Wpisy 3 987 748 – 3 987 847
27 października 2020 00:12 → 27 października 2020 08:11, 100 wpisów
Samolot musimy zmienić taktykę typowania coś jest nie tak że słabo trafiamy trzeba przyjżeć się gdzie jest błąd
mnie zastanawia dlaczego ludzie nie biora tej kasy, bo nie ma wygranych w tabeli
jestem w szoku
jestem w szoku
GTV teraz już jest lepiej. Od kiedy jest tunel idzie nam coraz lepiej
jutro sprawdze wygrane w keno przez caly dzien, zobacze czy ktos bierze kase regularnie
makler maczał w tym palce wczoraj do niego pisałam o tunelu
Teraz jasne
a może telepatia
Teraz jasne
a może telepatia
ostatnie losowanie keno, 0 trafionych parek, wszystkie wygrane Suma wygranych: 206 zł
nie podoba mi sie to, jak ja bede bral grube tysiaki jak 200 jest na pl?
Samolot ja jutro ci wrzucę rozpis bo wchodzi 4/5 a ty jak będziesz mógł to znajdź błąd i to poprawisz na 5/5
Bo jutro będę zajęty od 15.00
Będę siedział na wysokiej drabinie
Będę siedział na wysokiej drabinie
Poleciałem I zostawiłem pracowników a oni nic nie zrobili
Jaja jak berety
Jaja jak berety
I jeszcze będę wiesział takie duże lusto które ma podłączenie do prądu

Wstawać śpiochy do pracy witajcie {{hej}
Mewa
Waldus
Czytam to forum na multipasko tam ludzie mądrze typują Jagoda . MMM można się ciekawych rzeczy dowiedzieć
Się dzieje przyjazny rząd kochający swoi naród wysyła w ramach pomocy ws pandemi (fałszywej) wojsko i niema nic to wspólnego z manifestacja mają ludzi za baranków tak jak czerwona polska akurat od dnia kiedy zaplanowano manifest związany z ta ala pandemia powtórka z lat 80
Biedronka forum lepsze niż czat bynajmniej ostatnio ale ok paska strona czas na rabotaju ps o 14h nie gram
Jeszcze jedna nocka i Weekend a teraz spać Lotto Kumulacja 4 Miliony pasuje mi te 4 Miliony bym sobie pojechał do Wojewódzkiego Oddziału Totalizatora Sportowego w Rzeszowie Ul.Geodetów 1.
Przed chwilą padło 2 x 550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

waldus
Nie dziala.
Hello Emi, cze Walduś w dowolnej kolejności udanego dnia i robak idzie
i na zaś zostawiam
i na zaś zostawiam
Robal_36
Tak se jeszcze tylko dumam, gupi nick se wymyśliłem, co nie ?
Taki trochę "niezjadliwy", nie ?
Taki trochę "niezjadliwy", nie ?
Witaj robal
Emi
Biedroneczka1977
A mogło być tak fajnie, się rozmarzył...
Kapitan, kapitanmajor, Charmene, wesoławdówka, cy cuś tam jeszcze fajniejsiejszego
wesołego
Kapitan, kapitanmajor, Charmene, wesoławdówka, cy cuś tam jeszcze fajniejsiejszego
wesołego
Robal_36
Bądź cwany i wymyśl sobie nowy.
Bądź cwany i wymyśl sobie nowy.
Marzenia przekuj w czyn.