Wpisy 398 734 – 398 833
16 lipca 2011 09:50 → 16 lipca 2011 10:29, 100 wpisów
Andro no w jeansy i koszulka przecież nie bede robił w tym co przyszedłem,dziś sobie na to pozwolić bo tylko siedze przy kompie
pie....e nie robie
pie....e nie robie
398614. Pasko 2011-07-16 (01:49) Rzeszów
@Lestek: brak oddawania typów w dziale TYPOWANIA
Nie podaję w typowaniach bo nie ma ÓŚEMEK!
@Lestek: brak oddawania typów w dziale TYPOWANIA
Nie podaję w typowaniach bo nie ma ÓŚEMEK!

no zjebałem bo mowiłem sobie ze 76 i 66 biore na bank i gałami swoimi gapiłem się cały czas na 55 a wybrałem co innego
Lestek wiem jak typujesz i powiem Ci ze początkowo myślałem że umiesz typować świetnie ale to nic nadzwyczajnego.
Gała caly tydzien mowiłes o mielonce az będąc w sklepie zauwazyłam i sobbie sama kupiłam
nie ja jakiejś innej..ale mi smakowała...a z Sokołowa wiem ze dobre sa wędliny
friend7 no ale chwila moment, skoro na czacie rzucasz hasłem że źle typuję to chciałbym się dowiedzieć o co chodzi? Ja nikomu z moimi liczbami się nie narzucam więc totalnie nie rozumiem twojego zachowania.
ja nie jem na codzien..tylko tak z ciekawości chciałam jak to smakuje

aha,
Nie no o nic mi nie chodzi, ale skomentowałem tylko Twój sposób typowania
"że źle typuję"
Gdzie tak napisałem ?
Nie no o nic mi nie chodzi, ale skomentowałem tylko Twój sposób typowania
"że źle typuję"
Gdzie tak napisałem ?
friend7 a jak możesz komentować coś o czym nie masz bladego pojęcia? o ile mnie pamięć nie myli, nie mówiłem ci jak typuję.
Andro włącz niebezpieczną i zatrzymaj na 1min i 6 sek podoba ci się ta fotka?
Lestek nie musiałeś tego mi mówić,ja sam wywnioskowałem
"nie masz bladego pojęcia?"
Ty nic nie wiesz o mojej grze
"nie masz bladego pojęcia?"
Ty nic nie wiesz o mojej grze
feirnd7 większej bzdury nigdy nie słyszałem. Jak możesz wywnioskować jak ktoś gra, po czym po liczbach... Weź się zastanów. Tak jak nic nie wiem o twojej grze bo nie patrzę na twoje liczby. Nie interesują mnie. Gram swoje i trafiam.
A bajki że potrafisz wywnioskować jak ktoś gra... no weź nie rozśmieszaj mnie. Zatem wywnioskuj jak zagrał wsc hahaha!
zresztą ja nogi między drzwi nie wkładam, nie chcecie moich liczb to nie

"miałem cię za poważniejszego"
Kiedy ?
Bo wg mnie to Ty cały czas jesteś przeciwko mnie..
Kiedy ?
"miałem cię za poważniejszego"
Kiedy ?
Kiedy ?
no opisz ten mój sposób
Ja poza jednym pajacem na gg, nie mam nikogo, kogo bym nie lubił czy coś w ten deseń ale swoją wypowiedzią podniosłeś mi dziś ciśnienie.
Ja poza jednym pajacem na gg, nie mam nikogo, kogo bym nie lubił czy coś w ten deseń ale swoją wypowiedzią podniosłeś mi dziś ciśnienie.
a co było wczoraj na czacie?
jest czym bo skoro ktoś mi mówi że daremnie typuję a ja naiwnie wklejałem kupony to chciałbym wiedzieć skąd taki wniosek?
no doczekam się opisu swojej metody?
jest czym bo skoro ktoś mi mówi że daremnie typuję a ja naiwnie wklejałem kupony to chciałbym wiedzieć skąd taki wniosek?
Lestek daj spokój... to za PO i kaczyzm...friend wymyśli zaraz, że podjebałeś księżyc i zastawiłeś go w kolekturze 

Tu nie będę pisał o sprawach poważnych bo tu jest forum o "dupie marunie" a nie liczbach.
ja bym chciał z kimś nawiązać współpracę w typowaniu ale mało kto jest chętny i umie.
Tu nie będę pisał o sprawach poważnych bo tu jest forum o "dupie marunie" a nie liczbach.
ja bym chciał z kimś nawiązać współpracę w typowaniu ale mało kto jest chętny i umie.
"podjebałeś księżyc i zastawiłeś go w kolekturze "
Język masz świetny - klasyka
Język masz świetny - klasyka
Lestek
Nie powiedziałem ze nie umiesz,bo umiesz ,ale masz jeszcze takiego świetnego sposobu
Nie powiedziałem ze nie umiesz,bo umiesz ,ale masz jeszcze takiego świetnego sposobu
w sumie to utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że nie warto tu się pokazywać, pozostaje gg i kontakt z Jocią i Iloną
Nie będę się tutaj na nikomu z moimi liczbami narzucał skoro kiepsko typuję...
Nie będę się tutaj na nikomu z moimi liczbami narzucał skoro kiepsko typuję...friend7, 9/10 stawka x2, 7/8 to wszystko efekt mojej nie świetnej metody 

lestek..wygląda na to , że friend tak jak jego idol w życiu nie grał w lotto i inne gry a jest tu tylko "służbowo" ....white secret service for P&S

anzu ja znam twoją metodę nie jesteś dobry w typowaniu!
Wywnioskowałem ją z liczb! ;D
Wywnioskowałem ją z liczb! ;Dpozdrawiam

"white secret service for P&S"
Co za osioł..
czy to dym ze zniczy z Krakowskiego Przedmieścia tak działa?
Co ?
Co za osioł..
czy to dym ze zniczy z Krakowskiego Przedmieścia tak działa?
Co ?
lestek..olej to i rób swoje bo robisz to dobrze
...(przecież krzyż stoi tam gdzie jego miejsce)

...(przecież krzyż stoi tam gdzie jego miejsce)

cały