Wpisy 3 986 864 – 3 986 963
26 października 2020 07:16 → 26 października 2020 09:53, 100 wpisów
191979
Biedroneczka1977
Biedroneczka1977
Dzień dobry waldus
Waldus to Z pierwszej wykreślanki wychodzą inne i z drugiej inne ? Czy źle myślę ?
To ma wpasć jak wyżej
Nie kumam
Wyślesz z pierwszej wykreślanki-to wylosuje z drugiej.Wyślesz z drugiej wykreślanki-to Ts wylosuje z pierwszej.
Wyślesz z obydwóch wykreślanek-to Ts wylosuje z zupełnie innej wykreślanki
Wyślesz z obydwóch wykreślanek-to Ts wylosuje z zupełnie innej wykreślanki
waldus
Zatem wysyłam swoje jakieś tam
Dlaczego patrzycie tak pesymistycznie na cały świat?
Trochę optymizmu
Trochę optymizmu
Walduś najważniejsze że mnie lubisz A kogo wolisz to nie jest istotne ???
Skreślić wszystkie 80 dziesięć zestawów po 80 pisał kiedyś arczi napewno trafisz plusa
10 po 8 miałam napisać
misiaczek901 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 946568 i trafił(a) 2500 zł
Biedroneczko i dlatego my z Arczi zawsze proponowaliśmy innym graczom żeby to zrobić wspólnie wtedy jest duża szansa na wygranie ale zawsze jak ktoś z nami zaczynał to szybko tracił cierpliwość i uciekał A to trzeba mieć dużo samozaparcia i w końcu przyjdzie taki moment że się trafi dużą kasę
Już nie wierzę ze można trafić więcej niż 4/5 do soboty jeszcze miałam wiarę
Przecież można zebrać 10 osób i zagrać ale ludzie się pewnie boja ze jak będzie trafienie to tenkto wysłał kupon wyjedzie na Majorkę ha ha
Biedroneczko jak możesz nie wierzyć niedawno na przykład Ania pokazała skan że wygrała w promocji 6 x 6 czyli można wygrać i 5 na 5 i 6 x 6
W keno na sucho to kurczę a w realu 4zł
No wiem ale ja od czerwca tylko małe kwoty a gram codziennie już te 1400 co wtedy wygrałam dawno wróciło do Tsa
Widzisz Waldus ze mamy ten sam pogląd na ten temat
A ile w tym czasie wygrałeś ?
Czy tylko całe 10 tysięcy na minusie ?
Jednym słowem kupić świnke i wkładać codziennie 20 zł
Przyleciałem samolotem do was specjalnie z odsieczą żeby wam pomóc wygrać
Na tej grupie gramy wygrywamy to ludzie graja w pare osób ale nie wiem jak to w realu wychodzi?
Samolot to jedna Ania wygrała fakt a cała reszta marne 4 albo 20 zł
Od dziś wkładam do świnki nie gram szkoda kasy i nadzieji sobie robić
Grasz Samolot i ile wygrałeś ostatnio ?
Gtv też różne zestawy różne typowania piętki dziesiątki i zero
Jeden pewny jeszcze to wysłać jeden zestaw na 50 losowań i czekać
Raz na jakiś czas można zagrać
Ale codzienna gra to mija się z celem
Ale codzienna gra to mija się z celem
Na ile odznaka wysłać etui za je8my razem na 10 bo mi się nie chce szukać
Na ile można wysłać Multi za jednym razem ?
Walduś I tu się z tobą zgodzę trzeba grać seriami wtedy jest duża szansa na wygraną a minimalizuje wydatki na grę
Ja teraz gram tylko w soboty i tylko w lotto
Tam najwięcej obiecujo
Tam najwięcej obiecujo
W lotto to akurat prawie nie gram tylko mini Multi i ostatnio długa pensja wygrana dwa razy po 25 zł
Samolot co wymyśliłes?
Robal_36
Biedroneczko jeszcze myślę ale na pewno coś wymyślę to mogę ci obiecać
Biedroneczko Pierwsza sprawa to trzeba skupić się na jednej grze ewentualnie na dwóch grach maksymalnie
Zdrapkami się nie zajmujemy bo to jest loteria i nawet jeśli są wygrane to bardzo minimalne
Biorę pod uwagę dwie gry Multi Multi oraz Mini Lotto. Te jako podstawowe ewentualnie jeśli jedna z tych to wtedy można raz w tygodniu zagrać w EuroJackpot
Szybkimi krokami zbliża się promocja na 5 skreśleń w multi multi wtedy jest bonus 100% dlatego najpóźniej do 28 musimy być przygotowani na tę grę
Pisze przecież ze gram głównie Multi i mini ekstra pensja to tylko raz w sobotę
Gtv siedź W tej Holandii
wujek47 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Na 1 listopada chciałem przyjechać ale nici z tego nie mam urlopu tyle żeby siedzieć u nas potem 14 dni
GTV jak nie masz urlopu To jak ty chciałeś gdzieś pojechać zapracuj sobie najpierw na urlop wtedy sobie wyjedziesz do ciepłych krajów trochę się poopalać trochę pozwiedzasz zjesz smaczne potrawy i będziesz zadowolony
W styczniu jade na dwa tygodnie ale teraz chciałem wyskok weekendowy ale widzę nie da rady
Dobrze nie piszmy już o głupotach Skupmy się na liczbach i na grach w co gramy jak gramy kto ma jakieś propozycje proszę szybciutko przedstawić