Wpisy 3 988 109 – 3 988 208
27 października 2020 15:26 → 27 października 2020 16:43, 100 wpisów
Na 14 miałam napisać
mewa, emerytka spokojnie, tylko spokojem
nie trzeba wiele wysiłku, i nie piszę o pracy fizycznej żeby TO zobaczyć
nie trzeba wiele wysiłku, i nie piszę o pracy fizycznej żeby TO zobaczyć

Torsan
Zostałeś dyr.??
Gosia ona nie czeka wlasnie
ano fakt, torsan,
dawno, ale przesuń w okolice losowania, "ale kiecki" ) pozostawiły trwały ślad
grasz coś w teesie ?
dawno, ale przesuń w okolice losowania, "ale kiecki" ) pozostawiły trwały ślad
grasz coś w teesie ?
Gdyby jeszcze moje ulubione 22 wpadło i 5 i 64
To gdzie się podziałeś?
Robal-nie wątpię w to już chyba z dwa lata nie grałem,ale może na dniach coś puszczę
Torsan powaga
To od razu uciekłeś z czatu??
Chodziłeś do szkoły, więc myślałam że awansowales
islandorka-w sumie to nie wiem kiedy zniknąłem,czy jak chodziłem,czy jak już pracowałem w szkole
Ooo psorze
Kawał czasu temu i dość drastycznie, z wpisu na wpis jakbyś coś chapnął albo
zaliczył trwałą blokadę
zaliczył trwałą blokadę
3 988 053. Mewa dla czego znów sie ciskasz bogudzcie sie z samolotem w koncu za topcie ten stary topór, badzzcie zesoba mili , bo zycie macie tylko jedno , i poco je marnować na kłotnie,jakies i oskarzenia jeden drugiego wspołpracujcie razem czyli typujcie, i pamietajcie ze razem mozecie wiecej niz w pojedynke, podajcie sobie rece na zgode nie rubcie boruty zachowujcie sie lepiej niz na wiejskiej w sejmie a nie tylko pokazujecie tu swoje chamstwo, , tu nie tylko przez sebastiana odchodza ludzie ze stronki a przez takich ludzi własnie jak wy, którzy nieumieci sie zachowac jak przystało na ludzi rozumnych, niebadzcie takimi osobami jak ci tam w rzadzie i sejmie pokazcie ze jestescie lepsi i w dobrym tego słowa znaczeniu, mewa jesli tak ci tu nic niepasuje zeby tu być mozesz odejsc jesli chcesz , nikt cie na siłe tu nietrzyma, i zapewne nikt tu za Toba płakał niebedzie, ale z 2 strony poco masz z tstąd odchodzić, graj sobie na spokojnie, i dobrze by było abyscie z samolotem wkoncu sie pogodzilii zyli razem w zgodzie, a jesli nie to niewchodzcie sobie w droge, i bedzie po sprawieja bym chciał abyscie sie jednak pogodzili jesli jest to mozliwe, a po tekscie samolota tym o wspolnym typowaniu myslałem zescie sie juz w koncu pogodzili ze soba i bardzo mnie to ucieszyło tez, dlatego napisałem ze toi chyba jakis cud sie zdzarzył,i teraz miedzy wami bedzie juz wszystko w porzadku bo doszliscie do porozumienia a tu widze teraz po Twoim wpisie ze nadal robicie bagno, i dalej w tym bagnie tkwicie razem, wezcie sie w koncu pogudzcie bo to co robicie niejest tu nikomu do niczego potrzebne, te wasze przygryzki wzajemne do niczego dobrego nieprowadza
bo, nie wiem, zerkałeś tu trochę ścichapęk? trochę się tu działo prawie, jak na filmie
mewa wiesz dlaczego nie wygrywacie nic, poniewaz nie wspolpracujecie jeden z drugim, , co prawda sa tu osoby które dobrze typuja i te osoby tez trafiaja i wygrywaja ale te osoby mało co zabieraja tutaj głos, bo oni staraja sie wygrac a nie tyllko tu kłocić, i robia dobra robote, i ja to popieram, a odchodza z stad tacy ludzie którzy niechca wspolpracowac i typowac liczb tu z nami bo boja sie ze jesli beda to robic to niewygraja, nic, nic wiecej mylnego jesli ma ktos wygrac to wygra to zalezy tylko od jego szczescia i niczego wiecej ja zycze wszystkim którzy tylko graja aby wygrali, i to bez wyjatku czy to jest mewa czy sebastian, czy kto kolwiek, poto wszyscy typujemy licz\by i wysyłamy aby cos wygrac, niejestesmy tu poto aby sie kłocić a wygrywać
Przed chwilą padło 10 x 380,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
i tego sie tu wszyscy trzymajmy , grajmy i wygrywajmy
Arczibalik73 zajmij się swoim nudnym życiem bezrobotnego nie wtrącaj się nie udzielaj nie pytanym czy to było do ciebie jeny gdzie to sieją trzeba poważanie się zastanowić i kato usunąć niech se pasko z samolotem vel Sebastian m siedzi i z tym marnym referacikiem placzkiem
Mewa spokojnie, spokojnie
slyszalem, że nowe odcinki komedii romantyczno sentymentalno turystyczno sensacyjnej kręcą, a wpływy mają przeznaczyć na szlachetne cele i to jest
slyszalem, że nowe odcinki komedii romantyczno sentymentalno turystyczno sensacyjnej kręcą, a wpływy mają przeznaczyć na szlachetne cele i to jest
3 988 137. arczibalik73 2020-10-27 (15:43)
Adwokat diabła...
na tym czasowym mieszkaniu jest sąsiadka, często pizzga drzwiami i na dodatek szantażuje mnie 9-letnim synem po przejsciach
Arczibalik A ta sąsiadka TO, TO SAMO
Adwokat diabła...
na tym czasowym mieszkaniu jest sąsiadka, często pizzga drzwiami i na dodatek szantażuje mnie 9-letnim synem po przejsciach
Arczibalik A ta sąsiadka TO, TO SAMO
3 988 146. Mewa posłuchaj myslałem ze jestes rozumnym gosciem ale widze ze z ciebie wychodzi zwykly cham, ja tylko chce abysie sie pogodzili, a ty mi tu takie teksty piszesz, miałem cie za normalnego goscia a tu widze jest inaczej,chyba, ty sie domnie nie przypierniczaj , i niech cie nie interesuje moje bezrobocie bo ty tez mozesz za chwile i niepracować, i bezrobotnym zobaczymy czy wtedy bedziesz taki madry , niech cie tylko dopoadnie jakaś choroba czego ci niezycze ,ale wtedy bedziesz inaczej sie zachowywał, a moze niech Pasko ciebie usunie ,jak masz tutaj taka borute wprowadzac , przecierz to TY tu cały czas bruzdzisz, sebastian tylko napisał ze z toba zatypował liczby , a ty odrazu kontre i borute z tego robisz, iodrazu sie ciskasz, sebastian tu nic nie robi złego ze chce z toba typowac liczby , a tobie wiecznie nic niepasuje, jesli niechcesz tutaj byc z nami i wspołpracowac to odejdz z tad, mozesz zawsze isc na stronke bratnia tam gdzie jest np, majpan, i inni, bez urazy dla majpana, prosze to jest tylko przykład, jesli tam ci bedzie lepiej, to prosze bardzo, albo jjeszcze gdzie indziej, jesli tu niechcesz byc z nami, ja zas cały czas powtarzam CI tez ze niejestem twoim wrogiem i chciałbym abyscie sie pogodzili, a ty nadal niechcesz ok, niebede juz was o nic prosil tutaj, jesli bedziesz nadal tu robił jakies zadymy, i wprowadzał zamieszanie bede sam apelował do ADMINA aby cie stad usunoł, \zebys niebył zdziwwiony jesli bedziesz tu chciał sie zalogowac a juz niebedziesz mógł, badz wkoncu człowiekiem, zachowuj sie poprawnie i bedzie wszystko okej,
RT1 ale, chyba, wturlało się ślicznie matematycznie statystycznie pół na pół ?
3 988 149. makler witaj przyjacielu o jakim tymczasowym mieszkaniu piszesz i ojakiej sasiadce z 9loetnim synem po przejsciach, , syna ma po przejsciach?nierozumie o co ci tu chodzi, z tym synem i ta sasiadka chodzi ci oczaskanie drzwiami i czy ona ci tym robi na złosc, tak?
Czesc Wszystkim
Numerki se tu wpisze zeby pamietac
5 6 13 15 21 29 35 37 45 69
6 9 11 13 14 15 28 45 69 71
6 9 11 13 14 15 28 45 69 71
witam wszystkich niewitanych
plenery, już sprawdzone, i niby obsadę ukrywają w tajemnicy, ale przecież wiadomo, kto tylko może dostąpić zaszczytnej roli redaktora rozumiecie ?
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
arczibalik ty wez nie rob tego co zes napisał ze myślałeś bo jeszcze cos ci sie stanie a chama sobie znajdz w postaci samolocika vel sebastiana m i tyle referaciku i to był ost wpis dopoki bedzie SAMOLOCIK vel SEBASTIAN M mnie nie bedzie same prowokacje przeinaczanie odwracanie kota ogonem to samo robił pod nickiem SEBASTIAN M szkoda zdrowia na ten czat na jego blazenade niech sie z Pasko i arczibaliczkiem siedza powodzenia
No trza zacząć grać parami i tylko parami... ale najpierw muszę na sucho
jest zbalansowana stawka i kurs ze jak trafisz w jakis kupon to wygrywasz na plus
ale tu masz pewniaka ze jak trafisz chocby za 10tym razem to wygrasz
no to jest 100% system jak trafisz raz na 10 zakladow
moge to roznie rozpisywac wieksza stawke to mniejsze AKO
moge to roznie rozpisywac wieksza stawke to mniejsze AKO
idealnie sie wygrywa co do podanych kwot nie ma rozbieznosci miedzy wygrana
trzeba tylko dokladnie grac za taka stawke i takie AKO
trzeba tylko dokladnie grac za taka stawke i takie AKO
dotam a co ty skarb odkryles inkow ze sie tak wzbraniasz????
przeciez to jest idealnie rozpisany system ktory zawsze daje wygrane
przeciez to jest idealnie rozpisany system ktory zawsze daje wygrane
dotam to pisz co masz za system bo bez argumentow mnie tez nie przekonasz
bo nic nie kumasz czlowieku !!!, tu pewna kasa mozna to rozpisac na 15 zakladow i masz na plus
3 988 168. Mewa ty mnie tutaj niegroż, i uwarzaj aby TOBIEsie coś złego nieprzytrafiło, ja ci niezycze qakurat nic złego ale widac ze z ciebie wychodzi chamstwo jednak,nikt tu nie odwraca kota ogonem tak jak ty, pewnie ze szkoda zdrowia na czacie na kłotnie jakies, tu masz racje, niechcesz sie tu udzielac niemusisz, nikt tu niebedzie płakał po tobie niechcesz tu byc z nami i na spokojnie typowac liczby z gronem tu fajnych ludzi to niemusisz mozesz odejsc jesli chcesz tylko niezwalaj tu winy na mnie, sebastiana, i pasko, droga wolna przyjacielu diabła, jak to okreslil to kolega maklertrafne skojarzenie maklera tylko ze powinno to być skierowane domnie a raczej do ciebie chyba, ja tez coi zycze duzo zdrówka i wysokich wygranych
to jest progresja AKO * stawka im wiekszy AKO tym mniejsza stawka i odwrotnie
nie chodzi o to ze ty nie kumasz o co biega
tu zawsze jestes na plusie jak trafisz nawet za 10 razem (dopiero co ten system przed chwila wymyslilem)
tu zawsze jestes na plusie jak trafisz nawet za 10 razem (dopiero co ten system przed chwila wymyslilem)
a progresja na jeden mecz dala by za 1000 zl 2 zł a tu wygrywasz od 7,6 do 50 zl
lewy jestes, bo olewasz idziesz na skroty - zamiast myslec to popelnia kazdy starszy czlowiek