Wpisy 3 988 048 – 3 988 147
27 października 2020 14:21 → 27 października 2020 15:55, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Arczi.
Test był na NIE.
Dwie liczby namierzyłeś dobrze.
Test był na NIE.
Dwie liczby namierzyłeś dobrze.
Biorę się za obiad bo na 16 muszę mieć potem typowanie i będziemy układać
Sebastian m Samolt nigdy z tobą nie typowałem i nie zamierzam zapamiętaj yo sobie dziewczynko może pasko się nad tobą lituje ja nie ten wpis ze ze mną typujesz traktuje jako prowokacje nick masz inny metody teksty te same z toba strona jest nienormalna kolejni przestali pisac usuneli konto może pora na mnie skoro pasko nie reaguje po co tu byc
Zaraz dam foto które zamieściłem rano tylko z trafionymi liczbami
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Przerwa.
Mewa
Nie daj się sprowokować,on tylko na to czeka,żeby kota obrócić.
Nie daj się sprowokować,on tylko na to czeka,żeby kota obrócić.
W miejscowości Leszno padła wygrana 10 000 zł w zdrapce KASA KING
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Nysa padła wygrana 208 000 zł w zdrapce EKSTRA PENSJA!
W miejscowości Iława padła wygrana 207 000 zł w zdrapce CZARNA PERŁA
No... Kiedyś też miałem taką podłogę... Była ciepła.. Ale panele tylko fajnie wyglądają i zimne jak trupba...
GTV bo teraz wszędzie są kolektury i można by wygrać nawet i z Czarnej dziury
Ja mieszkam jak narazie w Róży i na 4 Miliony w Lotto mam apetyt duży
Teraz przerwa na trening judo niech się mi w Lotto wygrać 4 Miliony udo
Morawiecki jest chyba z kosmosu.. Tu trza rozmawiać a nie wysyłać na kobiety wojsko i Ziobro
Ja mieszkam w małym domu a chce wille i basen... Choć nie umiem pływać
3 988 091. tomi77 bedzie dom i basen to i pływać asie nauczysz spookojnie tylko najpierw wygraj na tewn basen i dom,
Wygrane s czarnej d...
Wysłane lotto i mini
Lotto 18 21 32 33 40 44
mini 18 21 32 33 40
Dziś były te liczby w multi a ostatnio w mini z zakładu lotto
Lotto 18 21 32 33 40 44
mini 18 21 32 33 40
Dziś były te liczby w multi a ostatnio w mini z zakładu lotto
G8 nie dziura, tylko d... Upa
Gosia Ale robisz apetyt
Dziś mam filet z kurczaka z garam masala ryż na maselku surówka Z marchewki i jablka własnej produkcji
Sama robiłaś ?
Myślom że na wieczorne dam te same co na kolanie kreslilam na kolanie
Na 14 miałam napisać
mewa, emerytka spokojnie, tylko spokojem
nie trzeba wiele wysiłku, i nie piszę o pracy fizycznej żeby TO zobaczyć
nie trzeba wiele wysiłku, i nie piszę o pracy fizycznej żeby TO zobaczyć

Torsan
Zostałeś dyr.??
Gosia ona nie czeka wlasnie
ano fakt, torsan,
dawno, ale przesuń w okolice losowania, "ale kiecki" ) pozostawiły trwały ślad
grasz coś w teesie ?
dawno, ale przesuń w okolice losowania, "ale kiecki" ) pozostawiły trwały ślad
grasz coś w teesie ?
Gdyby jeszcze moje ulubione 22 wpadło i 5 i 64
To gdzie się podziałeś?
Robal-nie wątpię w to już chyba z dwa lata nie grałem,ale może na dniach coś puszczę
Torsan powaga
To od razu uciekłeś z czatu??
Chodziłeś do szkoły, więc myślałam że awansowales
islandorka-w sumie to nie wiem kiedy zniknąłem,czy jak chodziłem,czy jak już pracowałem w szkole
Ooo psorze
Kawał czasu temu i dość drastycznie, z wpisu na wpis jakbyś coś chapnął albo
zaliczył trwałą blokadę
zaliczył trwałą blokadę
3 988 053. Mewa dla czego znów sie ciskasz bogudzcie sie z samolotem w koncu za topcie ten stary topór, badzzcie zesoba mili , bo zycie macie tylko jedno , i poco je marnować na kłotnie,jakies i oskarzenia jeden drugiego wspołpracujcie razem czyli typujcie, i pamietajcie ze razem mozecie wiecej niz w pojedynke, podajcie sobie rece na zgode nie rubcie boruty zachowujcie sie lepiej niz na wiejskiej w sejmie a nie tylko pokazujecie tu swoje chamstwo, , tu nie tylko przez sebastiana odchodza ludzie ze stronki a przez takich ludzi własnie jak wy, którzy nieumieci sie zachowac jak przystało na ludzi rozumnych, niebadzcie takimi osobami jak ci tam w rzadzie i sejmie pokazcie ze jestescie lepsi i w dobrym tego słowa znaczeniu, mewa jesli tak ci tu nic niepasuje zeby tu być mozesz odejsc jesli chcesz , nikt cie na siłe tu nietrzyma, i zapewne nikt tu za Toba płakał niebedzie, ale z 2 strony poco masz z tstąd odchodzić, graj sobie na spokojnie, i dobrze by było abyscie z samolotem wkoncu sie pogodzilii zyli razem w zgodzie, a jesli nie to niewchodzcie sobie w droge, i bedzie po sprawieja bym chciał abyscie sie jednak pogodzili jesli jest to mozliwe, a po tekscie samolota tym o wspolnym typowaniu myslałem zescie sie juz w koncu pogodzili ze soba i bardzo mnie to ucieszyło tez, dlatego napisałem ze toi chyba jakis cud sie zdzarzył,i teraz miedzy wami bedzie juz wszystko w porzadku bo doszliscie do porozumienia a tu widze teraz po Twoim wpisie ze nadal robicie bagno, i dalej w tym bagnie tkwicie razem, wezcie sie w koncu pogudzcie bo to co robicie niejest tu nikomu do niczego potrzebne, te wasze przygryzki wzajemne do niczego dobrego nieprowadza
bo, nie wiem, zerkałeś tu trochę ścichapęk? trochę się tu działo prawie, jak na filmie
mewa wiesz dlaczego nie wygrywacie nic, poniewaz nie wspolpracujecie jeden z drugim, , co prawda sa tu osoby które dobrze typuja i te osoby tez trafiaja i wygrywaja ale te osoby mało co zabieraja tutaj głos, bo oni staraja sie wygrac a nie tyllko tu kłocić, i robia dobra robote, i ja to popieram, a odchodza z stad tacy ludzie którzy niechca wspolpracowac i typowac liczb tu z nami bo boja sie ze jesli beda to robic to niewygraja, nic, nic wiecej mylnego jesli ma ktos wygrac to wygra to zalezy tylko od jego szczescia i niczego wiecej ja zycze wszystkim którzy tylko graja aby wygrali, i to bez wyjatku czy to jest mewa czy sebastian, czy kto kolwiek, poto wszyscy typujemy licz\by i wysyłamy aby cos wygrac, niejestesmy tu poto aby sie kłocić a wygrywać
Przed chwilą padło 10 x 380,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
i tego sie tu wszyscy trzymajmy , grajmy i wygrywajmy
Arczibalik73 zajmij się swoim nudnym życiem bezrobotnego nie wtrącaj się nie udzielaj nie pytanym czy to było do ciebie jeny gdzie to sieją trzeba poważanie się zastanowić i kato usunąć niech se pasko z samolotem vel Sebastian m siedzi i z tym marnym referacikiem placzkiem