Wpisy 3 986 531 – 3 986 630
25 października 2020 17:21 → 25 października 2020 19:38, 100 wpisów
Slawek chodzi o sam fakt absurdu i tego strachu przed koronowirusem który byl i jest i będzie chodzi o absurd że chcą by chodzic w masce bo chroni przed koronowirusem co nie jest prawda u mnie w pracy maseczkowcy na l4 chodzi o to ze sa inne choroby jak od tytoniu chodzi o to też ze skoro dym czuc to również dobrze grypy wirus czy koronowirus i tak dotrze
A zwrócenie uwagi nie ma sensu czego się nie boje bo człowiek nie worek treningowy ale nie o to ho lecz o to że ludzie w liczajac mnie w większości maja drugiego gdzies zresztą przez lata żeśmy się tego nauczyli tylko my my my co najwyżej najbliżsi
Zwrócić uwagę komuś naprawdę szkoda zdrowia przykład starszy pan idzie z maska na brodzie smarka w husteczke rzuca ja na krzak wyciera paluchami nos poprawia maske wchodzi do sklepu maca bułki bierze zwróciłem uwage wydał z siebie ehe
Przecież zabki są czynne możecie wysłać
Mewa cos za bardzo czepiasz sie palenia na profilu wyraznie masz to napisane.

https://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=5462&last=1
Rozmowy o wszystkim CDN
temat polityczny antypisowski, prowadzi go Bywalec
------------
niech ktoś wklei w KG Emeryt , tam jest Jego miejsce
(mnie zablokował)
Rozmowy o wszystkim CDN
temat polityczny antypisowski, prowadzi go Bywalec
------------
niech ktoś wklei w KG Emeryt , tam jest Jego miejsce
(mnie zablokował)
Slawek kiepskie porównanie ale ok jeśli twierdzisz że maska chroni że palenie jest ok trudno zdowia życzę
wirtuozxyz typował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 946439 i trafił(a) 100 zł
witajcie wsztscy
witam wszystkich
w imieniu wszystkich(bo i tak się nikt nie odezwie) witam arczi
3 986 560. zgrywus nic mi sie dzisiaj ieprzytrafło dzisiaj niedziela wiec odpoczynek od gier dzisiaj w nic nie gramy
Arczi
Ja dziś skromnie tylko 4 zakłady mini I jedna pensja Multi nic'
ruszyło lotto online można się doładować , a miałem już tylko 1,50 na koncie
191979 ,Biedroneczka1977 witajcie
mieczyslaw956 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 946452 i trafił(a) 2500 zł
ja niegram dzisiaj w nic i mam świety spokój nie martwie sie czy wygram czy przegram, ale napewno niestrace i na tym wygram
gosia 77 witaj
gosia 77 witaj
3 986 593. zgrywus smacznego
MaklerEmeryt to taki "sprytny inaczej"
Wywala dziesiątki wpisów niekorzystnych dla siebie-pozostawia tylko te które mu liżą d...
I wyobraża sobie,że nikt tego nie zauważy
E.. To nieładnie Kasia... póki nie staniesz na ślubnym kobiercu... Mam nadzieje
Gosia masz rację
Od rana jest niedziela
Dlugo dziś byłem na dworze
Od rana jest niedziela
Dlugo dziś byłem na dworze
...
zawieszenie transakcji, możliwości wpłacenia kasy na lotto, to moim zdaniem p Pikuś -
lepsze jest, że potrafią nie przysyłać potwierdzenia zawarcia zakładów i
D i i
wesołego wieczoru
zawieszenie transakcji, możliwości wpłacenia kasy na lotto, to moim zdaniem p Pikuś -
lepsze jest, że potrafią nie przysyłać potwierdzenia zawarcia zakładów i
D i i
wesołego wieczoru
Gosia... Coś zbyt zależy mi na Niejale jak obcykam ze nie ma ciągu... Odpuszczę... Niczym ksiądz grzechy
Gosia i co tam na w wyszlo
Ja dziś tylko na sucho
Vondeoff real
najgorsze te Jego tasiemcowe referaty = NIE lubię takich osób
SĄ FAŁSZYWI
najgorsze te Jego tasiemcowe referaty = NIE lubię takich osób
SĄ FAŁSZYWI
Majdan już po wirusie w domu
Małe dziecko, nie boją się, co to hyl za wirus??
Czemu nie można odchorawac anginy albo grypy bezobjawowo??? Co za bzdety
islandorka nie wiem dziś nie siedzę nad liczbami oglądam wiadomości ale zaraz na bbc prze£ączam zobaczę jakie przekazy
Isia spokojnie, spokojnie wdech-wydech
pewnie dlatego, że to jednak różne wirusy są
Kolega z firmy wrócił już do pracy po kwarantannie domowej, miał, tego paskuda, no i powiem, że z tego co opowiada, to naprawdę nie jest bajka
pewnie dlatego, że to jednak różne wirusy są
Kolega z firmy wrócił już do pracy po kwarantannie domowej, miał, tego paskuda, no i powiem, że z tego co opowiada, to naprawdę nie jest bajka
Robal tak jak pan duda tego samego czy innego czuł się wspaniale czy jak były minister zdrowia dziś mial jutro nie i do sklepu później znowu miał ale czuł się świetnie ty to jakiś dowcipny wirus
W hali expo robią szpital połowy.
Przyjechałem do Polski i co tu się wyrabia ?
Przyjechałem do Polski i co tu się wyrabia ?

pod te zakonczenie kulawego tygodnia