Wpisy 3 987 609 – 3 987 708
26 października 2020 22:56 → 26 października 2020 23:59, 100 wpisów
Ty już zwiedziłeś tunel teraz GT jedzie
Ajaj j jakie
Seb może pokazywałeś tunel jakieś nowej pani
To jest dobra wiadomość.
Zima jeszcze jest daleko od Polski.
Zima jeszcze jest daleko od Polski.
Dobra teraz ja wjeżdżam w ciemny tunel..
GTV poznałem ale one caly czas ubrane
Nawet podczas kąpieli w morzu
Nawet podczas kąpieli w morzu
Samolot ile w pl koszt wypoczynku płaciłeś bo u nas reklamują 650 euro chciałem poruwnać czy to samo
Sluchaj u nas teraz hotel 4* Al 1100 zł za osobę w bard,o dobrym hotelu Z TUI
Jak do zarobków poruwnując to 1:1
Jak przeliczasz na polskie to wszystko niby droższe
Jak przeliczasz na polskie to wszystko niby droższe
Czyli 1:1 Ale policz mieszkanie u was ile kosztuje wynajęcie 2 pół?
Mam mieszkanie już odliczone na czysto mi wyszło 10.200
Ale z mieszkania nie korzystam kumple z pl wynajmują
Ale z mieszkania nie korzystam kumple z pl wynajmują
No odliczyć już wszystko to 9.000 zostaje bez oszczędzania żarcie, koziołki
3 987 577. Wędrowca netowy 2020-10-26 (22:43)
Zaraz wyjdzie Arczi i napisze:
- nie grałem bo kolekturę za wcześnie zamknęli.
witaj
własnie dzisiaj ze zagrałem, 1multik na 8/8 i 1x na 10/10 niestety i w 19i 2 multiku tylko 3//10 i 3/8 trafione czyli lipa, niewyszły liczby które powiny wejsc, i które ja skreslilem, ale podejrzewam ze jutro sie pokaza bo jak zaówarzyłem te liczby które typuje wychodza z 2 losowaniami, z poslizgiem, dlatego jutro wysle to samo co dzisiaj w multiku, jesli chodzi zas o mini lotka to niestety ale wszystkie które wyszły to byly obok moich, ale tonic jak to zawwsze twierdze w niedziele i poniedziałek nic mi niewchodzi zawsze dlatego niena gram w te dni,choxc nieraz sie i tez skusze jak dzisiaj, ale niema co plakac jutro i pojutrze mam nadzieje cos wygrać
Zaraz wyjdzie Arczi i napisze:
- nie grałem bo kolekturę za wcześnie zamknęli.
witaj
własnie dzisiaj ze zagrałem, 1multik na 8/8 i 1x na 10/10 niestety i w 19i 2 multiku tylko 3//10 i 3/8 trafione czyli lipa, niewyszły liczby które powiny wejsc, i które ja skreslilem, ale podejrzewam ze jutro sie pokaza bo jak zaówarzyłem te liczby które typuje wychodza z 2 losowaniami, z poslizgiem, dlatego jutro wysle to samo co dzisiaj w multiku, jesli chodzi zas o mini lotka to niestety ale wszystkie które wyszły to byly obok moich, ale tonic jak to zawwsze twierdze w niedziele i poniedziałek nic mi niewchodzi zawsze dlatego niena gram w te dni,choxc nieraz sie i tez skusze jak dzisiaj, ale niema co plakac jutro i pojutrze mam nadzieje cos wygrać
Ja pracuje ile chcę ale ponieważ zbieram na nowy biznes to staram się pracować jak najwięcej
samolot witaj
GTV to co tam robisz w tej pracy?
Miałem otworzyć gastronomię ale są ograniczenia i można sprzedawać tylko na wynos
3 987 671. GTV witaj
A firma czym sie zajmuje?
No ale rok trzeba przez firmę żeby dostać kontrakt
Praktycznie w każdej robocie w nl najpierw musisz przez firmę xxxxxx
Uitzengroep potem kontrakt
Praktycznie w każdej robocie w nl najpierw musisz przez firmę xxxxxx
Uitzengroep potem kontrakt
Ja nie lubię kolory w pracy, ludzie milsi no chyba że ja już z przyzwyczajenia tak mówię
Dobra co jutro typujemy musimy chyba zmienić taktykę typowania bo nędznie to widzę
bo dla mnie nic ciekawego nie ma szybko się nudzę nie lubię 8 h spędzać w zamknięciu
Na skanerze skanować paczuszki dla DPD u nas albo rozkładać na półkach towar według opisu
Albo latasz po hali i zbierasz zamówienia do kosza ale to tylko o 9:00 i 15:00
Do Polski ostatnio na Warszawę szło 350 szt aplla zbierasz co zamówione według kodu i do kosza
piosenka na wygranie jutro w gry totasa, kto poslucha ten wygra 2 zl
wszedzie gdzie jest lekko i przyjemnie tam juz jest duzo brudasow
Potem laski to skanują i w takie metalowe pudła i DPD przyjeżdża i po balu