Wpisy 398 815 – 398 914
16 lipca 2011 10:22 → 16 lipca 2011 11:01, 100 wpisów
Lestek
Nie powiedziałem ze nie umiesz,bo umiesz ,ale masz jeszcze takiego świetnego sposobu
Nie powiedziałem ze nie umiesz,bo umiesz ,ale masz jeszcze takiego świetnego sposobu
w sumie to utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że nie warto tu się pokazywać, pozostaje gg i kontakt z Jocią i Iloną
Nie będę się tutaj na nikomu z moimi liczbami narzucał skoro kiepsko typuję...
Nie będę się tutaj na nikomu z moimi liczbami narzucał skoro kiepsko typuję...friend7, 9/10 stawka x2, 7/8 to wszystko efekt mojej nie świetnej metody 

lestek..wygląda na to , że friend tak jak jego idol w życiu nie grał w lotto i inne gry a jest tu tylko "służbowo" ....white secret service for P&S

anzu ja znam twoją metodę nie jesteś dobry w typowaniu!
Wywnioskowałem ją z liczb! ;D
Wywnioskowałem ją z liczb! ;Dpozdrawiam

"white secret service for P&S"
Co za osioł..
czy to dym ze zniczy z Krakowskiego Przedmieścia tak działa?
Co ?
Co za osioł..
czy to dym ze zniczy z Krakowskiego Przedmieścia tak działa?
Co ?
lestek..olej to i rób swoje bo robisz to dobrze
...(przecież krzyż stoi tam gdzie jego miejsce)

...(przecież krzyż stoi tam gdzie jego miejsce)
anzu, zniknąłem na dłuższy czas wczoraj wpadłem i po długiej przerwie pokazałem kupon bo ktoś nie wierzył i dowiaduje się że kiepsko gram 

uwaga od dziś nie ma liczb!
A co komu z Twoich liczb jak podajesz je po losowaniu ?
A co komu z Twoich liczb jak podajesz je po losowaniu ?
friend7 a to może o to chodzi, że nie dostałeś nigdy wcześniej moich liczb i teraz chcesz się odegrać?
ja podaję liczby przed losowaniem ale poza czatem proste
po losowaniu to ja podaję kupon a nie tylko liczby, żeby każdy miał dowód
ja podaję liczby przed losowaniem ale poza czatem proste
po losowaniu to ja podaję kupon a nie tylko liczby, żeby każdy miał dowód
"a to może o to chodzi, że nie dostałeś nigdy wcześniej moich liczb i teraz chcesz się odegrać? "
No ale piszesz ***oły,ja nie potrzebuję Twoich liczb,ale jak mówisz że podajesz no to podajesz tylko może z 2 osobom na privie a nie tu.
No ale piszesz ***oły,ja nie potrzebuję Twoich liczb,ale jak mówisz że podajesz no to podajesz tylko może z 2 osobom na privie a nie tu.
"tu prawie nikt nie podaje kuponu więc nie mogę mieć kompleksów"
tu masz rację.
tu masz rację.
to po co piszesz o moich liczbach, powtarzam g... wiesz o moim sposobie i tyle. Skoro nie potrzebujesz moich liczb to liczę, że nie zobaczę żadnego wpisu w moim kierunku.
i zakończyłem temat bo mam wrażenie ze trafiłem na kolejnego mitomana.
Lestek jakbym Ci podał Twoją metodę to tylko na pw
ale myślę że to przekleisz komuś i będziesz sobie kpił z tego...
ale myślę że to przekleisz komuś i będziesz sobie kpił z tego...
"wrażenie ze trafiłem na kolejnego mitomana."
Uwierz mi tylko wrażenie.
Uwierz mi tylko wrażenie.
faktycznie mógłbym kpić bo zaglądnąłem w twoje typowania, rewelacji nie widzę
bo ja tam nie piszę liczb które skreślam tak jak większość z resztą.
i niech mi nikt nie waży się głosować na PiS !
bo co ,lepsi "nie Polacy"?
bo co ,lepsi "nie Polacy"?
Miałem okazję poznać Jarosława Wielkiego i dłużej pogadać. Nie spodziewałbym się po nim odważnych decyzji.
Miałem okazję poznać Jarosława Wielkiego i dłużej pogadać.
Bo wierzysz w to co mówią w Tv ,prasie a to wszystko jest zmanipulowane przez PO !
Bo wierzysz w to co mówią w Tv ,prasie a to wszystko jest zmanipulowane przez PO !
Lestek
A powiedz mi co PO zrobiło dobrze?
To że zalegalizowało związki pedałów i że za niedługo im pozwolą dzieci adoptować ?
A powiedz mi co PO zrobiło dobrze?
To że zalegalizowało związki pedałów i że za niedługo im pozwolą dzieci adoptować ?
PO powinno zakazać posiadania kotów i zwierząt w ogóle starym kawalerom. Skąd wiadomo co oni z nimi wyprawiają?
"Niby każdy wie, że flaszka kiedyś się kończy, ale zawsze jest to zaskoczenie."
A co może wiedzieć ktoś kto pisze takie bzdury i ***oły ?
A co może wiedzieć ktoś kto pisze takie bzdury i ***oły ?
"Multipasko.pl jest zmanipulowane przez PO! "
Nie to porządna strona
Nie to porządna strona
Jarosław Kaczyński miał swój czas, zamiast stracić kasę wolał zrezygnować z władzy. Miał wiekszość i nie zrobił nic, wykończył stocznie!
I teraz krasnal będzie ściemniał że czas na odważne decyzje? Miał na to swój czas, nie skorzystał wolał szukać "wiadomego układu" a przez swoje odważne decyzje zabił brata. Kazał odważnie lądować!
To PO wykończyła stocznie!
Ale popatrz Afera hazardowa,afera stoczniowa,fałszowanie wyborów i co to Cie przekonuje żeby na nich głosować ?
Ale popatrz Afera hazardowa,afera stoczniowa,fałszowanie wyborów i co to Cie przekonuje żeby na nich głosować ?
JK... on nie wolał stracić władzy tylko był pewny, że po wyborach 2007 będzie ją miał absolutną...i c..j strzelił misternie uknuty plan z bratem śp
"I teraz krasnal będzie ściemniał" "przez swoje odważne decyzje zabił brata. Kazał odważnie lądować!"
To był zamach .
A krasnal to sam jesteś,widzę że oceniasz ludzi po ich wzrosie a nie po czynach
To był zamach .
A krasnal to sam jesteś,widzę że oceniasz ludzi po ich wzrosie a nie po czynach
"JK... on nie wolał stracić władzy tylko był pewny, że po wyborach 2007 będzie ją miał '
On musiał rozwiązać swój rząd bo z LPT i Samoobrona nie dało się rządzić bo kradli - afera gruntowa
On musiał rozwiązać swój rząd bo z LPT i Samoobrona nie dało się rządzić bo kradli - afera gruntowa

krzycz maleńka krzycz

oj Andro 

Andro wiem co robisz