz ma manię prześladowczą układów i afer. Szukał dookoła a u siebie afer nie widział.
Do teraz śmieje się do rozpuchu jak wspominam konferencję z hotelu Mariot... to była afera!
Do teraz śmieje się do rozpuchu jak wspominam konferencję z hotelu Mariot... to była afera!

dobre
Andro wiem co robisz

Lestek